-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 04 17

Horoskopas ketvirtadieniui – balandžio 18 d.

Susipažinkite su šios dienos astrologinėmis prognozėmis.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Jei jūsų namuose įsiliepsnos konfliktas, privalote prisiimti visą atsakomybę. Gal per daug karščiuojatės? Gal per daug tikitės iš kitų? O gal tiesiog jaučiatės pavargę ir išsekę? Tai laikina būsena, su kuria neverta kovoti. Pasitraukite į šalį, jei kam nors trukdysite praeiti ar pravažiuoti, nes kovos šiandien baigsis abipusiu pralaimėjimu.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jei manėte, kad vakar buvo sunku, šiandien galite pasiruošti dar didesniems išbandymams. Teisingiausias sprendimas būtų niekam nekelti didelių reikalavimų. Be abejo, taip pat ir sau. Taip nusiteikus bus kur kas paprasčiau bendrauti, suprasti aplinkinius ir nereaguoti karštai į jums nepatinkančius dalykus ar įvykius.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Būsite taip susirūpinę savo finansine padėtimi, kad net pamiršite svarbesnius dalykus, galinčius be vargo pakelti jums nuotaiką. Tiesą sakant, gera nuotaika gali būti didžiausias šios dienos deficitas. Ir jei kas nors geranoriškai jums nusišypsos – pasidalykite savo šypsena ir jūs. Tada visi dienos rūpesčiai atrodys kaip smulkmenos.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Neduosite kolegoms ramybės, o jie – jums. Nepasitenkinimas kitais iš tiesų rodys, kad esate nepatenkinti savimi. Ir kuo dažniau kartosite, kad jie elgiasi neteisingai, tuo prasčiau patys jausitės. Nepaisant to, būsite linkę persidirbti. Tai neduos trokštamų rezultatų, o jei elgsitės neatsargiai – padidės traumų ir nelaimingų atsitikimų tikimybė.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jei didžiąją dienos dalį jausitės lyg ankštame narve uždarytas žvėrių karalius, nesistenkite iš jo ištrūkti. Tai gali būti nebyli dovana jums, tad priimkite ją su dėkingumu ir tyliai stebėkite pasaulį iš šalies, antraip pakenksite ne tik kitiems, bet ir sau. Nors vakarop atsiras sąlygų ištrūkti į laisvę, ji dar nepasitiks jūsų išskėstomis rankomis.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Tapsite keistų ir nemalonių žaidimų dalyviais arba iniciatoriais. Kuo labiau įsitrauksite į šį žaidimą, tuo sunkiau bus sustoti. Jus ir džiugins, ir erzins tai, kad dalyvaujate ne vieni. Kiek buvo vertos jūsų pastangos – parodys laikas, tačiau didelių lūkesčių nepuoselėkite. Be to, būkite itin atsargūs, jei kiltų poreikis žaisti su ugnimi.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Klysite manydami, kad visi žino, ko nori, o jūs vieni – ne. Iš tiesų visi lyg susitarę kažko norės ir reikalaus iš kitų, nors iš tiesų dėl visko kalas bus vidinis nerimas ar nepasitenkinimas savimi. Nesistenkite užbėgti įvykiams už akių. Išlikite savimi: nedemonstruokite tų kovos būdų, kurių dar nemokate. Verčiau rinkitės tylų susitaikymą ir laukimą.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Jei jums lieps nueiti nežinia kur ir atnešti nežinia ką, suprasite, kad papuolėte į savo norų ir kitų užgaidų voratinklį. Nors nežinosite, ko iš jūsų tikimasi ir ko patys norite, dėsite visas pastangas, kad pasiektumėte šį neaiškų tikslą. Gali būti, jog ilgainiui jis taps matomas. Patarimas: šioje keistoje kelionėje nesuklupkite pasitaikius pirmajai kliūčiai.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien nebus lengva suprasti, iš kurios pusės dvelkia vėjas. Atrodys, kad jis pučia iš visur. Net ir esant tokioms sąlygoms, galite rasti sau naudingų veikimo būdų. Aišku, jei nepersistengsite. Kovos dvasia, kuri jus užvaldys, panaši į kovą su vėjo malūnais, o ne realius siekius. Todėl dabar geriau rinkitės taikius susitarimus ir spręskite problemas.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Uolios jūsų pastangos išsiaiškinti santykius gali atsigręžti prieš jus. Nepaisant to, bus sunku nurimti ir susitaikyti su situacija, kuri nėra tokia, kokios tikėjotės. Kartais naudingiau palaukti veiksmui palankaus momento, užuot siekus, kad viskas įvyktų čia ir dabar. Rinktis jums, bet, patyrę fiasko, nepamirškite susirinkti pabirusių šukių.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Nepavyks lengvai suprasti ir pateisinti kolegų veiksmų, o pokalbiai su jais nepadės išsivaduoti nuo slogių minčių. Sąmoningai siekite kuo optimistiškiau ir paprasčiau vertinti tai, kad ne viskas vyksta pagal jūsų planą ir norus. Tuo pačiu principu vadovaukitės ir tais atvejais, kai kolegos įvels klaidų, kurias privalėsite ištaisyti.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Nelygioje kovoje susigrums jūsų poreikiai su galimybėmis. Net jei viskas iš pradžių atrodys labai gražu, tęsinys ar pabaiga toli gražu nedžiugins. Todėl didelių vilčių į šios dienos pažintis ar pažadus nedėkite, nesvarbu, ar tai būtų susiję su jausmais, ar su jūsų finansiniais lūkesčiais. Jauskitės dėkingi už mažus džiaugsmus, o jų nesulaukę – patys juos inicijuokite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius