-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 24

Horoskopas birželio 24 d., penktadieniui

23-oji Mėnulio diena. Nesėkminga diena, gali būti kupina agresijos, irzlumo. Žmonės, linkę pasiduoti pykčio, keršto, gobšumo, plėšrumo silpnybėms. Nepalankus metas naujų darbų pradžiai, bendravimui.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

  Jei šią dieną tektų imtis rimtesnių darbų, stenkitės juos pabaigti. Nebaigti darbai gali ir likti nebaigtais. Nepasiduokite pavydui, nors gali kilti tokiu pagundų. Kitų pasiekimai visiškai nemenkina jūsų įdirbio ir nuopelnų, šią dieną galite daugiau pasiekti ne konkuruodami, o bendradarbiaudami.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

  Šią dieną patartina laikytis asketiškumo, saiko. Gali tekti dalyvauti triukšminguose susibūrimuose, linksmybėse, tačiau ypač svarbu vengti besaikio alkoholio vartojimo, galimų kivirčų, tai gali turėti pasekmių jūsų sveikatai.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

  Būkite budrūs ir saugokite savo turtą. Jei sumanėte išvykti į tolimesnę kelionę, gerai patikrinkite ar tinkamai pasirūpinote savo namų saugumu. Taip pat būkite atsargūs ir kelyje, čia gali atsirasti nenumatytų pavojingų kliūčių.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

  Nenuostabu, jog šią dieną gali gerokai pristigti ūpo spręsti rimtas užduotis, ypač jei tai susiję su matematiniais veiksmais, skaičiais, taip pat ir pinigais. Jei esate sumanę ką nors pirkti, gerai patikrinkite ir įsitikinkite, kad prekė neturi kokybės trūkumų.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

  Gali tekti išvykti ilgesniam laikui iš namų. Kelionė su artimaisiais gali tapti dar vienu jūsų santykių išbandymų, smulkūs nesusipratimai peraugantys į piktus barnius gali sužlugdyti ir patį išvykos tikslą. Tad gali prireikti nemažų pastangų gerai nuotaikai išlaikyti. Jei vadysite neigiamas emocijas – turite progą labai gerai atsipalaiduoti ir pailsėti.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

  Gali tekti imtis atsakomybės ne tik už save, bet ir už kitus, kad ir kaip bandytumėt to išvengti. Nesikratykite, tai gali būti itin vertinga ir naudinga patirtis.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

  Geras laikas atgailai, nuoširdžiam pokalbiui, atsiprašymui. Neatidėliokite šių dalykų vėlesniam laikui. Šią dieną ištartas žodis gali būti itin svarbus, išdrįsę prisipažinti tikrai nenusivilsite, sulauksite itin malonaus, net kiek netikėto atsako.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

  Galite sulaukti netikėto prašymo padėti, paskolinti pinigų. Būkite atsargūs, gerai išsiaiškinkite ir įvertinkite visas aplinkybes. Suteikiant finansinę pagalbą derėtų apsidrausti, nepasikliaukite vien pažadais ar garbės žodžiu.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

  Šią dieną derėtų vengti aiškintis praeities įvykius, kažin ar pavyks pasiekti didesnio aiškumo. Nors galite sulaukti provokacijų narplioti savo ir kitų praeitį. Tai greičiau bus noras išlieti ant jūsų nuoskaudas, nei ieškoti tiesos. Kur kas daugiau nuveikti galite planuodami artimiausio pusmčio ateitį, tamkur kas palankesnis metas.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

  Gali kilti noras atsikeršyti, revanšo troškimas. Jei pasiduosite šioms nuotaikoms, užuot mėgavęsi pergale, galiote patirti dar vieną pralaimėjimą. Tad norėdami išvengti nemalonių pojūčių, emocijų kreipkite mintis kita linkme, kai kam gali labai prireikti jūsų pagalbos.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

  Nebandykite pateisinti savo neveiklumo, išsisukti nuo pareigų, kad ir kokios atrodytų nemalonios. Šiuo metu ypač svarbus atkaklumas ir užsispyrimas. Galimi nemalonūs pokalbiai su darbdaviais, viršininkais. Jei būsite deramai pasiruošę ir nepasiduosite emocijoms, galiausiai įrodysit savo tiesą.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Neatstumkite žmonių, norinčių su jumis bendrauti, diskutuoti. Nors šiuo metu ne pats palankiausias metas bendravimui, tačiau kai kurie pokalbiai ypač svarbūs, galintys nulemti ateityje ne vieną ir jums naudingą sprendimą. Vertėtų ypač vengti pagundų meluoti, sukčiauti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius