-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 11 28

Gruodžio mėnesio taroskopas: prognozės pagal gyvenimo kelio skaičių

„Paskutinio 2015 metų mėnesio numerologinis skaičius bus 2, o taro korta – 20 numeriu pažymėtas Nuosprendis“, – teigia tarologė Lina Balsė, pateikianti gruodžio mėnesio taroskopą.
Taro kortos
Taro kortos / „Fotolia“ nuotr.

Bendra mėnesio prognozė

Nuosprendžio kortoje vaizduojama paskutinio teismo scena, kurioje angelas pučia trimitą ir kviečia visus mirusiuosius prisikelti Dievo teismui. Šios kortos ir mėnesio temos yra išsilaisvinimas, atgimimas, įvertinimas, susitarimas, atleidimas.

„Fotolia“ nuotr./Taro korta: Nuosprendis
„Fotolia“ nuotr./Taro korta: Nuosprendis

Aš šią kortą visuomet suvokiu kaip kokybinį sąmonės šuolį, nes žmonės, išsilaisvinantys iš savo karstų, išeina iš tamsios (nesąmoningumas), kvadratinės (materialumas) dėžutės (apribojimai) ir pakyla į šviesą ir atvirą erdvę.

Anglų kalba yra net posakis „think out of the box“, kuris pažodžiui reiškia mąstyti ne dėžutėje, t. y. mąstyti nestandartiškai, nepaisant jokių apribojimų, stereotipų, įprastų šablonų. Taigi, šį mėnesį galime patirti dramatiškų pokyčių, kurie iš esmės pakeis visą mūsų gyvenimą.

Aukščiausia prasme, korta gali reikšti dvasinį atgimimą, išsilaisvinimą iš karmos, atleidimo gavimą ir suteikimą. Apskritai atleisdami kitiems, mes patys save ir išlaisviname iš karmos saito su tais žmonėmis. Pavyzdžiui, jei kažkas padarė didelę skriaudą, neteisybę ir liko nuoskauda, pyktis, laikomas savyje, jis lemia visą tolimesnį gyvenimą, blokuoja mūsų energijos tekėjimą, riboja potencialą.

Be to, jis suriša energiniu saitu su tuo žmogumi, kurio iš tiesų visai nenorime savo gyvenime ir gali pritraukti kitus panašius į jį ar paskatinti pasikartoti negatyvias patirtis. Tiesiog todėl, kad jų energija tebėra mumyse, o kas yra viduje, ypač nepripažinto ir neįsisąmoninto, tas realizuojasi išorėje.

Jei nuoširdžiai atleisite bent vienam žmogui, bent vieną nuoskaudą, o gal pasistengsite paleisti kuo daugiau, ateinančius metus sutiksite laisvesni.

Taigi, meskite iššūkį šį mėnesį pasinerti į meditaciją, prisiminti situaciją, kurioje kažkas jus įskaudino, pamatyti save toje aplinkoje ir skriaudėją prieš save. Vienai minutei, jokiu būdu neleiskite sau užsibūti neigiamose emocijose ilgiau ir pernelyg įsijausti, prisiminkite patirtus jausmus. Tuomet išsakykite savo skriaudėjui kaltinimą tarsi teisėjas teisme ir grįžkite į savo širdies erdvę.

Rasite savyje užuojautos ir supratimo, pagalvokite, jog tik įskaudinti ir traumuoti žmonės skaudina kitus, pakilkite virš nuoskaudos ir atleiskite tam žmogui, leiskite nuoskaudai ištirpti atjautoje ir meilėje. Jeigu grįžus iš meditacijos ir prisiminus tą nemalonią patirtį vis dar išgyvenate neigiamų emocijų, jei negalėtumėte susitikęs su tuo žmogumi ramiai susėsti ir be pykčio pasikalbėti apie tai, kas nutiko, meditaciją kartokite.

Kartais su nuoširdžiausiomis pastangomis gali prireikti daug pakartojimų, kol pavyks visiškai atleisti, paleisti ir išsilaisvinti iš tos naštos. Atleidimas yra ne kito asmens labui, atleidimas yra dovana sau, savęs išlaisvinimas.

Jei nuoširdžiai atleisite bent vienam žmogui, bent vieną nuoskaudą, o gal pasistengsite paleisti kuo daugiau, ateinančius metus sutiksite laisvesni, labiau atsivėrę savo aukščiausiam potencialui ir pašaukimui.

Buitiniame lygmenyje ši korta dažnai pasirodo, kuomet tenka įvertinti nueitą kelią, atliktą darbą, pasiekimus ar suvesti sąskaitas su savo sąžine. Dažnai po tokio gilaus žvilgsnio į savo gyvenimą seka svarbūs sprendimai ir gyvenimo pokyčiai.

Pokyčiai neužklumpa netikėtai, mes patys juos pasirenkame, įvertinę praeitį ir nusprendę, kaip norime gyventi toliau. Palengvėjimo jausmas paprastai ateina tik po sprendimo įgyvendinimo ir visų pokyčių, kai nusėda dulkės, o paties proceso metu greičiausiai jausis daug netikrumo, baimės, sumaišties.

Darbo srityje ši korta gali ženklinti paaukštinimą, pašaukimo radimą, netgi persikraustymą į kitą vietą dėl darbo.

Santykių srityje tai objektyvus žvilgsnis į santykius, savo ir partnerio charakterių bei elgesio santykiuose įvertinimas ir sprendimas, kokių reikia pokyčių santykiuose. Nors kortos rodomi pokyčiai į gera, tai gali reikšti perėjimą į kitą santykių etapą, gilesnį įsipareigojimą, jei santykiai yra priėję aklagatvį, korta gali reikšti sprendimą atleisti, paleisti ir judėti toliau, t. y. išsiskyrimą.

Nuosprendžio kortos mums keliamos užduotys ir pamokos:

  • Suvesti sąskaitas su savo sąžine, ištaisyti, ką galima, atleisti sau ir kitiems dėl to, ko jau neatitaisysi;
  • Atleisti ir paleisti bei taip išsilaisvinti;
  • Objektyviai įvertinti save, savo kelią, darbą ar santykius ir priimti sprendimus, ką reikia pakoreguoti ar iš esmės pakeisti, kad eitume savo keliu ir realizuotume savo misiją;
  • Padaryti kokybinį sąmonės šuolį, pažvelgti į situaciją iš aukštesnės perspektyvos;
  • Išsilaisvinti iš žemiškų prisirišimų ir įsipareigojimų atsiduodant aukštesniam pašaukimui ir savo misijai;
  • Prisikelti naujam gyvenimui, atgimti iš pelenų.

Prognozės pagal gyvenimo kelio skaičių

Kiekvienas mūsų eidami skirtingu gyvenimo keliu ir turėdami savas pamokas kiek tikslesnę mėnesio prognozę rasime išsiskaičiavę pirmais devintais pagal gyvenimo kelio skaičių. Kiekvienam skaičiui toliau rasite atskirą prognozę, kuri papildys mėnesio kortos pamoką, skirtą mums visiems.

Užsirašykite savo gimimo datą tokiu formatu – metai, mėnuo, diena, t.y. 1983 05 03. Dabar sudėkite visus skaitmenis: 1+9+8+3+0+5+0+3=29. Gautą dviženklį ar triženklį skaičių sudėkite vėl: 2+9=11. Ir jei reikia dar kartelį, kol gausite vienaženklį skaičių: 1+1=2.

Suskaičiavome, kad visų gimusių 1983 metų gegužės 3 dieną žmonių gyvenimo kelio skaičius yra 2. Dabar galite skaityti savo ar artimo žmogaus gyvenimo kelio skaičiui skirtą mėnesio taroskopą.

Gyvenimo kelio skaičius 1. Jūsų mėnesio taro korta – Monetų 2

Monetų 2 iškrenta tuomet, kai svarbiausiu prioritetu turėtų tapti pusiausvyra. Panašu, jog patiriate sunkumų siekdami suderinti ir išlaikyti pusiausvyrą tarp dviejų jums svarbių dalykų. Tai gali būti šeima ir karjera, darbas ir poilsis, meilė ir įsibėgėjantis nuosavas verslas ar keli verslo projektai vienu metu.

Jūs turite didžiulį potencialą per tą patį laiką nuveikti labai daug ir bent jau materialinėje sferoje aprėpti viską ir išnaudoti visas perspektyvias galimybes nesirenkant tik vienos iš jų, svarbiausia neprarasti pusiausvyros.

Nesijaudinkite, jei kiti šiuo periodu mažiau svarbūs gyvenimo aspektai nueis į antrą planą. Svarbiausia protingai paskirstyti savo laiką ir dėmesį, kad nebūtų apleisti pagrindiniai prioritetai. Ypač tai svarbu meilės santykiams.

Korta sufleruoja, kad reikėtų daugiau dėmesio skirti savo pačių emociniams poreikiams ir jums svarbių santykių bei mylimo žmogaus poreikiams, raskite laiko pabūti kartu, ką nors nuveikti dviese ir darykite tai reguliariai.

Gyvenimo kelio skaičius 2. Jūsų mėnesio taro korta – Bokštas

Jūsų laukia įprasto gyvenimo būdo ir rutinos suardymas, netikėtumai ir permainos. Tai griovimo korta. Tai, ką laikėte tvirtu, stabiliu bei patikimu, gali netikėtai sugriūti ar pasikeisti – santykiai, darbas, namai, statusas, sveikata ar net keli dalykai vienu metu.

Taip pat galimi nelaimingi atsitikimai, traumos ir netektys arba tiesiog didelis išgąstis jei nelaimės paskutinę minutę pavyks išvengti ar bent sušvelninti pasekmes. Šiuo periodu jums reikia tapti atviresniems ir priimti aukštesnių jėgų siunčiamus ženklus, rodančius, kur laikas kažką keisti, kur nuėjote klaidingu keliu.

Teigiama prasme, Bokšto korta gali atnešti netikėtą nušvitimą, genialią idėją ar akių atsivėrimą tiesai, kuri griauna ankstesnius įsitikinimus ir planus.

Gyvenimo kelio skaičius 3. Jūsų mėnesio taro korta – Stiprybė

Nors šis periodas reikalaus daug jėgų, jūs jausite tokią emocinę motyvaciją, kad gan lengvai sugebėsite įveikti net didžiausius iššūkius ar per trumpą laiką atlikti labai didelius darbus.

Jei nejaučiate tokio entuziazmo ir gyvybingumo, paklauskite savęs, ar darote būtent tai, ką trokštate daryti ir ar išreiškiate tikrąjį, autentiškąjį save? Tik tuomet jūsų laukia nuostabūs atradimai ir prasmingi rezultatai ten, kur sutelksite dėmesį ir jėgas.

Leidę sau būti savimi ir su ramiu pasitikėjimu išreikšdami tikrąjį aš – jausite gyvenimo aistrą, kūrybingumą, jėgų antplūdį bei sveikatos pagerėjimą ir suprasite, ką iš tiesų reiškia mylėti save. O taip pat būsite itin patrauklūs priešingai lyčiai.

Gyvenimo kelio skaičius 4. Jūsų mėnesio taro korta – Žvaigždė

Žvaigždė žada sveikatos pagerėjimą, jei buvo problemų, ramesnį ir harmoningesnį periodą. Tai vilties korta, žadanti šviesesnį rytojų, raginanti atsiverti įkvėpimui ir naujoms galimybėms. Nepameskite iš akių savo kelrodės žvaigždės, puoselėkite savo svajonę ir jūs ją įgyvendinsite.

Santykiuose ši korta yra gydanti energiją, tad galite susitaikyti net po labai didelių konfliktų ar nusivylimų, bendravimas taps nuoširdesnis ir atviresnis.

Palankus laikas bendravimui ir kūrybai, bus lengviau atskleisti ir išreikšti savo gabumus ir talentus. Šį mėnesį jūsų negalės apjuodinti jokios apkalbos ar kritika, jums pavyks sublizgėti ir sulaukti šlovės, jei būsite savimi ir tikėsite tuo, ką darote.

Gyvenimo kelio skaičius 5. Jūsų mėnesio taro korta – Skeptrų 3

Tai veiklos ir progreso korta, žadanti judėjimą bei sėkmę karjeroje ir ypač smulkiame versle. Ši sėkmė bus užtarnauta sunkiu darbu, drąsiais ir ryžtingais sprendimais įgyvendinant savo viziją. Veikla įgaus pagreitį, didės produktyvumas, atsiras daugiau paramos, palaikymo, į komandą įsijungs kiti entuziastingai nusiteikę žmonės, pritrauksite finansavimą.

Bendradarbiavimas šiuo metu labai svarbu, nes negalite visko padaryti vieni – vienokia ar kitokia forma sėkmę nulems komandinis darbas, kitų žmonių pastangos.

Kartais korta rodo, kad liko vienas žingsnelis iki sėkmės ir pirmųjų rezultatų, dabar dar tik pirmas veiklos etapas. Bus kuriami planai tolimesniam veiklos vystymui arba svarstomos naujos idėjos ir kitos veiklos kryptys, pavyzdžiui, sėkmingai pardavus vieną verslą, imtis kito.

Gyvenimo kelio skaičius 6. Jūsų mėnesio taro korta – Skeptrų 4

Kokia džiugi ir šventiška korta. Šį mėnesį nusiteikite daugiau laiko praleisti su draugais ir šeima. Jei pastaruoju metu sunkiai dirbote, skirkite laiko stabtelėti ir įvertinti tai, ką pavyko pasiekti, atšvęsti savo ar artimo žmogaus pasiekimus.

Korta vaizduoja grįžimą namo ar į pažįstamą vietą, kurioje jausitės laukiami ir vertinami, o taip pat komforto jausmą, kuomet žinai, jog esi savo vietoje. Šį mėnesį galimi tokie įvykiai, kaip trokštamų pareigų ar geresnio kabineto darbe gavimas, verslo įsteigimas ir atidarymas, kolektyvo šventė, sėkmingas sutarties pasirašymas ar partnerystės sudarymas, įkurtuvės naujuose namuose ar apsigyvenimas kartu su mylimu žmogumi, statybų ar svarbaus jų etapo užbaigimas ir kiti įvykiai, kurie leidžia įsitvirtinti gyvenime, rasti ir užimti savo vietą.

Gyvenimo kelio skaičius 7. Jūsų mėnesio taro korta – Mėnulis

Netikrumo, abejonių ir sumaišties laikas. Šiuo metu venkite priimti svarbius sprendimus, ypač jei neturite pakankamai informacijos ar ji prieštaringa. Pasikliaukite nuojauta ir sapnais, jeigu būtina skubiai apsispręsti, bet venkite priimti sprendimus motyvuojami baimės ar instinktyviai reaguodami.

Saugokitės apgaulės ir sukčių, dabar labai lengva papulti ant nesąžiningų žmonių kabliuko ar apsigauti patiems, kas vėliau brangiai kainuotų. Tai taikytina tiek finansiniams reikalams, tiek teisiniams susitarimams, tiek romantiniams santykiams – mėnulio prietemoje ne viskas aiškiai matoma ir ne viskas, ką matai, iš tiesų yra tuo, kuo atrodo. Galite įsivelti į nemalonius ginčus ar tapti apkalbų objektu.

Puikus laikas kūrybai. Kadangi būsite jautresni, jausite stipresnį ryšį su savo pasąmone, galite leisti jai pasiūlyti idėjų, sprendimų, įkvėpimą. Labai pavojinga vartoti bet kokius svaigalus, nes šiuo metu tamsūs instinktai gali nutempti į patį dugną iki visiško ryšio su realybe praradimo.

Gyvenimo kelio skaičius 8. Jūsų mėnesio taro korta – Skeptrų 8

Ši korta jums žada gyvenimo tempo pagreitėjimą. Baigėsi delsimo ir laukimo periodas, reikalai sparčiai pajudės į priekį. Šį mėnesį galite keliauti ar sulaukti svarbių žinių, bus daugiau nei įprasta bendravimo – tiek asmeniškai, tiek telefonu ir internetu.

Laikas ir aplinkybės palankios iniciatyvai bei ryžtingiems veiksmams ir žada sėkmę. Tiesa, veikti svarbu apgalvotai, o ne beatodairiškai ir nesivelti į konfliktus. Šį mėnesį būsite kupini energijos ir galite daug nuveikti bei pasiekti, tačiau tik jei šią energiją naudosite atsakingai.

Gyvenimo kelio skaičius 9. Jūsų mėnesio taro korta – Skeptrų Riteris

Jūs pasirengę veikti ir judėti į priekį, kas yra puiku, jei ruošiatės sportinėms varžyboms, planuojate kelionę ar keisti darbą, imtis didesnio iššūkio. Karjeroje ir kūrybiniuose projektuose laukia progresas. Bet jei nebus kur nukreipti šios energijos, galite elgtis nebrandžiai, skubotai, įsivelti į konfliktą, dramatizuoti ir priskaldyti vežimą iš degtuko.

Gali būti sunkoka užbaigti, ką pradėjote, jei veikloje ims trūkti iššūkio ir išblės entuziazmas. Jei korta rodo jus – jūsų motyvacija, energingumas ir kūrybingumas per šį mėnesį leis nuveikti labai daug ir mėgautis šiuo pašėlusiu greičiu, iššūkiais bei jų įveikimu.

Jei tai bus kitas asmuo, į jūsų gyvenimą gali įsiveržti dinamiškas, energingas ir veržlus jaunas žmogus – draugas, konkurentas, o gal ir būsimas mylimasis.


Tarologė Lina Balsė konsultuoja internetu svetainėje taroskopai.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius