-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 07

Horoskopas gruodžio 7 d., trečiadieniui

13-oji Mėnulio kalendoriaus diena. Vėl labai aktyvi, daug lemia ryšiai, supratingumas, kruopštumas, sugebėjimas naudotis informacija, smulkmenomis. Ėmęsi ne to, ko reikia, galite ilgai suktis neigiamų pasekmių rate.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Yra daug dalykų, kuriais galėtumėte ir turėtumėte šiandien užsiimti. Bet tai neturėtų būti darbai, reikalaujantys didelės jėgų koncentracijos ar susikaupimo. Maloniausia bus bendrauti su kiek vėjavaikiškais ir pakvaišusiais žmonėmis.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien pagaliau susitvarkysite jums svarbius dokumentus. Atsargiai – jūsų partneris veikiausiai slapukauja, turi savo asmeninių slaptų planų, kurių tikrai nenorėtų jums atskleisti. Tai nebūtinai pikti kėslai, bet dėl visa ko nepraraskite budrumo.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Nesutrikite papuolęs į keblią situaciją (o jos veikiausiai šiandien neišvengsite). Neturėtumėte bijoti, kad kompromisas privers išduoti savo įsitikinimus. Turėsite progos ir laiko atskirti pelus nuo grūdų.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien jūsų ausis pasieks negirdėta laimės formulė. Tik jūsų valia – tikėti ar netikėti tuo. Gal tai burtai? Apskritai, jei susidursite šiandien su kuo nors įdomiu, vadinasi, sėkmė pati beldžiasi į jūsų duris.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Netikėtas įvykis privers į daug ką pažvelgti visai kitomis akimis, tad staiga tapsite žymiai supratingesnis ir pakantesnis kitiems žmonėms. Nesibaiminkite ir nesigėdykite staiga pratrūkusių emocijų. Jos išgrynins širdį ir palengvins sielą.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Galite ir privalote padaryti viską, kas jums svarbu ir kam jau pakankamai ilgai ruošėtės. Šalin abejones ir emocijas. Pagalbos iš nieko nesitikėkite, o ir pats nesisiūlykite. Turite pakankamai savų rūpesčių.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Savo žodžiais ir poelgiais padarysite didelį įspūdį iš toli atvykusiems svečiams. Galite imtis didelių darbų (bent jau parodyti iniciatyvą – tai tikrai), sėkmė turėtų būti jūsų pusėje. Jūsų pozicijos kur kas tvirtesnės nei manote.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Dalykai, kurie jums šiandien atrodo patys svarbiausi, iš tiesų tėra dūmų uždanga, slepianti tikrąją dalykų esmę. Nesiduokite apgaunamas klastingų kolegų ar tiesiog nelemtai susiklosčiusių aplinkybių. Šiandien verčiau nedaryti nieko, nei padaryti klaidą.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

 Staigus progresas privers jus į dalykus, kuriems iki šiol skyrėte mažai dėmesio, pažiūrėti rimčiau. Tikriausiai susidursite su naujomis technologijomis. Pagalvokite, kaip galėtumėte jas pritaikyti savo kasdieniams reikalams.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Jūs tikitės staigmenos? Pažvelkite į kalendorių – gal tai artėjančios šventės nuotaika, o gal – palankaus planetų išsidėstymo įtaka? Komplimentas nepažįstamajam(-ai) gali padaryti stebuklą.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Naudodamas pernelyg didelio kalibro ginklus, sugriausite iki pamatų ir tai, kas brangu ne tik jūsų priešui, bet ir jums pačiam. Sena žaizda sunkiai gyja, ir širdis nenori atleisti, bet prisipažinkite bent pats sau, kad įgijote tikrai naudingos patirties.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

 Būdamas subtilaus skonio, jūs puikiai žinote, kaip galėtumėte nudžiuginti savo partnerį. Pats laikas pradėti ieškoti tinkamos dovanos. Bendraukite su žmonėmis, žinančiais, kaip patekti ten, kur jūs dar niekada nebuvote.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius