-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 31

Horoskopas ketvirtadieniui – rugpjūčio 1 d.

Sužinokite, kokią dieną jums prognozuoja žvaigždės.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Vaikai nesupras, ko siekia jūsų tėviška ar motiniška savigarba, o jūs privalėsite ieškoti kompromisų, kad suprastumėte tikruosius jų poreikius. Be šios problemos, dar privalėsite suprasti ir įrodyti, kaip laisvės troškimas jums padeda gražiai ir tvarkingai atlikti savo pareigas. Žinoma, nepamiršite apie tai papasakoti visiems, kuriuos sutiksite namuose, gatvėje ar virtualioje erdvėje.   

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Kelių daug, pasirinkimų nemažai, bet kurie iš jų žada tikrąją sėkmę, nepavyks suprasti, kol kurio nors iš jų neišbandysite.  O išmėginę nenusivilsite, net jei ne kartą pakliūsite į painų abejonių tinklą. Tiesa, retkarčiais reikės stabtelėti ir priimti ne visiškai tobulą sprendimą, bet gal tik jūsų baimė pakeisti požiūrį ir prisitaikyti verčia jus šitaip galvoti?  

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Bus galima išgirsti daugiau nei įprastai, bet rizikuosite ir pasakyti daugiau nei reikia. Jūsų smalsumas peržengs visas ribas, bet nenorėsite sustoti pusiaukelėje. Bandymai ištrūkti iš namuose vyraujančios kritiškos atmosferos ir gerai pasismaginti su draugais gali būti sėkmingi, jei nebijosite peržengti ne vieną kompromiso slenkstį.  

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Palaukite ir pažiūrėkite, kas bus. Gal tai, ką pamatysite, patiks, o gal ir ne, bet išvadų prieikite tokių, kurios būtų palankios visiems, su kuriais tik susidursite. Kalbėkite atvirai ir nuoširdžiai net tada, kai nežinosite, ką pasakyti. Žodžiai patys ras jiems tinkančias mintis ir atvirkščiai. Taigi nusimato tokia diena, kurioje rasite sau patikimą ir saugų vaidmenį.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Ne visi žinos, kad nusipelnėte skanesnio kąsnelio, tad nesivaržydami jiems apie tai praneškite. Jų reakcijos neliūdins jūsų, priešingai – jausitės gana tvirtai, nekreipsite dėmesio į nereikšmingas smulkmenas. Jūsų noras būti dėmesio centre leis atskleisti gerąsias savo savybes draugams, o atvirumas naujovėms papildys jūsų kišenes.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Ne visi jums bus geranoriški, o jūs ginsitės visais jums žinomais būdais. Gali vykti keisčiausių dalykų, su kuriais nenorėsite turėti nieko bendra. Vaikai nedžiugins, mylimas žmogus nebus lojalus, o bendražygiai iškrės keistą pokštą. Nurimsite tik tuomet, kai nuspręsite tyliai mėgautis mažais džiaugsmais, o didesnius atidėti geresniems laikams.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Viskas paprasta, bet ne viskas aišku. Išeikvosite nemažai energijos, kad atsirastų pakankamai aiškumo ir galėtumėte jaustis laisvai. Bet ir vėl iš kur nors išdygs netikėtas pasiūlymas, kuris privers jus iš esmės keisti dienos planus. Kiek mažiau džiaugsmo bus iš netikusių ginčų su namiškiais ar sutuoktinio nenoro jus išklausyti, bet pakeitę požiūrį suprasite, kad šios problemos – nevertos dėmesio. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Paskutinio vasaros mėnesio pradžia neleis nuobodžiauti. Jei ir nebus galimybių tiek, kiek geidžia jūsų širdis, įvairovių bus pakankamai. Girdėsite tai, ko negirdi kiti, žinoma, jei šį kartelį nepersistengsite siekdami dalykų, kurių, jūsų manymu, esate nusipelnę. Tiesa, naujovės, kurias sieksite įgyvendinti darbe, leis turiningiau bendradarbiauti su kolegomis.   

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Iš pradžių nenoriai užleisite lyderio pozicijas partneriams, bet galiausiai suprasite, kad išankstinės jūsų  nuostatos neturi jokios prasmės. Pažvelkite į viską paprasčiau ir žaismingiau, net ir tai, ką kiti daro ne visai tinkamais būdais. Susitaikykite, jei ši diena pasiūlys staigmenų, kurios viską bet kada apvers aukštyn kojomis ir paliks netekusius amo.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Įžvelgdami prasmę kasdienėse smulkmenose, nenorėsite aukščiau pakelti galvos. Tai nebus būtina, nes ir be jūsų pastangų nebus įmanoma ilgiau išlikti vienoje vietoje. Noriai siesite asmenines patirtis su bendromis, kad įgautumėte daugiau stiprybės, bet nesivelkite į nieko nedžiuginančius konfliktus ar mažus trukdžius, pasitaikančius jūsų kelyje.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Dienos įvykiai neš pasroviui, o jūs žavėsite kitus savo išmone, sąmoju ir genialiomis mintimis. Įsikibę į mylimojo ranką, pasijusite tvirčiau, nei eidami vieni, o bendri jūsų projektai duos abipusės naudos. Jūsų negąsdins ir tai, kad ne kartą turėsite permąstyti, kas jau anksčiau buvo nuspręsta. Būkite dalis pokyčių, kuriuose jums bus paskirtas vienas iš svarbesnių vaidmenų.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Visas pasaulis prieš jus? Nenuleiskite rankų! Antrajai pusei nė motais, kad jums trūksta palaikymo. Iš jo ar jos girdite tik kritiką ir pastabas, o darbų namuose yra daugiau, nei pajėgiate susidoroti? Išradingumas išvaduos jus iš slogių minčių. Išdrįskite pasidalyti savo idėjomis su pasauliu – juk Mėnulis yra komunikabiliuosiuose Dvyniuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius