-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 01

Horoskopas antradieniui – spalio 2 d.

Susipažinkite su šios dienos astrologinėmis prognozėmis.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Galite įgyti tai, ko trūksta, ir sustiprinti finansinę padėtį. Nebus galimybių žaisti atviromis kortomis, be to, privalėsite spręsti problemas konkrečiai ir tiksliai, pažabojant vidinį norą veržtis bet kokia kaina pirmyn. Diena ideali norintiesiems sutvarkyti ar net pertvarkyti savo aplinką, atsikratyti nereikalingų dalykų. Tačiau stebėkite, kad tai nevirstų manija viską sugriauti.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Galite nuveikti daug. Tvirtas pagrindas po kojomis bus pagrindinė priežastis, leidžianti jums nenukrypti nuo teisingo kelio ir atlikti viską taip, kaip norite. Tikėkite tuo, ką kužda vidinis balsas, nes jis jus ves būtent ten, kur jums reikia. Dienos malonės ir malonumai palies giliausias jūsų sielos kerteles ir leis visapusiškai atsiskleisti.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jausite vidinę galią daryti įtaką kitiems, bet ar būsite pasiruošę ją panaudoti savo ar kitų tikslams pasiekti? Tai bus ypač svarbu tiems, kurie savo veikloje kokiu nors būdu privalo suprasti kitų žmonių ketinimus. Vis dėlto tai ne priežastis varginti save svetimomis problemomis. Ši diena padės norintiesiems suprasti savo ligos priežastis ir rasti tinkamą gydymo būdą.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien kaip niekad bus reikalinga draugo parama, padrąsinantys jo žodžiai. Tai bus ne tik buvimas kartu ir ištiesta pagalbos ranka, bet ir stiprus postūmis pirmyn, padėsiantis padaryti tai, kas vakar galėjo atrodyti neįmanoma. Atminkite, kad skubėjimas bus yda, tad vadovaukitės taisykle, kad reikia skubėti lėtai ir užtikrintai.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Norėsite pasiekti pergalę ir pamiršite, kad ne visos priemonės pateisina tikslą. Tačiau įtampa, kurią jausite tam, kad galėtumėte daugiau pasiekti, bus naudinga. Atsigręžę nustebsite, jog atlikote kelių dienų darbus. Beje, nepamirškite tų žmonių, kuriuos uždegėte savo nežabotu entuziazmu ir paskatinote juos nešvaistyti laiko veltui.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Viskas, ką šiandien sužinosite, jūsų atmintin įsirėš labai giliai ir visam laikui. Lyg sėkla, patekusi į derlingą dirvą, naujoji informacija bus išganinga priemonė siekiant tikslų. Nepamirškite, eidami pirmyn, stebėti ženklus, rodančius, ar judate teisinga, ar klaidinga linkme, ir pasitikėti tais žmonėmis, kurie už rankos jus veda į priekį.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Visur įžvelgsite daugiau nei norėsite matyti. Tai itin gerai tiems, kurių darbui reikalinga ypatinga įžvalga. Be to, permainų troškimas bus toks didelis, kad nerasite sau vietos po saule. Ar tikrai pavyks įgyvendinti šį troškimą, žvaigždės jums negali pažadėti. Sėkmė garantuota tik tuomet, jei tai, ko siekiate, bus tikra, o ne mėginimas pabėgti nuo realybės.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Sėkmė bėgs šalia tų, kurie neužsisklęs ir bus atviri savo partneriams – asmeniniams ir dalykiniams. Tik giliai žvelgdami sugebėsite pamatyti tai, į ką anksčiau nė nekreipdavote dėmesio. Jus trauks viskas, kas susiję su paslaptimis. Šiandien labai aktyvi žemiška energija padės atskleisti save ir būti suprastiems.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Vadovaudamiesi vidiniu vedliu, žinančiu tiesiausius kelius į jūsų laimę, nė akimirkai nenukrypsite nuo svarbių dalykų. Nebijokite ko nors atsisakyti, net tik tuomet galėsite mėgautis visais gyvenimo teikiamais malonumais. O visa, kas liks ar vėliau ateis į jūsų gyvenimą, ras savo vietą ir nuves jus ten, kur turėtumėte būti.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Norintiesiems viešai parodyti save ar pademonstruoti savo sugebėjimus bus visos sąlygos žengti į sceną ir sulaukti audringų aplodismentų. Kiti gali tikėtis harmoningos ir malonios dienos, kuri neprabėgs greitai ir nerūpestingai. Šios dienos malonumai bus sodrūs, dvelkiantys paslaptimi, o tai tik sustiprins jūsų pojūčius ir ilgam įstrigs atmintyje.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Keiskite savo aplinką ir keiskitės patys. Tik nemanykite, kad turite priimti drastiškus sprendimus ir iš esmės koreguoti gyvenimą. Tai – pasiūlymas namuose, darbe ar kitoje jums svarbioje vietoje sukurti tai, kas paskatintų jus jaustis bent truputėlį geriau. Tokiu būdu žingsnelis po žingsnelio priartėsite prie trokštamo tikslo.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Jausitės taip, lyg žinote daugiau už kitus ir daugiau nei norite žinoti. Šis žinojimas neleis jums suklysti bet kokioje dienos situacijoje. Niekas nepajėgs jums daryti įtakos. Derybos ir sutartys bus naudingos, nes ne tik giliau ir aiškiau suprasite pašnekovų motyvus, bet ir turėsite galių daryti jiems didžiulę įtaką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius