-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 11

Horoskopas gruodžio 11 d., sekmadieniui

17-oji Mėnulio kalendoriaus diena. Džiaugsmingiausia diena, kuomet siela turi skambėti tarsi varpas, džiaugtis, dalintis, mylėti. Tai vienintelė diena, kuomet rekomenduojama saikingai gerti raudoną vyną, atgaivinti kraują.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Jei jūs savo prašymą sugebėsite suformuluoti tinkamais žodžiais, tikrai niekas nesuabejos jūsų sąžiningumu. Drąsiau ginkite savo idėjas ir planuokite ateitį. Daugiau dėmesio skirkite savo išvaizdai.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Mielai užsiimsite viskuo, kas tik jums šaus į galvą. Jei parodysite bent kiek takto ir tolerancijos, išvengsite jūsų tykančių sunkumų. Venkite žmonių, linkusių kivirčytis.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jūsų galvoje po truputį ryškėja naujas projektas. Būtų protinga jau dabar susidaryti jo įgyvendinimo planą. Tik šiukštu neaptarinėkite savo idėjų su aplinkiniais. Dar nesate pasirengęs deramai jų apginti.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Nemalonus įprotis jau pradeda varginti jus patį. Pamėginkite pagaliau atsikratyti jo, nors tai ir nebus jau taip paprasta. Sėkmės atveju jūsų laukia dideli ir malonūs siurprizai.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Kontroliuokite savo gyvenimo tėkmę. Bet kokie jums nepriimtini įvykiai veikiausiai sukels jūsų pyktį ar bent susierzinimą. Taip nieko nepasieksite. Kalbėkite tyliai, bet savo nuomonės nieku gyvu nekeiskite.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jums bus sunku įgyvendinti savo sumanymą dėl įvairių komplikacijų. Kai kalbėsitės apie savo reikalus su kitais, venkite skubotų sprendimų. Net į siūlomą pagalbą žiūrėkite atsargiai ir nesivaržykite paieškoti slaptų motyvų.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Išgyvensite gražią, harmoningą dieną. Drauge su partneriu praleisite keletą fantastiškų valandų. Jei nuspręsite likti namuose, pasistenkite, kad niekas jūsų netrukdytų.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Priėjote liepto galą, ir trauktis nebėra kur. Sukaupkite drąsos jūsų laukiančioms permainoms. Artimiausi draugai ir giminės vis dar jumis tiki ir pasitiki. Šį vakarą praleiskite su tais, kuriuos labiausiai mylite.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Namų jaukumas ir buities darbų rutina leis jaustis gan saugiai ir patogiai. Tikriausiai būsite patenkintas tuo, ką turite, nors galėtumėt turėti kur kas daugiau.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Protingiausia dabar būtų nieko nekeisti savo gyvenime. Reformos nieko gero neatneš. Lyg tyčia, blaškotės iš vieno kraštutinumo į kitą ir niekaip negalite užčiuopti po kojomis tvirto pagrindo.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Imkitės planuotos veiklos kartu su bendraminčiais. Jūsų visų profesinės žinios gali pasirodyti labai naudingos bendram reikalui. Puikiai žinosite, kur norite būti ir kaip ten patekti.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Galite pasitikėti savo partnerio parama, ypač moraline. Drąsiai griaukite, jei turite aiškų planą, ką ir kaip statysite. Jūsų entuziazmas uždegs ir kitus, o jų pritarimas suteiks papildomų jėgų jums.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius