-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 13

Horoskopas gruodžio 13 d., antradieniui

19-oji Mėnulio kalendoriaus diena. Viena iš pačių nemaloniausių, pavojingiausių mėnesio dienų. Net gamta dažniausiai šią dieną verkia, neretai būna prastas oras: lietus, šlapdriba. Galimi klasta, provokacijos, barniai. Yra didelis pavojus pakliūti į apgaulingų ideologijų tinklą, pasiduoti neigiamoms svetimoms įtakoms. Geriau nepasirašinėkite dokumentų, sutarčių tokią dieną, nieko nežadėkite, neprisiekite - galite labai pasigailėti.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Dėl šiandieninių įvykių jūsų draugystei teks ištverti sunkų išbandymą. Būkite atviras kalbėdamas apie tai, ką jaučiate. Tai mažiausia, ką galite padaryti. Šiandieninis ekspromtas turėtų būti vykęs.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Nesigraužkite dėl to, kad ne viskas šiandien einasi be problemų. Ramiai pagalvokite, ką dar galėtumėte ištaisyti, o su kuo teks susitaikyti. Kad ir kokį sprendimą priimtumėte, jis atneš taiką ir ramybę į jūsų namus.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Gilinkitės į tam tikrus apibrėžtus dalykus. Sulauksite didesnės sėkmės, jei vienu metu skirsite savo jėgas vienam darbui. Atsiras daug papildomų rūpesčių namuose. Įsiklausykite į artimųjų jausmus ir mintis.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Jūs norite, kad kiti taikstytųsi su jūsų įgeidžiais? Tada turite įrodyti, kad jiems atsispirti neįmanoma. Esate kupinas jėgų, bet tai greičiau intelektinė energija, ne fizinė. Galite drąsiai imtis tokio beviltiško galvosūkio, kurio jau nebesitiki išspręsti niekas.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Kasdienis rutininis darbas nepasirodys toks beviltiškai nuobodus, kai rasite teisingą požiūrio kampą. Jei šiandien imsitės didelių pertvarkymų darbe, neišvengiamai susipyksite su bendradarbiais, jei ne – vilksitės jų gale. Jūsų teisė rinktis.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jūs kupinas džiaugsmo ir tikėjimo šviesiomis perspektyvomis. Kad ir kur pasirodytumėte, žmonės elgsis su jumis maloniai ir stengsis atskleisti gerąsias savo puses. Kita vertus, nenustebkite, jei jūsų ir jūsų artimiausio žmogaus norai visiškai nesutaps.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Asmeniniame gyvenime gali atsirasti papildomos įtampos. Nepasiduokite bendrai psichozei. Bent jau artimiausiems žmonėms visų pirma stenkitės padovanoti tai, ko už jokius pinigus negausi – savo meilę ir rūpestį.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Turite daugybę darbų bei reikalų, bet vargu ar tai susiję su verslu ar tarnyba. Jus aplankys įkvėpimas, ir jūs rasite tinkamų priemonių jam išreikšti. Atleiskite, jei turite ką ir kam.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Pats laikas pradėti planuoti, ko pirmiausiai griebsitės artimiausiomis dienomis. Kol kiti dar tik dairysis, turėsite puikią progą išsiveržti į priekį.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Pasistenkite būti tarp draugų – šiandien jums gali staiga prireikti skubios pagalbos ar bent padrąsinamo žodžio. Tikriausiai jausitės kiek prislėgtas ir sutrikęs, bet į dienos pabaigą tai praeis. Apie savo norus ir viltis kalbėkite garsiai – jūsų klausys, kol pats žinosite, apie ką kalbate.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Dėl neaiškios priežasties sprendimai ateis daug sunkiau nei paprastai. Esate kiek sutrikęs. Pirmiausia pamėginkite pats sau išsiaiškinti savo jausmus ir poziciją. Vargu ar šiandien norėsite su kuo nors intensyviai bendrauti. Turite apie ką pamąstyti vienumoje.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Elgiatės gana savanaudiškai, bet jūs turbūt žinote, ką darote? Neapsirikite, kai kurių žmonių veiksmai ar žodžiai yra padiktuoti tik baimės. Kruopščiai laikykitės savo paties nustatytų taisyklių, nes būsite atidžiai stebimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius