-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 07 05

Horoskopas liepos 5 d., sekmadieniui

13-oji Mėnulio diena. Vėl labai aktyvi diena. Daug lemia ryšiai, supratingumas, kruopštumas, sugebėjimas naudotis informacija, smulkmenomis. Tai karminės korekcijos diena, tačiau ėmęsi ne to, ko reikia, galite ilgai suktis neigiamų pasekmių rate Dienos įvykiai turi tendenciją kartotis ateityje. Šią dieną puikiai veikia medikamentai
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

Avinas
Jūsų polinkis impulsyviai reaguoti gali sukelti problemų, kadangi jums sunkiai sekasi pripažinti egzistuojančias ribas. Kartais pasipriešinti yra gerai, tačiau elkitės atsargiai. Pagalvokite, ar neperlenkiate lazdos.

Jautis
Būsite nusiteikęs kūrybiškai, o aplinkiniai žavėsis jūsų idėjomis, reakcijomis ir apskritai elgesiu. Visgi nepamirškite, kad nesate tobulas, todėl prieš ką nors nusprendžiant reikėtų gerai apgalvoti detales.

Dvyniai
Artėja mėnulio užtemimas, tad gali pasijusti avantiūristiškos nuotaikos, aplinkiniai gali imtis provokacijų. Visgi sekmadienis turėtų būti gana linksmas, optimistiškas, džiugus. Galite ryžtis atskleisti savo šiltus jausmus jums senai patinkančiam asmeniui.

Vėžys
Pajusite vidinę laisvę, taip pat pagaliau galėsite laisvai išreikšti tai, ką jaučiate. Tačiau šis ribų nejutimas taip pat gali sukelti nedidelį chaosą. Pasistenkite siekti harmonijos tarp savo kalbų ir veiksmų.

Liūtas
Jei būsite lankstus, šiandien sutaupysite daug laiko. Beje, jei griežtai bandysite laikytis savo dienotvarkės, kaip tik galite įsivelti į konfliktą su artimaisiais. Nenorėkite visko kontroliuoti - pajusite palengvėjimą.

Mergelė
Būsite emocingas, todėl sudėtinga bus išlaikyti blaivų analitinį protą. Greičiausiai norėsite užslopinti emocijas, tačiau tai sumažins grožį ir netikėtumo magiją jūsų kasdienybėje.

Svarstyklės
Vienišos Svarstyklės šiandien turi galimybę užmegzti labai įdomią pažintį, ypač internetu. Susituokę gali tikėtis rimtų ir reikšmingų pokalbių su savo antrosiomis pusėmis. Labai tinkamas laikas naujiems projektams.

Skorpionas
Nežinosite, ar džiaugtis, ar liūdėti - šiandien jus užplūs begalė prieštaringų jausmų, o pasaulis atrodys išprotėjęs. Nebijokite jausti - tai saugu ir nepavojinga. Kuriam laikui praėjus, aiškiai suvoksite, kodėl jaučiatės būtent taip.

Šaulys
Šiandien nepraleiskite progos paflirtuoti. Vienintelė bėda, kad būdamas toks rimtas ir susikaupęs, veikiausiai ją praleisite ir nežinia, ar rasite kitą būdą atsipalaiduoti ir pailsėti.

Ožiaragis
Kankins dvejonės, jausitės neryžtingas. Bus labai sunku priimti bent kiek svarbesnį sprendimą. Jei tik galite, verčiau likite namie, kuo daugiau laiko praleiskite su artimu ir brangiu jums žmogumi - sutuoktiniu, mylimuoju ar vaiku.

Vandenis
Visi kalba, bet nieko doro niekas nepasako. Gali tekti priimti bent keletą sunkių sprendimų. Ko gero, norėsite daugiau pabūti vienas ir susikaupti. Neapgalvotai mesta frazė aplinkiniams gali pasirodyti labai dviprasmiška. Pasistenkite to išvengti.

Žuvys
Su kitais šiandien vargu ar susikalbėsite, o štai su savimi iš tiesų atėjo metas rimtai ir nuoširdžiai padiskutuoti. Beje, tai gali užtrukti. Kitiems darbams tikriausiai nebeliks nei laiko, nei noro.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius