-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 10

Dienos horoskopai 12 Zodiako ženklų

Gegužės 11 dienai.
Valdemara
Horoskopai / 15min.lt nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Ne šiaip norėsite kažką įgyvendinti, bet ir puikiai jausite, kaip ir su kuo reikia elgtis ir kalbėti, kad rezultatas būtų būtent toks, kokio trokštate. Pasistenkite šią dieną išnaudoti svarbiems reikalams, nes seksis netgi tie dalykai, kurių nesitikite. Tik per ryškiai neapsirenkite.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Šį pirmadienį bus sunkiai valdysite emocijas. Tai žinodami nesivelkite į konfliktines situacijas, saugokitės aplinkinių reakcijos, venkite priekaištų. Tinkamas laikas ką nors remontuoti savo jėgomis. Valgykite kuo daugiau patiekalų iš daržovių.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Tikėtina, kad skandalus kelti linkę jus supantys asmenys stengsis sujaukti jūsų dienos darbų eiliškumą. Gali tekti stebėti daug dūžtančių indų, todėl būkite atsargus, saugokite akis. Tinkama diena konkretiems susitarimams.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Šią dieną būsite ypač veiklus, pareigingas ir rimtas. Nesudėtinga vienu metu atliksite net keletą darbų. Tinkama diena imtis naujos veiklos, sudaryti sutartis. Valgykite lengvą ir labai skanų maistą: įvairias salotas, daržoves, vaisius. Drabužius rinkitės verčiau vienspalvius.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Daug laiko gali sugaišinti audringi pasiaiškinimai. Svarbiausias šios dienos reikalas – rūpintis vaikais. Tikėtina, kad pasijusite išduoti, nors iš tikrųjų tai ne išdavystė, tiesiog toks jūsų požiūris į kito žmogaus geresnę dabartinę padėtį. Verčiau paskanaukite bandelių su cinamonu.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Saugokite šeimos narius, pamaloninkite skanumynais ir savo dėmesiu. Iš jų galite sulaukti gražaus siurprizo. Seksis tvarkytis namuose, daryti visus užduotus namų darbus. Tik nieko šią dieną neplanuokite. Valgyti tinka blynelius su razinomis, o užsigerti gardžia gira.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Šią dieną ne tik smeninius reikalus tvarkysite, bet ir giminaičių, kolegų, bičiulių. Jei tik reikalas bus, drąsiai bendraukite su spaudos atstovais ar ramiausiai imkitės kurjerio vaidmens. Raskite minutėlę laiko pasimėgauti gamta ir sočiai prisiskanaukite mielinių blynų, užgerdami gira su razinomis.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Nesistebėkite, jei šią dieną per jūsų rankas labai aktyviai migruos pinigų kiupiūros. Tikėtina, kad su jumis atsiskaitys primirštas skolininkas ir tuo pat metu rasis miklus veikėjas, aiškinantis, kad turite sumokėti, atsiskaitysi, suvesti galus tik judviem žinomų reikalų.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Jausitės energingi, sustiprėję, tačiau labai impulsyvūs. Paprastą pastabėlę ar patarimą iš šalies galite priimti kaip baisiausią įžeidimą. Tai ko gi čia dabar taip? Nekelkite skandalų ir nesivelkite į kofliktus, verčiau išnaudokite dalykiškumą savo ir artimųjų naudai.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Pasistenkite neprikalbėti netinkamų dalykų netinkamu metu – tegul kiekvienas gyvena savo tempu. Gali būti, kad per dieną graušitės, bet nesugebėsite paaiškinti kodėl. Jei matysite, kad emocijos jau liejasi per kraštus, pasėdėkite kur nors už kampo, kol ramiau pasidarys. Klausykite vidinio balso, jei labai norėsis, ir šukuoseną galite pakeisti.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Šį pirmadienį draugai jus gali švelniai, pasidaryti naudos iš jūsų žinių. Atsargiai elkitės laboratorijose, dirbtuvėse ar didelėse virtuvėse, kur daug lengvai užsiliepsnojančių skysčių.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Kas kur zyzia, kas kur ūžia, o jūs imkite ir įtvirtinkite savo pozicijas, drąsiai remkitės turima patirtimi, žavesiu, subtilumu ir begaliniu darbštumu. Darbštūs šio ženklo žmonės turi visas galimybes siekti savo tikslo. Ir dar: puikiai seksis itin švariai nusipraususiems.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius