-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 01

Horoskopas lapkričio 1 d., sekmadieniui

14-oji Mėnulio kalendoriaus diena. Visi darbai, pradėti šią dieną, nusiseka. Taigi jei galite, svarbiausius darbus planuokite šią dieną.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien norėsite išlikti šaltas ir racionalus, tačiau emocijos kunkuliuos viduje. Neįmanoma tokių būsenų suderinti, o ir nereikia. Pasitikėkite savo vidumi, o logika tegu pabūna nuošalyje.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Labai stengsitės, kad jūsų santykiai pajudėtų iš mirties taško, todėl gali tekti ryžtis atviram ir skausmingam pokalbiui. Akivaizdu, kad nebegalite slėptis, tarsi strutis savo galvą įkišęs į smėlį. Visgi nebus taip sudėtinga, kaip jums atrodo. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Nekalbėkite šiandien apie tuos dalykus, dėl kurių nesate tikras visu šimtu procentų ir jokiu būdu nesilažinkite. Iš namiškių nesulauksite supratimo ir užuojautos, tad visą dieną vadovaukitės tik savo galva. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Kažkas jus skatins pasakyti žymiai daugiau nei norėtumėte, net jei ir žinote, kad geriau laikyti liežuvį už dantų. Priminkite sau dienos eigoje, kad prieš ką nors pasakant, vertėtų suskaičiuoti iki dešimt. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Viskam, dėl ko anksčiau jaudinotės, galite leisti ramiai tekėti pasroviui, nepatirdamas žalos ir neaukodamas principų. Tiesa, tai nesitęs ilgai, tik šiandien, bet pailsėti vis tiek suspėsite. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien būsite linkęs analizuoti aplinkinių privalumus ir trūkumus, priekabiauti prie artimųjų elgesio. Gali būti, kad pasiryšite nutraukti santykius su partneriu. Jei manote, kad jums kažko trūksta, išbėkite palakstyti į lauką. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Diena tinkama smulkiems, bet svarbiems reikalams tvarkyti, nebrangioms, bet būtinoms namų ūkyje smulkmenoms pirkti. Įsiklausykite į priešingos lyties atstovų komentarus apie savo išvaizdą: jei jus pagyrė, vadinasi, tikrai puikiai atrodote. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien stenkitės nekritikuoti tų, kuriuos mylite ir gerbiate, nes neklysta tik tas, kas sėdi sudėjęs rankas. Jeigu manote, kad tam tikrus dalykus išmanote geriau, imkite ir sutvarkykite juos.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien itin svarbų sprendimą gali priimti žmogus, nuo kurio jūs finansiškai priklausote. Pasistenkite naujienas sužinoti pirmas. Antroje dienos pusėje, kaistant atmosferai šeimoje, protingiausia būtų patylėti, o kilus kivirčui – laikytis neutraliteto.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Norėsite nuveikti kažką didelio, galingo, reikalingo. Gali kilti noras keliauti - ir tai visai nebloga diena kelionėms, sportui. Taip pat ši diena palanki įvairiems pradėjimams, sprendimams, aistrai ir meilei išreikšti.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Būkite pasiruošęs netikėtam įkvėpimo pliūpsniui. Būtų puiku, kad turėtumėte laiko ir noro realizuoti užplūdusias idėjas. Apskritai diena bus labai smagi ir tinkama pramogoms ar meilės nuotykiams. Ypač seksis vairuotojams, pasiuntiniams ir kitiems nesėdintiems vietoje.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šią dieną pabūkite su šeima ar bent artimais draugais. Tai suteiks malonumą ir jums, ir artimiesiems. Apskritai dažniau prisiminkite jums brangius žmones, pamaloninkite maloniomis smulkmenomis ar šiaip dėmesiu. Tuo ypač džiaugtųsi vaikai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius