Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 06 09

Horoskopas birželio 09 d., antradieniui

Mėnulio diena. 16 Mėnulio kalendoriaus diena. Viena skaidriausių, sėkmingiausių Mėnulio kalendoriaus dienų. Tai sielos poezijos, darnos diena. Sėkmingos pastangos atkurti darną pasaulyje taikiu būdu. Negalima pyktis, rėkti, būtinas saikas, dvasios ramybė, pusiausvyra, tuomet labai sėkminga diena.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

Avinas

Jei šiuo metu pradėjote meilės romaną, jis įsisiūbuos labai iš lėto: vyraus ne sentimentai, bet praktiškumas, nauda. Daug dirbsite, mat jūsų potencialas didžiulis. Iš karto griebkitės esminių dalykų, visos smulkmenos puikiausiai gali palaukti. Pasistenkite apsieiti be fizinių pastangų – nemaža traumos tikimybė.

Jautis

Jei būsite linkęs šiandien karščiuotis, tuomet diena gali prasidėti nemenku nesusipratimu, todėl valdykite savo emocijas. Vakaras palankus susitikimams su senai matytais draugais.

Dvyniai

Tai labai darbinga diena. Dirbama kantriai, ramiai, produktyviai. Šiuo metu palanku strategiškai planuoti verslą, gamybą, kurti tolesnes vadovavimo gaires, numatyti tikslus. Puikiai sekasi valstybės struktūrų darbuotojams – viršininkams, valdininkams, ten kur reikia paklusnumo, disciplinos, konkretumo.

Vėžys

Diena palanki pradėti rimtiems, ilgai trunkantiems darbams, kuriems prireiks kantrybės. Geras laikas politikams, gamybininkams, teisininkams. Prastesnis prekybininkams: dauguma ims skaičiuoti kiekvieną centą. Ne toks palankus metas menininkams, kūrėjams, tačiau geras amatininkams.

Liūtas

Gali būti, kad esate pernelyg reiklus sau ir aplinkiniams. Venkite stresų, didelės nervinės įtampos. Ir jūsų širdis – ne geležinė. Jei puoselėjate jausmus senam draugui ar draugei, gali pasirodyti, kad jis ar ji dar nepasiruošęs rimtiems santykiams.

Mergelė

Jei turite tokių planų, šiandien galite sėkmingai nusipirkti ilgai naudojamus, praktiškus daiktus, taip pat – žemės sklypą. Dabar geriau pirkti, nei parduoti. Taip pat šiandien negalima pyktis, rėkti, būtinas saikas, dvasios ramybė, pusiausvyra.

Svarstyklės

Gera diena novatoriams, išradėjams, apskritai žmonėms, nuolat turintiems keisčiausių idėjų. Nesnauskite, naudokitės palankia proga ir įtvirtinkite savo pozicijas. Turėtumėte ypač atidžiai įsiklausyti į priešingos lyties kolegų nuomonę.

Skorpionas

Kai mus apgaudinėja, dažniausiai dėl esame kalti mes patys. Kodėl leidžiame, kad mumis manipuliuotų? Likęs prie suskilusios geldos, nedejuokite ir nesipiktinkite – juk tikėjotės pasirodyti gudresnis ir apsukresnis už kitus, beje, taip pat ne visai teisėtais metodais.

Šaulys

Tai palanki diena koreguoti savo darbo principams, mat greičiausiai tai, kaip veikėte ligi šiol - nebetinka. Jei visgi liksite prie senų metodų, galite nukentėti finansiškai, taip pat susigadinti reputaciją prieš kolegas.

Ožiaragis

Būsite ypač emocingas, todėl galite pernelyg karštai reaguoti į kritiką. Metas palankus įvairiai naujai veiklai asmeniniame gyvenime, į kurią galėtumėte įtraukti ir savo vaikus, šeimos narius.

Vandenis

Tai periodas, kuomet nesijausite energingas, pasiryžęs ginti savo interesus. Labiau kreipsite dėmesį į aplinkinių poreikius, taip pat visuomeninę veiklą. Jei kažkas guli „ant širdies“, pasidalinkite savo rūpesčiais su artimu draugu.

Žuvys

Atėjo metas, kai turite tiesiog ryžtingai apsispręsti dėl vieno ar kito dalyko – ar tai būtų asmeniniai santykiai, ar posūkiai karjeros srityje. Pasistenkite nesiųsti žmonėms neaiškių signalų, sakykite tiesiai, ką galvojate. Tai padės jums pačiam.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius