Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 12 10

Horoskopas antradieniui – gruodžio 11 d.

Susipažinkite su šios dienos astrologinėmis prognozėmis.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai ant laikrodžio / Shutterstock nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Atviras kelias nepagailės jūsų partneriams galimybių dalyvauti jūsų reikaluose. Nesibaimindami ne itin malonių permainų, gausite kur kas daugiau. Tačiau nedėkite visų vilčių į vieną dubenį: pirma, jame jūsų planai netilps, antra, šiandien sunkiai seksis įvertinti savo galimybes. Todėl daug netektumėte, jei aukso puodą laimėtų kas nors kitas.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Kartu praleistas laikas, siekiant pakeisti, paįvairinti ir praturtinti santykius, bus turiningas. Tai galioja įvairių sričių partnerystei. Žinoma, atsiras aplinkybių, kurios tyliai įsėlins ir bus pasiruošusios priblokšti jus. Todėl nesidžiaukite iš draugų lūpų išgirdę intriguojančių paslapčių. Nepamirškite, kad kitą dieną gali ateiti jūsų eilė.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Džiugiai keista darbo atmosfera apgaulingai užburs. Manysite, kad tai tinkamiausia diena švęsti. Ne, ne šventes, o pergales. Stabtelėkite ir paklauskite savęs, ko iš tiesų esate pasiekę, o kas tėra tik jūsų vaizduotės vaisius. Atsakymus išgirsite atidžiai klausydamiesi, ką jums sako partneriai. Visa kita yra tik bandymas pabėgti nuo realybės.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Mylimiesiems ir vaikams atiduosite visą save. Neabejokite, kad kuo daugiau jiems duosite, tuo daugiau gėrio sugrįš atgalios. Tačiau yra ir kita, ne tokia lengva, šios dienos medalio pusė. Jūsų laukia tikra painiava. Kad nepasiklystumėte, atminkite, jog neverta tikėti viskuo, ką patys žinote ir ką jums teigia viską žinantys. Stebėkite įvykius ir nedarykite skubotų išvadų.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jei jūsų namuose yra tokių, kurie galvoja, kad per mažai meilės ir dėmesio jiems skiriate, šiandien jie įsitikins, kad klysta. Tai į jūsų namų gyvenimą įneš teigiamų pokyčių. Tačiau turėkite galvoje, kad nebus lengva bendrauti. Jausitės taip, būtumėte neteisingai išgirsti, neišklausyti. Todėl, siekdami įvertinimo, paklauskite savęs, ar negriaunate to, kas taip ilgai buvo kurta.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Naujos pažintys smagiai paįvairins dieną ir leis tikėtis intriguojančio prasidėjusio romano tęsinio. Tačiau neskubėkite iš pagrindų keisti gyvenimo: už kampo gali laukti nenumatytos kliūtys. Ypač gerai įsiklausykite, ką jums sako šeimos nariai, ir netikėkite tuo, kad žmonės iš šalies gali būti teisesni už juos.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Nestigs noro ir galimybių finansinėms pergalėms pasiekti. Tačiau šis siekis bus apsunkintas besaikių informacijos paieškų ir poreikio ją skleisti. Būsite įsitikinę, kad be to iš vietos nepajudės joks darbas. Jūsų pastangos bus ne tik neįvertintos, bet ir sulauks prieštaringų pastabų, kurios privers galvoti, kad kartais naudingiau patylėti.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Būsite kupini geriausių ketinimų, bet per emocijas nepamatysite tų, kuriems tai skirta. Be to, sieksite parodyti savo geriausias savybes ir taip įsitvirtinti. Susidursite su problema, kai neatsargus žodis gali išduoti ir nuvilti. Nepasitikėkite tik šiuo komunikacijos būdu, o įvertinimo siekite žengdami kitu keliu.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jus gali traukti nuotykiai, uždengti paslapties šydu. Nors priešingos lyties trauka bus labai didelė, apie realius tobulus santykius galėsite tik pasvajoti. Sustiprėjusį grožio ir harmonijos poreikį realizuosite kitais būdais. Beje, žvaigždės pataria neskubėti išsakyti minčių, nes susipainiosite ir suklaidinsite kitus.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Nė neabejokite, jei draugai pasiūlys dalyvauti projekte dėl jūsų bendro ar jų pačių tikslo. Net ir antruoju atveju pajusite naudą. Įmerkę rankas iki alkūnių į darbus, nepamirškite, reikalui esant, patylėti. Protingas mintis šiuo metu pasilikite sau, nes, įsileidę kitus į savo apmąstymų pasaulį, pasijausite nejaukiai.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Ką šiandien darysite, viskas įneš bent lašelį grožio į jūsų gyvenimą. Daugiausia rezultatų pasieks kūrybinių profesijų atstovai. Tačiau ir kitiems į savo darbą ar darbo vietą vertėtų pažvelgti nauju žvilgsniu. Kita dienos tema, nederanti su ankstesniąja, – nesugebėjimas pasidalyti įtakos sferomis su draugais. Nemalonumų išvengsite patylėdami tuo metu, kai labiausiai norėsite kalbėti.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Būdami tvirtai įsitikinę tuo, ką darote, atkreipsite kitų dėmesį. Pakvieskite juos dalyvauti jūsų projektuose teigdami, kad visi išlošite. Viena, ko neturėtumėte daryti, tai į pirmą vietą iškelti savo ambicijas. Bendradarbiaukite vis dažniau pamiršdami savo vertę. Jei sutrikę nežinosite, kaip vertėtų elgtis, pirmiausia įsitikinkite, kad neapgaudinėjate savęs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius