Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2009 11 15

Horoskopas lapkričio 15 d., sekmadieniui

28 Mėnulio kalendoriaus diena, kurios simbolis Lotosas. Tai viena iš gražiausių, harmoningiausių ir dvasingiausių Mėnulio dienų, palanki kurti grožį, tiek išorinį, tiek vidinį, susivokimui savyje formuoti, dirbti būtent vidiniame pasaulyje.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Ši diena, žinoma, skirta ilsėtis, tačiau nedarykite to pasyviai. Išsirinkite kokį nors aktyvų laisvalaikio leidimo būdą ar intelektualų poilsio variantą.   

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Galite būti ramus, nes šiandien tikimybė, kad pateksite į kokią nors nemalonią situaciją, labai menka. Visa kita priklauso tik nuo jūsų noro veikti ir sumanumo.   

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Nenorėsite kurti konkrečių planų, mat labiau vilios atviros galimybės. Nelaimei, galite prarasti puikią progą. Apsvarstykite, kaip jūsų turimi įsipareigojimai galėtų leisti dirbti produktyviau.   

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Ar ne per daug energijos iššvaistote visuomeniniams reikalams? Ką gero pastaruoju metu visuomenė nuveikė jūsų labui? Norite būti įvykių centre, ir visai be reikalo: kai norėsite išeiti, jums neleis.   

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Norėsite veikti čia ir dabar. Tai pagirtinas bruožas, tačiau derėtų labiau apgalvoti savo užmačias. Tokia būsena - aktyvaus žmogaus svajonė, bet būkite protingas, nes organizmas gali neišlaikyti perkrovų.   

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Peržiūrėkite savo artimiausius planus, gali būti, kad pastebėsite į juos įsivėlusią klaidą ir dar spėsite ją ištaisyti. Nesiimkite šiandien atsakomybės už kitų veiksmus, net jei ir visiškai pasitikite tuo žmogumi.   

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Prieš atsakydamas į užduotą klausimą, įdėmiai jį išanalizuokite, ar nėra kur dviprasmybės. Neskubėkite, nes galite lengvai atsidurti kvailoje padėtyje. Jei vis dėlto prašautumėte pro šalį, pamėginkite viską nuleisti juokais.   

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Puiki diena įvairioms įžvalgoms, dvasiniam darbui, grožio kūrimui, tačiau labiau tam palanki pirmoji dienos pusė. Antrąją dienos pusę gali aplankyti nemalonūs jausmai kaip niūrumas, įtarumas, netikėjimas arba tiesiog neatidumas, keliantis traumų pavojų galimybę.   

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien daug bendrausite, turėsite galimybę išgirsti šį tą naudingo, ką galėsite panaudoti savo darbe. Visgi kontroliuokite save, kad nepasakytumėte kai ko konfidencialaus apie savo profesinius reikalus.   

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Diena bus įvairialypė. Ryte gali sektis, o štai dienos eigoje nuotaika subjurs. Gali būti, kad teks atidėti kažkokius senus darbus, kad galėtumėte visas jėgas skirti naujos idėjos įgyvendinimui.   

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Galite staiga suprasti, kad, tai, ką laikėte tik savo asmeniniu reikalu, staiga tapo plačiai žinoma ir aptarinėjama. Tai pamoka ateičiai - stenkitės išmokti nekalbėti apie savo problemas pašaliniams žmonėms.  

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien sugebėsite susidoroti su sunkiomis situacijomis, o streso net nepajusite. Tačiau diena, lyg tyčia, visai eilinė, tad gal nė nebus kur pademonstruoti savo sugebėjimų. Gal verta sunkumų paieškoti pačiam?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius