Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2011 11 29

Horoskopas lapkričio 29 d., antradieniui

5-oji Mėnulio kalendoriaus diena. Šią dieną gera būti kelyje, kuo nors pasirūpinti. Geras laikas norintiems išgryninti santykius, ypač darbo, susijusius su pareigomis. Neskubėkite žarstyti pažadų. Ši diena taip pat turi didelę augimo, plėtros jėgą. Pradėti darbai lengvai vystysis bei augs.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Laikykitės toliau nuo jaudinančių, nervinančių situacijų. Jūsų jausmai šiuo metu ir taip stipriai išbalansuoti. Jei beatodairiškai sieksite, ko labai geidžiate, galite skaudžiai gauti per nagus.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jūsų finansinė padėtis yra gera, tačiau turite būti labai atsargus, kad pinigai vėl neišslystų iš rankų. Svajonės ir fantazijos gali jus nunešti labai toli.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jūsų vidinė harmonija ir tvirtas tikėjimas savo tiesa padės įtikinti kitus žmones savo reikalų svarbumu ir net prikalbinti bendradarbiauti. Šiandien galite gana stipriai paveikti žmones tiek emociškai, tiek intelektualiai.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Galite sulaukti staigmenų, nebūtinai malonių. Kažkas iš artimųjų itin linkęs varžyti jūsų laisvę. Tikėkitės greitos reakcijos į savo veiksmus, kad ir kokie jie būtų.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jums žadėtos galimybės pagaliau ima atsiverti. Iš lėto, bet užtikrintai imate kopti į sėkmės kalną. Poreikį lyderiauti kompensuoja malonus bendrumo ir savitarpio supratimo jausmas.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jūs matote tai, ko iš tikrųjų nėra, kas pateisintų didelius jūsų lūkesčius. Juk niekas nenori verstis per galvą. Neregzkite ilgalaikių planų, susitelkite į artimiausius darbus.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Jūs norite į kažką kreiptis su prašymu, tačiau šiek tiek stokojate drąsos išdėstyti savo nuomonę. Pasiryžkite tam šiandien! Žvaigždės pranašauja jums gerus šansus.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Jūsų harmonija rūpinasi tie žmonės, kurie mielai su jumis bendrauja. O jeigu noriai dalyvausite bendruose šeimos darbuose, sėkmė garantuota. Stenkitės tesėti anksčiau duotus pažadus, bet neskubėkite dalinti naujų.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Be įprasto sambrūzdžio ir neprarasdami šaltakraujiškumo jūs galite šiandien imtis visiškai naujų dalykų. Nemeluokite – apgaulė greit iškils į viešumą ir neatneš jokios naudos.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Jūs nustebinote aplinkinius. Jūsų rezultatai pralenkė drąsiausius lūkesčius. Jums visiškai nebūtina eiti su minia, kad patektumėte ten, kur jums reikia.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Išlaidos, atsirandančios dėl kitų karjeros, yra tiesiog nepadoriai didelės ir vargu ar atneš laukiamos sėkmės. Neatsargiais veiksmais galite užgauti visiškai niekuo dėtus žmones.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Neklausykite, ką kalba, žiūrėkite, ką daro. Ypač svarbu išlaikyti blaivią galvą ir tinkamai planuoti. Sugebėjimas užbėgti įvykiams už akių atneš trokštamą sėkmę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius