-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 06 22

Horoskopas birželio 22 d., pirmadieniui

29-oji Mėnulio diena. Tai pati nemaloniausia, pavojingiausia Mėnulio kalendoriaus diena. Nepradėkite ir net neplanuokite naujų darbų. Neigiamos šios dienos savybės ne visuomet jaučiasi tuojau pat. Kartais ji atrodo visai maloni ir sėkminga, viliojanti ir lengva, tačiau dažnai, ypač vakarop, baigiasi nesąmoningais veiksmais, nemaloniais netikėtumais.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

 

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Net didžiausios kliūtys šiandien atrodys menkos ir lengvai įveikiamos. Neatidėliotinus reikalus reikėtų sutvarkyti pirmoje dienos pusėje. Gauti veiklos pasiūlymai bus naudingi.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Būsite kūrybingi, sumanūs, idėjų nestigs, tačiau nekoks laikas rimtoms išvadoms ir neskubėkite savo minčių pasakoti kitiems. Ir neskubėkite tikėti tuo, ką iš kitų išgirsite nieko nekaltinkite, nesmerkite, kol nepatikrinsite informacijos.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Pasisaugokite provokacijų. Dabar prastas laikas kovoti dėl principų ar kažko prašyti, reikalauti iš šefo, siūlyti savo sumanymus. Nepatartina imtis svarbių, atsakingų darbų galite padaryti rimtų klaidų, kurios pakenks jūsų ateičiai.  

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Šiandien geriau nespręskite nieko svarbaus, nesiaiškinkite santykių - tik dar labiau viską supainiosite. Tai pagundų, iliuzijų, saviapgaulės, geriausiu atveju - silpnybių aptikimo diena. Atsisakykite alkoholio ir kitų blogų įpročių, kitaip trauka išliks ilgam laikui.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Būkite pagarbesni bei tolerantiškesni, vertinkite gerus santykius su partneriais bei sutuoktiniu. Vakare tikriausiai jausitės geriau, geras laikas pasikalbėti su senai matytais draugais.  

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Nors tikėtina, kad jus lydės sėkmė, tačiau pasistenkite nešvaistyti jėgų ginčams, konfliktams, nevažinėkite rizikingai. Antroje dienos pusėje galite tvarkyti reikalus, susijusius su užsieniečiais.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Netikėtai paaiškėjusi teisybė nebūtinai bus teisybė. Galimi nesusipratimai su kolegomis, netikėti technikos gedimai. Antroje dienos pusėje verta pradėti judinti iš mirties taško reikalus, kuriuos atidėliojote paskutines porą dienų.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Nelaikykite nuoskaudų savyje, jums pačiam bus geriau, jei atleisite ar net ištiesite pagalbos ranką tiems, kurie jums yra pakenkę. Tai padės juos pamilti ir į susidariusią situaciją pažvelgti objektyviai.   

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Darbai, pažintys, pradėti šią dieną, gali baigtis visai ne taip, kaip tikitės. Dėl to geriau ją praleisti ramiai, santūriai. Grąžinkite, jei galite, skolas. Gerai atsikratyti visokio šlamšto, ydingų įpročių, nereikalingų santykių.  

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Šiandien jums nereikėtų skubėti, juolab nervintis. Juk puikiai žinote, kad viskas lengvai ir paprastai išsisprendžia. Jūsų nuotaika, savijauta ima gerėti, o reikalai pajudės reikalinga kryptimi.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Sėkmingas laikas, tad tvarkykite neatidėliotinus reikalus. Nedvejodami galite pareikšti savo nuomonę kolegoms bei draugams ir pareikalauti, kad jūsų pozicijos būtų paisoma. Su vadovais taip pat galite pasikalbėti apie savo perspektyvas.  

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Nesiimkite nuo pat ryto sudėtingų reikalų, planetos išsidėstę nepalankiai. Popiet viskas klostysis sklandžiau, galite sulaukti ir netikėtos pagalbos, paramos. Taip pat nepamirškite pasikalbėti su bičiuliu dėl susikaupusių problemų - tai padės išsklaidyti nerimą, rasti gerą sprendimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius