Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2009 05 08

Dienos horoskopai 12 Zodiako ženklų

Gegužės 9 dienai.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Nuo šio savaitgalio jūsų įdirbis lyg rekošetu pradės grįžti: ką nors apsjovėte – joks kupranugaris neraeis jūsų nepaženklinęs; kam nors pagelbėjote – pelnas ir tvirtas materialus pagrindas rasis lyg iš niekur. Tik garsiai ištarkite, ko jums reikia, ir bus!

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Pats laikas suvokti, kad ir kaip viskas klostosi, vis tiek reikia gerai maitintis ir ieškoti harmonijos. Jausite, kaip nematomi galimybių srautai juda jūsų link, o aplinkiniai tik ir kalba apie jus.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Šį šeštadienį galite jausti sunkiai paaiškinamą vienišumo jausmą. Nors iš esmės juk viskas gerai. Tikėtina, kad grįžta galimybės, kurios ir anksčiau žavėjo, tik jų neįvertinote. Pasiruoškite mėgstamą patiekalą iš šakniavaisių.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Tikėtina, kad šį savaitgalį pats likimas jums atsiųs bendramintį, kuris su didžiausiu džiaugsmu dirbs drauge, padės įgyvendinti sumanymus. Kuo daugiau dirbkite su metaliniais įrankiais ir kuo mažiau pasiduokite bet kokioms baimėms.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Tikėtina, kad nuo šio savaitgalio labai ramiai įžvelgsite, kada ir kodėl metėte kelią dėl takelio. Nebijokite abejoti, grįžti į vietas, kuriose jau buvote. Juk yra tiek daug dalykų, kuriuos puikiai mokate, tik be priežasties primiršote.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Išsimiegokite ir per daug savęs nevarginkite jokiomis pareigomis. Jei per daug krimsitės dėl nenuveiktų darbų, sunkiai seksis džiaugtis savimi, pavasariu, išlįs visi kaprizai. Jei reikia supratingumo ar patarimo, kreipkitės į moteris.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Stebėsitės atsirandančia dvasine pusiausvyra. Galite jausti sunkiai paaiškinamą pojūtį, kad darote daug, kad esate gana patenkintas, bet galite žymiai daugiau. Svarbiausia – įžvelgti gerą idėjų vadovą. Nevarginkite akių.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Tikėtina, kad darbo ar verslo partneriai dėl kažkokių priežasčių skambins, nenorės jūsų palikti ramybėje, prašys, kad atidėtumėte skolas. Tik sutuoktinio nerzinkite savo darbo reikalais.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Jei per šią darbo savaitę ką nors nuskriaudėte, pažeminote ar kitaip nepadoriai pasielgėte, gerai apgalvokite, kaip galėtumėte išpirkti kaltę. Gerų darbų neatlygintinai pridarę šio ženklo atstovai gali būti apdovanoti pilnomis rieškučiomis. Ir ne tik saldainių. Tiesiog turi būti atlyginta už gražias mintis, žodžius ir pagalbą.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Šį šeštadienį jus lydės sėkmė, todėl nepasiduokite menamų sunkumų provokacijoms. Jei norite, kad būtų išpildytas koks nors jūsų kaprizas, nesigėdydami apie tai kalbėkite.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Pasistenkite nesivarginti statybvietėse. Netinkama diena remontui, ypač pavojingiems darbams su birbiančiais įrankiais ar prietaisais. Tinkamas metas atiduoti garbės skolą.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Patikėkite, kad nuo šio savaitgalio galite kuo puikiausiai pasikliauti savo jėgomis. Pasistenkite išsaugoti gerą nuotaiką. Valgykite kuo daugiau ruginės duonos, blynų iš ruginių miltų. Pasimėgaukite gira. Tik saldumynais nepiktnaudžiaukite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius