-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 08

Horoskopas antradieniui – liepos 9 d.

Sužinokite, kokią dieną jums prognozuoja žvaigždės.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Dalykai, kuriuos šiandien sužinosite iš savo šeimos narių, jums bus akibrokštas. Galimas daiktas, kad vengėte tai išgirsti visais jums žinomais būdais. Tačiau tai turi įvykti, kad jūsų šeimoje įsivyrautų aiškumas. Dėl to gali tekti atleisti tiems, kuriems neturite jėgų atleisti, išsigydyti praeities žaizdas ir prisiversti įvesti tvarką praeityje tam, kad ateityje turėtumėte tvirtesnį pagrindą po kojomis.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Pusė dienos bus nei šiokia, nei tokia: susitikimai bus atidėti, kelionės neįvyks, niekas netesės pažadų, o jūs nedrąsiai dairysitės, kas jums kaišioja pagalius į ratus. Nesureikšminkite šių problemų, nes jos išsispręs savaime. O štai kai kur verta kiek paplušėti. Jums gresia susitikimas, kurio jūs turbūt ilgai vengiate. Drąsiau, nes tik ryžtas padės jums išeiti iš painaus labirinto.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Mintys apie tai, kaip praturėti, jums neduoda ramybės. Neregzkite tolimesnių planų, o akyliau pasidairykite po praeitį. Tai, ką čia išgirdote, reiškia, kad įvyks kažkas, kas primins seniai matytą filmą. Iš tiesų tai reali jūsų gyvenimo situacija, kurioje kažko tuo metu nesupratote. Išmokę pamoką dabar, netrukus galbūt suprasite, ko reikia, kad jūsų piniginė pasipildytų.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien jums bus sunku pamatyti save iš šalies. Žodžiai liesis upeliais, o per juos bus neįmanoma išgirsti kitų Be to, kai kas nors bandys jus pertraukti ir paprašys patikslinti savo mintis, turbūt liksite labai nepatenkinti. Užuot tauškę, ko reikia ir nereikia, įsiklausykite į savo pačių mintis ir žodžius. Kaip nebūtų keista, tai jums suteiks vertingos informacijos.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Diena gali būti panaši į jau regėtą sapną, kai iš anksto žinote, kas įvyks ir kas ką pasakys. Tačiau gali būti ir priešingai: sapno pagalba jus pasieks ne kartą pasikartojanti svarbi žinia. Gal kažkas bando jums tokiu būdu atskleisti tiesą ar atmerkti akis? Bet kuriuo atveju, būkite dėmesingi gautai informacijai ir neignoruokite su tuo susijusiu savo nuojautų.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Susitikimas su senu draugu jums primins kažką pamiršta ar tikslingai nukištą į kuo atokesnę vietą. Gal jūs sąmoningai anksčiau vengėte girdėti ar suprasti kažkokią informaciją ar patarimą, o dabar jums reikia iš naujo tai išgirsti ir įvertinti? Jūsų pastangos ir noras išklausyti bei integruoti draugų žodžius reikš, kad jūs renkatės ateitį, kurioje mažiau praeities klaidų.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Pokalbis su vadovu ar kitu autoritetingu asmeniu jums gali priminti, kad praeityje palikote kelias spragas, kurias dabar privalote užpildyti. Galbūt išgirsite ne kartą girdėtą patarimą, bet neskubėkite jo išbraukti kaip niekam tikusio. Sunku bus girdėti tiesą, bet tik peržengę per save suprasite, kad aiškumas ir žinojimas yra daug galingesnis ginklas už neigimą ir atsisakymą išgirsti tiesą.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Iki popietės nesijausite saugūs neįprastose situacijose ar ką nors atlikdami pirmą kartą. Be to, įdienojus suprasite, kad jūsų žinių troškimas dabar jus veda ne į priekį, o atgal. Priežastis paprasta – kažko praeityje dar neįsisavinote, todėl dabar privalote įdėmiai pasikartoti visą neišmoktą medžiagą ir užglaistyti visas atsiradusias skyles.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Pasitaikys proga pasigilinti į paslaptis, kurios iki šiol buvo paslėptos nuo jūsų akių ir ausų. Jus neramins mintis, kad vėl ir vėl sprendžiate niekaip nebaigtą kryžiažodį. Tačiau šis žingsnis atgal ar trypimas vietoje nereiškia, kad įstrigote. Jums palengvės supratus, jog teisingai išspręstas galvosūkis atskleis raktažodį, kurį arba pamiršote, arba dar nežinojote.  

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Problema, kuri užims jūsų mintis didžiąją dalį dienos nebus nauja. Turbūt ją išgirsite iš savo partnerių. Naudingiausia būtų  pažvelgti į ją taip, lyg regėtumėte monetą, turinčią dvi puses. Prisipažinę, kad nei viena iš jų nėra svarbesnė, išklausykite, ką jums sako kiti žmonės. Tai primins kapstymąsi po praeitį ir svetimas mintis, bet radę tinkamą sprendimą suprasite, kodėl tai buvo svarbu.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Užstrigusi darbo ar sveikatos problema ilgainiui tampa jums nesibaigiančiu galvos skausmu, prie kurio jūs pradedate priprasti. Tai nėra tinkamas kelias. O kuriuo eiti, jums atskleis kolega, vadovas, gydytojas ar kitas svarbus asmuo. Jums atrodys, kad jau ne kartą girdite šias rekomendacijas. Bet prisipažinkite, ar iš tiesų esate pasiruošę išgirsti tiesą ir iš naujo padaryti išvadas?

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Toli nenuvažiuosite, apgaudinėdami save ir kitus. Šiandien atsiras norinčių jums priminti šią taisyklę, jei patys vengiate tam pritarti. Tai gali tekti spręsti santykiuose su vaikais ar mylimu žmogumi, įgyvendinant kūrybinius projektus ar tiesiog leidžiant laiką savo malonumui. Kai išaiškės dalykai, kuriuos meistriškai bandote nuslėpti,  suprasite, dėl ko verta padėkoti likimui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius