-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 19

Horoskopas ketvirtadieniui – rugsėjo 20 d.

Susipažinkite su šios dienos astrologinėmis prognozėmis.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Daug nuveiksite, jei sugebėsite sutelkti mintis ties tuo, kas svarbiausia. Tačiau tai nebus paprasta, nes dėmesį blaškys emocijos. Tai gali ir gąsdinti, ir skatinti produktyviai veikti. Paskutinėmis darbo dienos valandomis žvaigždės nerekomenduoja pradėti naujų darbų. Vakare panirsite į nerealias svajones.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Daug naudos ir vidinio pasitenkinimo teiks bendri projektai. Nors jums nebus lengva prisitaikyti prie to, ko iš jūsų reikalaus partneriai, atradę jėgų pakeisti savo požiūrį jausitės patenkinti savimi. Vakaras nebus itin produktyvus metas. Be to, nesileiskite į reikalus su žmonėmis, kurių gerai nepažįstate ar kuriais negalite pasitikėti.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Sieksite vidinės ramybės ir pasitaikys momentų, kai pavyks ją rasti. Tačiau kartkartėmis pastebėsite, kad kažkas jus skatina veikti ryžtingiau ir jausti kur kas aštresnes emocijas nei esate įpratę. Nepaisant to, diena padovanos ne vieną malonią akimirką ir smagų susitikimą. Vakare bus sunkiau suprasti tą, kurį turėtumėte suprasti labiausiai.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Diena bus perpildyta aistros, nesvarbu, ką veiksite, kur eisite ir su kuo bendrausite. Geriausia būtų, jei visa galva panirtumėte į malonią veiklą ar tokį patį malonų bendravimą. Gali būti, kad kažkas iš bendradarbių bandys jums pakišti koją ir neleis tingiai mėgautis dienos malonumais. Vakare pasaugokite savo ir artimųjų sveikatą, neperdozuokite vaistų.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Nebus rimtų priežasčių nerimauti, bet būsite labai sutrikę. Jausitės tvirti tik tiek, kiek jums leis jos didenybė išdidumas. Teisinga linkme viskas kryps tiems, kurie sugebės įsitraukti į bendrą veiklą kad ir kur tai būtų – namuose ar darbe. Artėjant tamsiajam paros metui, būkite atlaidesni mylimiesiems, kurių žodžiai jus šiek tiek skaudins.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Judesys ir nuolatinis skubėjimas truputėlį vargins, bet tai gali būti priemonė, padėsianti vienu metu atlikti daug darbų. Jei jums atrodys, kad niekur nespėjate, sulėtinkite tempą, nes geriau mažiau, bet išsamiau, nei daugiau, bet slystant paviršiumi. Prieš miegą dar kartą patikrinkite, ar užrakinote namų duris, ir nepadauginkite svaigalų ar vaistų.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Kris palankios kortos, nors truputį nerimausite, ar viską darote teisingai. Žaidimui įsibėgėjus pajusite, kad elgiatės teisingai ir kad galite jį laimėti. Bet kad taip nutiktų, teks įveikti ne vieną išbandymą, drąsiai pademonstruoti savo talentus. Vakare bus sunkiau tęsti dienos žaidimą, prastai seksis aiškiai išsakyti mintis.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Nors vis dar karaliaus emocijos, šiandien galėsite šiek tiek atsikvėpti ir skirti laiko sau. Rasite būdų, kaip įtvirtinti save ir parodyti kitiems savo stipriąsias savybes. Kelyje sutiksite tokių, kurie stums jus į priekį ir patars nesižvalgyti į šalis, ir tokių, kurie įkyriai kartos, kad dieną galima praleisti be didelių stresų ir nesivaikant pergalių.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Pasilikite ten, kur esate, ir iki vakaro iš šalies stebėkite gyvenimą. Gali kilti mažų ar didelių pagundų įsitraukti į aplink jus besisukantį veiksmą. Dalyvavimas jame bus naudingas, jei padėsite kitiems. Darbo dienos pabaiga bus neproduktyvi, kupina išsiblaškymo. Naktį panirsite į nepaaiškinamai keistus sapnus. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Sunku bus sėdėti vietoje ir laukti laimingų akimirkų. Norėsite kovoti dėl laimės, bet toji kova bus persmelkta jausmų, kurie gali būti ne patys geriausi palydovai. Palaikymo sulauksite, jei nebijosite atsiremti į draugo petį ir išsakyti jam tai, kas neramina. Vakaras apgaubs jus nemalonia vienatvės skraiste.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Nebus lengva demonstruoti savo erudiciją – kai kas noriai ir drąsiai karpys jums sparnelius. Sutrikę stebėsite jums nepalankią žaidimo situaciją ir vargu, ar galėsite ką nors pakeisti. Prisiminkite, kad kartais kliūtį lengviau apeiti nei ją perlipti. Taip ir padarykite! Vakarui atėjus, venkite net virtualių pažinčių.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Reikalai judės tokiu greičiu, kokiu pasirinksite jūs. Sklandžiai sugebėsite susidoroti su užgriuvusių darbų lavina. Tiesa, vakare šiek tiek sulėtinkite tempą, būkite atidesni šeimos nariams ir, jei galite, neužsikraukite ant savo pečių naujos, dar neišbandytos veiklos. Vakare nenugrimzkite į apmąstymus. Palikite viską taip, kaip yra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius