-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 21

Horoskopas birželio 21 d., pirmadieniui

10-oji Mėnulio diena. Viena pačių geriausių Mėnulio dienų, tinkama vos ne visoms veiklos sritims. Ši diena nenustato jokių griežtų rėmų ar reikalavimų, tai tiesiog stiprios, harmoningos, palaikančios energijos šaltinis. Labai gera vedyboms, namų statybos pradžiai, šeimos sutvirtinimui, krikštynoms, gilinimuisi į giminės likimą.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Jaudinsitės dėl išsigalvotų dalykų, tačiau nepakankamai dėmesio skirsite tam, kam išties reikia. Vertėtų atlikti savo poreikių bei išlaidų analizę, mat išleidžiate daugiau nei uždirbate.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Mokėkite kažko atsisakyti, kai ką svarbaus paaukoti. Diena, nors ir įtempta, bus sėkminga, ypač tvarkant skubius reikalus, kurių atidėti jums apskritai nereikėtų net rytdienai.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Galite jausti nerimą, jaudintis dėl to, dėl ko neverta. Galbūt jus slegia kažkas iš praeities. Stenkitės gyventi šia diena ir užmiršti tai, kas buvo. Šiandien nesiimkite nieko nauja, svarbaus.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Neskubėkite užbėgti įvykiams už akių, mat tuo nieko nelaimėsite. Šiandien vertėtų susikaupti, elgtis apgalvotai, neskubėti.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien svarbu laikytis saiko, siekti pusiausvyros visame kame. Jausite norą puoštis, bendrauti, eiti į svečius. Bendraudami daugiau pasieksite diplomatija, nei jėga. Bandydami pažeisti ramybę, priimtas bendravimo normas, galite gauti šaltą, stiprų atkirtį.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Labai gerai šią dieną rasti laiko atsipalaiduoti, atgauti jėgas – pasisemkite energijos iš jums teikiančio energijos šaltinio. Būkite su tais, kurie iš tikrųjų Jums pritaria – tai žmogiškų santykių diena.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Piniginga diena, galimos vertingos sutartys, todėl nedelsdami raitykite parašus ant dokumentų. Jausite norą apsipirkti – jei esate numatę prašmatnų pirkinį, tam metas ypač palankus. Tačiau nepasiduokite pagundai leisti pinigus, kurių neturite.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Netikėtai visi gali pradėti priekabiauti, nurodinėti, kritikuoti, mokyti. Nepraraskite pasitikėjimo savimi bei savo sugebėjimais. Būkite itin atidūs savo veiklos kokybei bei saugumo taisyklėms dirbant, ir ne tik darbe, bet ir namuose.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Galbūt jaučiatės užspeistas į kampą, tačiau neabejokite, – išeitis iš dabartinės situacijos atsiras, bet vėliau. O kol kas ieškokite kompromisų, dažniau nusileiskite, ypač artimiesiems, ir nieko nedarykite supykę.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Sąlyginai geras laikas, kai verta pamėginti užbėgti įvykiams už akių. Esamas problemas, susikaupusius darbus atlikite šiandien, kad ryt nebereikėtų skubėti bei nervintis.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Esate gana neobjektyvūs, situaciją vertinate tik iš savo pozicijų, vidinių poreikių. Būkite atlaidūs, kad nieko neužgautumėte, neįžeistumėte. Nebloga diena dirbti su informacija, ypač konfidencialia.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Puikus metas, jei esate teisininkas, teisėtvarkos darbuotojas, politikas, psichologas, ar dirbate visuomenei naudingą darbą. Palanku keisti įvaizdį, apsilankyti kirpykloje ar grožio salone.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius