Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 10

Horoskopas pirmadieniui – lapkričio 11 d.

Sužinokite, ką žvaigždės jums prognozuoja šios savaitės pradžiai...
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Shutterstock nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Geriausias naujos savaitės startas – stiprybės semtis ten, kur neklaidžioja kitų įkyrūs žvilgsniai. Tokioje vietoje jūs pamatysite neįtikėtinų dalykų ir įžvelgsite paslėptus kitų žmonių elgesio motyvus. Tiesa, tai ne priežastis mesti visus darbus. Priešingai, būtent dirbdami jūs galėsite tinkamiausiais būdais pritaikyti savo vidines patirtis. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Nuo ryto jums į rankas kriste kris gėrybės. Nepamirškite, kad visa tai priklauso ne jums vieniems – privalote viskuo pasidalinti. Geriausiai tai seksis kolektyve ar draugijoje, kuri gebės įvertinti jūsų dosnumą ir geranoriškumą visos grupės atžvilgiu. Gali būti, kad išsirikiuos krūvos gerbėjų, tikinčių, kad tik jūs vieni galite juos suprasti. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Visą savo energiją skirdami darbui būsite pastebėti, bet ne visiškai taip, kaip norėtumėte. Kliūtys, trukdančios jūsų saviraiškai, bus be problemų įveiktos, tačiau tai ne priežastis bandyti iššokti aukščiau galvos. O norėdami kokybiškai įvykdyti dienos užduotis, atidžiai įsiklausykite į savo vidinį balsą ir į aplinkinių poreikius. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Jūsų savaitės pradžia – tai ilgas palankių ženklų ruožas, kuriame jūs galite jaustis užtikrintais. Todėl mažų mažiausiai iki popietės žinosite, kad viskas yra taip, kaip turi būti. Tiesa, vėliau norėdami tuo įsitikinti, galite kreiptis patarimo į savo antrąją pusę. Jis ar ji jums parodys kelią, kai pasijusite atsidūrę klaidžioje kryžkelėje. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Tapsite tobulu dienos įvykių dalyviu, jei rečiau klausinėsite ar svarstysite kas ir dėl ko, o dažniau paklusite tam, kas vyksta. Nesibaiminkite, kad plaukimas pasroviui užgesins jūsų ugningą prigimtį. Jis nuspalvins dieną ir jūsų patyrimus naujomis spalvomis. Vakare tinkamu būdu jungsite savo intuityvius patyrimus su konkrečiais veiksmais. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jūsų pastangos išgirsti bus pagrindinė sąlyga, padedanti jausis tiek saugiai, tiek tvirtai šios dienos kelyje. O tam, jūs privalėsite atidžiai klausytis, ką jūsų kolegos, partneriai ar sutuoktinis bando jums pasakyti ne tik žodžiais, bet ir veiksmais. Jų palaikymas suteiks jums reikalingos stiprybės, o jūs, savo ruožtu, būsite tvirta atrama jiems.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Savo nuojautas ir įžvalgas tinkamai panaudosite darbe ar stiprindami savo sveikatą. Ryte šeštasis jausmas jums pakuždės, kas padeda, o kas trukdo įvykdyti vieną ar kitą dienos užduotį. Vėliau gausite realią paramą ar krūvas patarimų iš savo šeimos narių. Tiesa, nekaišiokite nosies ne į savo reikalus ir dažniau plaukite pasroviui, o ne prieš srovę.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Ne ta diena, kai reikia ilgai laukti atlygio už pastangas. Gavę įvertinimą (materialų ar emocinį), žinosite, kad tai skirta tik jums. Tačiau čia, galite šiek tiek apsirikti. Be abejo, tai tik jūsų nuopelnas, bet argi ne smagu būtų visu tuo pasidalinti su kitais? Tinkamai nutiesti tiltai padės užmegzti patikimą ryšį su žmonėmis, kurie jums bangūs.   

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Viskas kas gerai jums, šiandien bus gerai ir jūsų šeimai. Tokia kertinės dienos nuostata, leis jums išplaukti net tada, kai nežinosite, kuri kryptis yra tinkamesnė ir nesušlapti kojų tada, kai nerasite sausos vietos. Jūs galite elgtis įprastai ir jaustis lyg ne ta koja išlipę iš lovos arba pasimokyti ko nors naujo iš jums visiškai neįprastų situacijų. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šios dienos pokalbiai ir susitikimai stiprins ryšius su žmonėmis. Bet tam yra kelios svarbios sąlygos. Iki pietų privalote pasitikėti kitais, retkarčiais pamiršdami savo žemišką ir konkrečią nuomonę. Popietę prasidės laikas, kai jūsų asmeninis požiūris ir individualios nuostatos bus tinkamas ramstis ne tik jums, bet ir kitiems sprendžiant dienos dilemas. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Nuo ryto abejosite, ar jus vėjas (o gal srovė) atnešė į tą vietą, kurioje norėtumėte būti. Neklausinėkite. Vietoj abejonių ir nepasitenkinimo rinkitės alternatyvas. Jų bus tiek, kiek reikia: nei daugiau, nei mažiau. Siekite savo nustatyto tikslo, pasitelkę ne proto balsą, bet intuiciją. O stiprybės semkitės iš pačių giliausių vidinių resursų. 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Jums sukurtas šitas pasaulis, kuriame šiandien atsidūrėte, bet jį vis tiek norite patobulinti. Ar jums tai pavyks ar ne – nėra taip svarbu. Svarbiau  nustoti tikėti, kad kiti privalo glostyti jums galvą, o  išdrįsti peržengti savo galimybių ribas ir atlikti ką nors konkretaus. Vakarop tam atsiras tinkamų priemonių. Draugai jums pasakys kas kur ir dėl ko padėta. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius