-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 18

Horoskopas lapkričio 18 d., ketvirtadieniui

14-oji Mėnulio diena. Tai pati sėkmingiausia Mėnulio diena. Jei nėra kitų ypač griaunančių situaciją aspektų, visi darbai, pradėti šią dieną, nusiseka. Taigi jei galite, svarbiausius darbus planuokite šią dieną.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

 Nešvaistykite energijos veltui, atrodo, kad būsite kupinas gerų norų, tačiau įgyvendinti jų nesiseks. Ramiai apgalvokite kliūtis, galbūt jums trukdo koks nors priešas?

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiuo metu nutiks daugybė jaudinančių įvykių, o kai kurie iš jų gali virsti didžiulėmis problemomis, jei laiku neįsikišite. Nepamirškite, kad jūs turite atrodyti kuo geriau, tad neapsileiskite ir pasportuokite, tingėjimas dar niekam neatnešė naudos.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

 Branginkite naujai užplūdusius jausmus ir jie jus nuves dar platesnių permainų link, kurių metu pasikeis jūsų padėtis tiek draugų tarpe, tiek visuomenėje. Apskritai jausitės lyg būtumėte pasaulio viršūnėje, atrodys tarytum galėtumėte nuversti kalnus.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

 Atverkite savo širdį artimiesiems, atverkite savo protą bendradarbiams bei draugams, atverkite savo namus visiems, kas nori bendrauti su jumis ar aplankyti jus, o gal tiems, kas neturi kur daugiau eiti, pas ką dar kreiptis.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

 Jus greičiausiai apniks ypatingas energijos, pozityvaus mąstymo ir ryžto derinys, kuris atneš jums gausybę įdomių galimybių. Visgi jei užslinktų tamsesnis debesėlis, – nepasiduokite. Tai tik jūsų vaizduotė ir neteisingas mąstymas viską gerokai apsunkina.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

 Būsite nusiteikę gan impulsyviai, o tai leis jums pasireikšti įvairiausiose gyvenimo srityse. Tačiau šis metas visgi nebus itin palankus bendravimui, todėl geriau susikaupkite darbui.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

 Derėtų šiek tiek sulėtinti savo tempą ir pasidžiaugti pasiekimais. Jei įsitikinsite, kad viskas einasi taip, kaip to norite jūs, galėsite šiek tiek atsipalaiduoti ir kiek daugiau laiko praleisti su savo šeimos nariais arba gerais draugais.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

 Dėl kažkokių priežasčių jausite erzinantį nerimą, kuris lydi jus jau kurį laiką ir neduoda ramybės. Pamąstykite, gal visgi kažką darote ne taip. Taip pat šiuo metu labai palankus metas vystyti širdies reikalus, tad pakvieskite mylimą žmogų į pasimatymą.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

  Deja, gali sužlugti jūsų siekiai, tačiau nederėtų nusiminti, juk tai tik sustiprins jūsų charakterį. Netrukus jūsų laukia teigiamos permainos, atnešiančios nemažai naudos.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

 Jus aplankys nuostabi mintis, kuria jūs norėsite pasidalinti su visais jus supančiais žmonėmis, tačiau prieš apsiskelbdami visam pasauliui – suskaičiuokite iki 100. Kai kas jūsų idėją gali tiesiog pavogti.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

 Šiandien būsite kaip niekad įžvalgus ir galėsite pamatyti silpniausias savo oponentų vietas, tačiau išsyk smogti nederėtų, pirma įsitikinkite, ar tai tikrai silpnosios jų vietos, ar jums tik pasirodė. Gali būti, kad teks susitaikyti su svarbiu kompromisu, pernelyg ilgai nesiginčykite, nes nukentėsite.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Visa veikla, kurios imsitės, bus sėkminga, o rezultatai net geresni nei planavote. Nepamirškite pasportuoti, taipogi skirti laiko pamąstymams apie tai, ką jūs darot, kaip tai darot ir kam darot.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius