-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 04 26

Horoskopas ketvirtadieniui, balandžio 26 d

Sužinokite, ką horoskopas žada šiai dienai.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Tikriausiai jums neduos ramybės realūs ar potencialūs svetimi laimėjimai. Liaukitės apie tai galvojęs, skaičiavęs kitų naudą. Pravartu deramai išsiaiškinti santykius, kurie gali jus kažkaip susaistyti. Nekritikuokite kitų žmonių įsitikinimų.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Veršitės į svarbius renginius, domėsitės tuo, kas vyksta pasaulyje ar toliau nuo namų. Galite bendrauti su įžymybėmis, užsieniečiais. Pavojinga pasiduoti kokiam nors ideologiniam fanatizmui.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandieną jums neduos ramybės mokslo reikalai, politinės ar kitokios ambicijos, globalūs dalykai. Jausitės svarbaus proceso dalyviu arba liudininku. Mokėkite į problemas pažvelgti filosofiškai. Tai šiek tiek numalšins jūsų nerimą.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Išaugs jūsų aktyvumas, bet kartu padaugės ir vidinės bei išorinės įtampos. Galbūt kovosite už savo arba už bendrus kolektyvinius principus, grupės interesus. Lengva suklysti. Tai, ko dabar neįžvelgiate, gali pasirodyti labai svarbu.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Darysite spaudimą artimam žmogui, kad išgautumėte jo asmeninę paslaptį ar priverstumėte jį elgtis taip, kaip naudinga jums. Arba pats patirsite manipuliavimą jausmais, seksualumu, finansine situacija. Venkite svaigalų.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Galite įgyvendinti savo siekius, bet tam reikės nemažo palaikymo iš šalies. Jeigu nesate to užsitikrinęs, teks iškęsti didesnį jaudulį, nesusipratimus, kažkieno opoziciją ar intrigas. Šiandien lengva prarasti, o sunku atgauti.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien norėsite paprastų žemiškų malonumų, domins visa, kas gali papildyti piniginę ar padeda sutaupyti nieko neaukojant. Lengva suklysti ir nusipirkti nevertingą daiktą, neobjektyviai įvertinti partnerio, vaikų būklę, poelgius.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Jausite poreikį išreikšti save, nustebinti kitus kūrybiškumu, informuotumu. Jei tai nesiseks, kaltinsite aplinkinius arba nepalankią situaciją. Turbūt teks duoti ar imti interviu arba su giminaičiu aiškintis nuosavybės, pinigų problemą.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Nuotaiką gali drumsti neišspręsti finansų, juridiniai klausimai, partnerystės problemos. Norėsite daugiau pramogų, spalvingesnio laisvalaikio, tačiau piniginė bus tuštoka. Arba artimieji ribos jūsų polėkius bei poreikius.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien daugiau dėmesio skirsite meilės reikalams, kūrybai. Meilės lauke bus įvairių peripetijų. Gali kilti pagunda atkeršyti jūsų jausmų ar pastangų neįvertinusiam asmeniui. Bet tai grįžtų bumerangu.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Būsite veiklus, praktiškas. Susiplanuosite turiningą dienotvarkę ir stengsitės jos laikytis. Nepeikite savęs, jeigu ne viskas pavyks, kaip tikriausiai ir nutiks. Skirkite laiko poilsiui, grožio ir sveikatos profilaktikai.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Nelengva šiandien bus įrodyti savo teisybę, kažką išreikalauti. Nederėtų reikšti pretenzijų, net jei turite geležinius argumentus. Galimas nuostolis, jeigu kažką skolinote. Stenkitės daryti gerą įspūdį tiems, su kuriais teks bendrauti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius