-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 09

Horoskopas penktadieniui – lapkričio 9 d.

Susipažinkite su šios dienos astrologinėmis prognozėmis.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Tvirtai laikykite antrosios pusės ranką ir leiskitės į šilčiausių jausmų pasaulį. O jei neturite su kuo ten eiti, atverkite savo širdį pažintims neturėdami jokių išankstinių nuostatų. Tas pats galioja ir dalykiniams santykiams: puiki diena ieškoti partnerių, su kuriais galėsite įgyvendinti ambicingiausius sumanymus.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Darbas ir kasdienės pareigos gali būti malonūs. Įvairiomis prasmėmis. Ir tik jūs patys žinote, kas jums gali teikti džiugesio: romantiškos žavių kolegų užuominos, naujos pareigos, kūrybiška atmosfera, įkvėpimas, geranoriška bendradarbių pagalba, tinkamas atlygis už pastangas, aplodismentai už puikiai pristatytą projektą. Pasiimkite iš dienos tai, ko jums labiausiai trūksta.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jūsų laukia pelnytos dovanos, tačiau žvaigždės nutyli, kokioje srityje būsite pamaloninti. Todėl būkite atviri galimybėms, o ir patys nesnauskite. Ištarkite ilgai slėptus meilės žodžius. Jie be kliūčių pasieks adresatą, žinoma, jei tik patys nesustosite kryžkelėje abejodami, ar verta ir ar pasukote ten, kur reikia. Drąsiai prašykite, ko trokštate, o kai gausite – nesvarstykite, kiek ir už ką esate nusipelnę.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Mažytė šventė gali ateiti į jūsų namus padovanodama pačius šilčiausius prisiminimus. Klausykitės, kaip ji tyliai pasibeldžia ir prašosi įleidžiama. Nereikalaukite iš jos nieko ir dosniai dovanokite viską, ką turite geriausio. Beje, visai nesvarbu, jei toji puota vyks tik jūsų viduje. Aplinkiniai vis tiek tai pastebės ir įvertins.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Negailėsite nieko sau ir kitiems, ypač tam, kas taip malonu! Įsimintinų akimirkų bagažą galėsite papildyti neišleisdami nė cento. Sėkmė lydės besimokančius, keliaujančius, besidalijančius žiniomis ir širdyje sukauptais turtais. Jei nieko negailėsite artimiausiems žmonėms, netrukus viskas grįš su kaupu.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Su dėkingumu įvertinti tai, kas jums bus pasiūlyta, – pagrindinė dienos sąlyga. O nemokantiems to padaryti bus pagailėta visko: meilės, pinigų ir šilumos. Kam veltui švaistyti jėgas ir laiką? Nors galimybės vilios saldžiai užmigti ant laurų, neabejodami griebkite viską, kas gali praturtinti gyvenimą tiek dvasine, tiek materialine prasmėmis.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Džiaugtis ir savo buvimu džiuginti kitus, argi tai sunku? Būsite ryškūs, matomi ir tuo pačiu neišvengsite pavojaus būti vertinami. Bet nejau jus tai gąsdina? Jei nesislėpsite už niekieno nugaros, suprasite, ko iš tiesų esate verti. Didžiausius apdovanojimus laimės tie, kurie yra dosnūs, geranoriški ir kilnūs. Laimėti gali būti paprasta.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Nors geri dalykai, kurie šiandien nutiks jūsų gyvenime, nebus matomi plika akimi, jie bus realūs. Todėl nebandykite ignoruoti jų. Norėsite padėti kitiems, net jei jūsų nuoširdūs ketinimai ir pastangos nebus viešai įvertinti. Be to, kokiais nors neoficialiais būdais galite užsidirbti pinigų, apie kuriuos kitiems nebūtina žinoti.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Partnerystė, asmeninė ar dalykinė, bus pagrindinis dalykas, leisiantis jums pasijusti tvirtesniems, stipresniems ir įgyti reikalingo pasitikėjimo. Svarbūs žmonės, greičiausiai, moterys, rodys jums palankumą. O geranoriškas ir šiltas draugų palaikymas padės sprendžiant įvairias šios dienos problemas. Naudokitės proga!

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Sulauksite pripažinimo, kurio esate verti. Įkvėpimas aplankys meninių profesijų atstovus, o tiems, kurie savo darbe daug keliauja ar moko kitus, nestigs galimybių įtvirtinti save visapusiškai. Todėl nesustokite pusiaukelėje kritiškai vertindami savo gebėjimus ar galimybes, drąsiai ir atvirai rodykite, ką geriausiai sugebate.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Diena sėkminga visiems studijuojantiems, dėstantiems, dirbantiems mokslo ir tarptautinių ryšių srityse. Turėsite galimybę parodyti savo sugebėjimus ir užmegzti reikalingus santykius su įtakingais asmenimis. Kreipkitės į tuos, kurie jums reikalingi, bet nepamirškite būti geranoriški ir nuoširdūs. Neribokite savęs niekur, išskyrus maistą.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Trokšite pačių geriausių santykių su mylimais žmonėmis, ir tai įmanoma pasiekti. Dovanosite dovanas ir jas gausite. Tai tiks ir kitoms gyvenimo sritims, pavyzdžiui, finansinė parama iš įtakingų asmenų, galinti atverti dar didesnes galimybes. Šiandien nestigs nieko, o jausmas, kad įmanoma viskas, bus pagrindinis šios dienos palydovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius