-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 21

Horoskopas kovo 21 d., pirmadieniui

18-oji Mėnulio diena. Šios dienos įvykiai tarsi veidrodyje parodys Jums, ką esate užsitarnavę, galite aiškiai pamatyti savo problemą. Reikia įsiklausyti į tai, kas Jums sakoma, kas su Jumis ar aplinkui vyksta.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Geriau turėti mažiau, bet gyventi ramiau. Pavojinga aiškintis santykius su mylimu žmogumi – galite prieiti liepto galą. Profesinėje veikloje imkitės sunkiausių darbų, painiausių temų.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Nesitikėkite, kad būsite gerai įvertinti, kad sulauksite padėkos. Jei to tikitės – gali tekti skaudžiai nusivilti. Jei esate vadovai, norite, kad jus gerbtų, vertindami kitų darbą nekirskite iš peties.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Turėsite gerą progą paanalizuoti savo mintis ir elgesį, suvoksite, ką reikia keisti. Pasvarstykite, ar verta toliau palaikyti ryšį su jus daug kartų įskaudinusiu žmogumi.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien galimos sėkmingos derybos su partneriais dėl palankesnių sutarčių sąlygų. Darbe bus kaip niekad draugiška aplinka. Daug nuveiksite, būsite sumanūs ir išradingi.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jei būsite kiek kuklesni, paprastesni, niekam nešaus į galvą jums pakenkti. Drąsiau bendraukite su vadovais. Ši diena labai skirsis nuo kitų – darbas nė kiek netrukdys šeimos ar meilės reikalams.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Tvarkydami karjeros reikalus, reikalaudami daugiau teisių, būkite sumanūs. Nebūkite tikri, kad vadovai ar oponetai, nuo kurių priklauso jūsų karjera, sąžiningai laikysis pažadų.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Neperlenkite lazdos reikaudami, kad kolegos darytų viską taip, kaip jūs norite. Svarbiau, kad jūs jiems būtumėte autoritetas.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Tikrinkite visą abejotiną informaciją. Nepriimkite svarbių sprendimų remdamiesi tik gandais, pažįstamų nuomone. Dirbti su komanda šiandien nebus lengva.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien tikėtinos įdomios pažintys, naudingi ryšiai. Nieko svarbaus neplanuokite, nežadėkite. Apie naujus pažįstamus nespręskite iš nuogirdų.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Reikėtų vengti rizikingų, avantiūriškų sprendimų. Net jei manote, kad esate verti kur kas didesnio įvertinimo, teisybės neieškokite, nekritikuokite kolegų.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Kai atrodys, kad viskas bus gerai, kas nors ims ir sugadins nuotaiką. Bus sunku paaiškinti kai kurių draugų elgesį, aiškintis, kas teisus, eiti į kompromisus. Vakare atgausite jėgas, pagerės nuotaika.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Painiosite paprasčiausius dalykus, būsite išsiblaškę, pasinėrę į asmeninius rūpesčius. Sunkiai įžvelgsite tikruosius aplinkinių ketinimus. Kritikuojančių bus daugiau nei giriančių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius