-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 22

Horoskopas antradieniui – liepos 23 d.

Sužinokite, kokią dieną jums prognozuoja žvaigždės.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Vidinis poreikis tapti gerais grupės nariais ir tinkamai atlikti savo vaidmenį joje, gali būti nustelbtas būtinybės spindėti. To iš jūsų primygtinai reikalaus Saulė karališkame Liūto ženkle. Gavę progų pasireikšti, pajusite dar didesnį azartą ir kažin, ar sustosite pusiaukelėje. Neužsiverskite iš karto per didelės malonumų naštos – tam jūs turite visą mėnesį.  

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien geriausia jausis nevengiantys atsiverti pokyčiams. Tiesa, svajosite įsilieti į bendrą masę ir joje paskęsti, bet kai Saulė Liūte, verta pabūti ir truputėlį egoistiškiems ar sustiprinti savo autoritetą. Tai šiuo periodu geriausiai jums seksis namuose. Čia jausitės nepakartojami ir svarbiausi. Belieka tikėtis, kad tai įvertins jūsų draugai ir šeima.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Būsite judrūs, siekiantys laisvės, rasite neįgrisusių būdų sutelkti savo jėgas grupėje ar sudominti savo pasiūlymais draugus ir bendražygius. O Saulė vakar vakare įėjusi į Liūto ženklą, pamažu ragins jus būti ryškiais spinduliais savo artimoje aplinkoje ir įrodyti visiems, kad nėra jums lygių bendraujant, renkant ir skleidžiant informaciją.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Veikdami neįprastai šiandien galite ir išlošti, ir pralošti. Laikas iš tiesų rizikingas, kuriame šiek tiek sumažėjo pasirinkimo teisių ir privilegijų. Tiesa, jūs esate sustiprėję (ar bent turėtumėte tokie būti) ir žinote (ar bent turėtumėte žinoti), ko norite. Tokiu būdu Saulė, palikusi jūsų ženklą, nušvies jums tolimesnį kelią, kuriame jūs matysite jums ir tik jums skirtas gaires.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Išmušė jūsų valanda – Saulė pagaliau jūsų ženkle. Ir taip ryškiai apšviečia visus. Ypač jus. Lįskite lauk iš pogrindžio ir parodykite viską, ką mokate, ką galite ir kuo esate unikalūs. Tačiau ne vien tai... Šiandien prieštaringa diena, todėl prieš įsibėgėdami, stabtelkite ir pasikliaukite ne vien savimi. Bus žmonių, kurie jums parodys šį tą naujo ir svarbaus. Išklausykite ir išgirskite.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Saulė pradeda eiti savo tikrąsias pareigas, tapdama valdove Liūto ženkle. Jums ši naujiena nei šiokia, nei tokia, nes jūs būsite lyg ir nematomi. Nesimuistykite ir nereikalaukite dėmesio, o stebėdami viską iš šalies, mokykitės iš kitų klaidų ir kaupkite savo jėgas, kurios jums netrukus pravers. Tiesa, šiandien, vykdydami savuosius įsipareigojimus, būkite laisvi ir nepakartojami.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Netikėtas įvykių posūkis suaktyvins jūsų santykius su antrąja puse ir išlaisvins jus iš nykios rutinos gniaužtų.  Jei tai bus nauja pažintis, neskubėkite daryti skubotų išvadų ir deginti tiltų, siejančių jus su ankstesniais gyvenimo pakeleiviais. Svarbu žinoti ir tai, kad Saulė keturias savaites aktyviai reikšis Liūto ženkle ir mokys jus šviesti tarp draugų ar kolektyve.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Vienintelis patikimas pažadas jums – tai būtinybė suimti save į rankas. To reikės dėl dviejų priežasčių. Pirmoji: Mėnulio padėtis vers jus intensyviai vaikščioti nepramintais keliais, dėl ko jūs jausitės lyg pasiklydusi žuvis, staiga išmesta į krantą. Bet tai laikina. Antroji žinia: Saulė Liūto ženkle reikalaus būti visa galva aukštesniems už kitus darbe ir tai visiems atvirai pripažinti.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Diena gali sėkmingai atnešti ir smagias naujienas, ir intriguojančias pažintis, ir keistą sukrėtimą, griaunantį iš pagrindų jūsų susikurtą dienos planą. Viskas priklausys nuo jūsų asmeninės pozicijos, įvykiams pakrypstant tai viena, tai kita kryptimi. Tikrai gera žinia visiems, kurie žino, ko nori iš gyvenimo – tai Saulės viešnagė ugnies stichijos ženkle. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Jei išdrįsite būti išradingi, sėkmingai pasipildysite per vasarą tuštėjančias pinigines. Siurprizai, kuriuos jums paruoš šeima, bus ne itin malonūs, bet turbūt naudingi jums visiems. Būtent visiems, nes prasideda mėnuo, kurio metu turėsite stengtis dėl bendros naudos, nepamiršdami tuo tarpu intensyviai stiprinti savo asmeninės galios.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Būsite pasiruošę savo idėjomis užkariauti pasaulį, o originalumu priblokšti visus sutiktus per dieną. Tačiau ne viskas taip paprasta, kaip sugalvojote. Koją jūsų geriems norams pakiš Saulė, kuri šiandien ir artimiausią mėnesį jausis pilnateise valdove savo pačios ženkle. Jums tai iššūkis: vadžias į rankas paims jūsų partneriai, o jūs privalėsite iš jų perimti naujas, jums neįprastas patirtis.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Ore tvyros laisvės dvasia, o jūs klausite savęs – kas jums iš to? Tiesą sakant, jums šiuo metu geriau pabūti kuklesniems ir nebandyti iššokti aukščiau galvos. Viena vertus, Mėnulis Vandenyje kviečia kaupti savo vidines galias jų nešvaistant. Kita vertus, Saulė Liūto ženkle, atlikti savo darbus taip, kaip mokate tik jūs ir tokiais būdais tyliai pasijusti žvaigždėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius