-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 25

Horoskopas gruodžio 25 d., sekmadieniui

1- oji Mėnulio kalendoriaus diena. Jos pradžia visuomet sutampa su jaunaties momentu. Ši diena turi didžiulę kūrybinę jėgą, kuri tarsi suspausta spyruoklė „išsiskleidžia“ mėnesiui bėgant. Tokią dieną labai gerai ką nors planuoti, būtina kontroliuoti mintis – jos lengvai įsikūnija mėnesio laikotarpiu. Tai, ką galvojate šią dieną, turi tendenciją plėstis, augti, įsikūnyti net be Jūsų pastangų, dėl to pasistenkite mąstyti, planuoti tai, kas nušvies Jums visą ateinantį mėnesį.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Sunku baigti pradėtą darbą, kai jums nuolat suka galvą pašaliniais dalykais. Teks naudotis daiktais ar reiškiniais, kurių veikimo principo nesuprantate. Apskritai tikslo gali tekti siekti gana neįprastais būdais.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jūsų intuityvus budrumas iš tiesų turi pagrindo. Atidžiai žiūrėkite, ką jums bando parduoti ar įsiūlyti neva veltui. Būkite šaltas ir racionalus, nepasiduokite emocijoms.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jei ir toliau bandysite tik manipuliuoti partneriu, atoveiksmis gali būti labai stiprus. Nugalėkite pagaliau savo ambicijas ir pasistenkite ne tik klausytis, bet ir girdėti.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Vėl visa atsakomybė ir darbai suvirto ant jūsų vieno pečių. Šįvakar turite galimybių išspręsti galvosūkį, niekam kitam neįkandamą. Bent jau galite į valias bambėti ir piktintis.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Ar tik nesate šiandien tas šeškas, kuriam patikėjo saugoti vištidę? Aplinkinių patiklumu naudokitės saikingai, antraip ir pats žiopliausias galų gale pamatys savo klaidą, tai yra, jus...

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Sutvarkykite seniai atidėliotus reikalus. Šiandien jums pagaliau pavyks išspręsti kai kurias problemas. Kita vertus, kažkas jums gali pridaryti nuostolių, kurių niekaip nesitikėjote.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandieninių jūsų fantazijų ir užmojų kitam gal užtektų mėnesiui. Jeigu jūs visuomet tiek daug reikalautumėte, neišvengtumėte konfliktų. Maži kompromisai padės pasiekti didelį tikslą.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Jūsų mintys klejos toli ir aukštai, bus sunku susikaupti paprasčiausiems buities darbams. Kita vertus, ir paprasčiausią tingumą būsite pasirengęs pateisinti nesėkmingai susiklosčiusiomis aplinkybėmis ar nedraugų pinklėmis...

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jokiu būdu šiandien nesivelkite į kokias nors varžybas, ginčus, lažybas ir panašius dalykus. Susilaikykite nuo komentarų, ypač jei kalbamas dalykas ir jums pačiam nėra visiškai aiškus. Nesileiskite su kuo nors sukiršinamas – gali būti ir tokių bandymų.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Namų ruošos darbus atliksite nesparčiai, bet labai kokybiškai. Už tai šeimos narių būsite tinkamai įvertintas. Ne visada laimi tas, kuris šneka garsiausiai ir ilgiausiai.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Profesiniai įgūdžiai šiandien gali labai praversti ir buityje. Namuose kiekvienas šeimos narys norės išsakyti savo nuomonę visiems svarbiu klausimu. Piniginiai reikalai gali pasirodyti esantys netikėtai sudėtingi ir painūs.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Saugokitės žmonių, nežiūrinčių į akis pokalbio metu. Su tokiais reikalų geriau neturėti. Smulkmenos yra svarbios! Jei jums iš tiesų reikia kokios nors informacijos, nesivaržykite dėl to paskambinti kad ir į kitą pasaulio kraštą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius