-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 17

Dienos horoskopai 12 zodiako ženklų

Balandžio 18 dienai.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Šį savaitgalį pasaugokite save, nesileiskite išnaudojamas. Tiesiog kas nors labai norės pasinaudoti jūsų laiku, žiniomis ir pažintimis. Tinkama diena atnaujinti drabužius.   

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Lengvai nepasikliaukite šios dienos pažadais ir nekurkite didelių planų. Galite jausti sunkiai paaiškinamą stiprų poveikį iš šalies, lyg kažkas jus stebėtų. Tinkama diena siūdintis drabužius.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Šį šetadienį saugokitės klaidingų žingsnių ir sprendimų. Šis metas gali atverti tokių dalykų, apie kuriuos aplinkiniai žinoti negali. Į galvą šaus daug puikių minčių – tuo ypač turėtų džiaugtis kūrybingi žmonės. Tik nepasmerkite savęs vienatvei.   

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Jeigu turite mažą svajonę, ji ir išsipildys, jei norite daugiau, bent rasite kelią tikslų link. Tai diena, kai reikia įgyvendinti troškimus. Keliaukite po šventas vietas. Kuo daugiau kalbėkite užsienio kalbomis.  

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Nuo pat ryto stenkitės būti susikaupęs, nes išsiblaškymas gali sujaukti visą dieną ir jums pačiam, ir aplinkiniams. Atidėkite visus piniginius reikalus. Renkitės kiek galima margesniais ir ryškesniais drabužiais.   

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Naudokitės slaptais mechanizmais, kurie kartais jums padeda pasiekti savo tikslą. Kad ir ką veiksite šią dieną, per daug niekam neatsiskaitykite. Tinkama diena valyti, lepinti odą ir kuo ilgiau šukuotis.   

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Neišbarstyti minčių ir ketinimų, būkite atidūs. Tinkama diena pasikliauti intuicija ir nekasdieniškai pažvelgti į besiklostančias situacijas. Prisipirkite naujų drabužių.   

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Aistros ir romantikos susipynimo metas. Jaučiate, kad sėkmė visiškai šalia, tačiau nesileidžia paliečiama. Išsikalbėkite su mylimu žmogumi, nes tinkamesnės dienos dar teks ilgai palaukti. Valgykite kuo daugiau lengvų patiekalų iš daržovių.   

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Atsargiai tikėkitės gerų rezultatų, todėl neverta priimti sudėtingų sprendimų, dirbti su aštriais įrankiais ar rizikuoti. Iš painių situacijų labiausiai gelbės konkrečiai ir trumpai suformuluoti klausimai.   

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Jei bandysite aiškintis kokius nors santykius, tai labiau panašės į painiojimąsi senos palėpės voratinkliuose. Pasistenkite viską spręsti pats, nes neprašyti patarimai tik klaidins.   

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Jei dienos įvykiai įsuks į nelogiškas situacijas, iš to galite ir gražaus pelno prasimanyti. Kita vertus, lengvai nesusigundykite žadamais aukso kalnais ir puikiomis investicijomis. Pasistenkite, kad per išsiblaškymą nebūtumėte paikai apgauti.   

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Imkitės gudrumo reikalaujančių darbų. Jei ir bus kokių nors netikslumų ar prašausite, viskas tik į gera. Atidumas ir įžvalgumas neleis per daug atsipalaiduoti ir saugos nuo klastūnų. Nusipirkite naujų drabužių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius