-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 28

Horoskopas pirmadieniui – spalio 29 d.

Susipažinkite su šios dienos astrologinėmis prognozėmis.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šviesos spindulėlis ryte pamažu ims gesti. Iš jūsų bus reikalaujama nuolankumo ir kantrybės. Neradę šių savybių savyje, jausitės niekam nereikalingi ir bejėgiai. Komunikacijų planeta Merkurijus, šiandien perėjęs į Šaulio ženklą, skatins jus dažniau ir daugiau galvoti apie gyvenimo prasmę, kvies plėsti akiratį ir užmegzti ryšius su užsieniečiais.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jūs geriausiai žinote, kaip jaustis tvirtai ten, kur stabilumo nė su žiburiu nerasi. O jei nežinote – ieškokite, jums tikrai pavyks. Ir neklausykite, ką kalba kiti, nes šį pirmadienį žinosite atsakymus į visus klausimus. Tiesa, Merkurijus šiandien pereina į Šaulį, kuriame jausis visagalis, o jūs stebėkite, kad kas nors visam pasauliui neišpasakotų jūsų paslapčių. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien pasiteisins posakis „Rytas gudresnis už vakarą“. Todėl suskubkite ryte į teisingą traukinį, nes vakare galite pamiršti, kur ketinote vykti. Priešingame ženkle įsikurdamas jūsų ženklo valdovas Merkurijus pasiūlys jums nelengvą užduotį – išgirsti kitų nuomonę, patarimus ir tokiu būdu daugiau apie save sužinoti.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Kas jums svarbiau – duoti meilę ar ją gauti, būti čia ar ten? Tokia dilema neleis ramiai pradėti savaitės darbų, o galvoje bus tikra painiava. Ji laikina, todėl neleiskite, kad jus nuviltų. Be to, Merkurijus, atsakingas už mastymą ir bendravimą, nuo šiandien keliaus Šaulio ženklu, ir tai bus pagrindinė priežastis, dėl kurios vis daugiau ir nuoširdžiau bendrausite su kolegomis.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Galimybė įsitvirtinti ir parodyti save darbe vilios ir kvies, bet kažkas nejaukiai timptels už rankovės ir parodys, kad namams jūsų dėmesio ir šilumos reikia labiau. Sunkūs sprendimai gali kuriam laikui išmušti iš pusiausvyros. Pokyčiai danguje įneš permainų į jūsų kasdienybę: Merkurijus, eidamas Šaulio ženklu, skatins jus atrasti savyje kūrybinių galių ir leis kartkartėmis pabūti žaismingiems bei nerūpestingiems.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Iš toli matyti toliau, bet iš arti – geriau. Kuris iš kelių jums atrodo tiesesnis? Ilgai nesvarstykite, nes gali būti, kad negalėsite rinktis, o būsite priversti pasukti kieno nors iš anksto parinkta kryptimi. Merkurijaus viešnagė Šaulio ženkle, prasidedanti šiandien, paskatins jus dažniau nuoširdžiai bendrauti su šeimos nariais ir padės suvokti, kokios įtakos jūsų dabarčiai turi praeitis.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Kai įveiksite vieną laiptelį, galėsite žengti aukščiau ir aukščiau. Bėda, kad šis pirmasis atrodo kiek per aukštas. Sprendimą rasite, jei atvira širdimi ieškosite sąjungininkų. Kai rankoj ranka, mažytės krizės nebaisios. Šiandien Merkurijus pereina į Ugnies ženklą, o tai jums bus gera proga išsakyti, ką galvojate.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šioje vietoje nežinote, ar teisūs jūs, ar tie, kurie stovi priešais ir bando įrodyti savo tiesą. Susitarkite, nes be to tolesnis judėjimas į priekį neįmanomas. Kita žinia: Merkurijus kuriam laikui palieka jūsų ženklą, bet netrukus vėl į jį grįš. Beje, daugiau galvokite apie savo finansinę padėtį. Jei jaučiate poreikį – pasikonsultuokite su specialistais.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Ryte nubudę manėte, kad žinote, ką turite padaryti, tačiau, dienai įsibėgėjus, pasijusite pasiklydę. Darykite viską nuosekliai, darbelis po darbelio ir taip išeisite iš sudėtingo labirinto. Be to, Merkurijus ateina į jūsų ženklą, o tai skatina jį kalbėti mažai gilinantis į savo žodžius. Bet argi tai svarbu, kai yra tiek daug dalykų, kuriuos norite kitiems pasakyti? Būsite išgirsti.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Nebūsite patenkinti, kaip žmonės kalba Merkurijui perėjus į Šaulį. Dėl šios ir dėl kitų priežasčių bus sunku suprasti ne tik jų, bet ir savo mintis. O nuo ten netoli į apgaulės ir nežinomybės pinkles, kuriose pasislėpti neįmanoma. Be to, būsite priversti elgtis ne taip, kaip norite. Savo nuomonę pasilikę sau, panirkite į meditacijos ir sapnų pasaulį. Tai jums pravers ne tik šiandien.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Tiesą sakant, ši diena – didžiulis nesusipratimas, verčiantis ieškoti jums nebūdingų sprendimų. Svarbu, kad juos rastumėte. Merkurijus, kuris valdo bendravimo ir ryšių užmezgimo reikalus, šiandien pakeičia savo buvimo vietą ir kelioms savaitėms įsikuria Šaulio ženkle. Dėl šios planetos padėties dažniau ir aktyviau išsakysite savo poziciją būdami tarp draugų ar bendraminčių.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Norite suprasti, kas vyksta jūsų galvoje? Kalbėkite, bet ne dėl kokių nors tikslų ar susitarimų. Vargu ar jie šiandien įmanomi. Geriausias būdas pasijausti tvirtesniems – tai panirti į meno ir kūrybos pasaulį. Aišku, jei jums tai patinka. Merkurijus šiandien palieka Vandens stichiją ir pereina į ugningąjį Šaulį. Tai bus pradžia periodo, kai privalėsite drąsiau ir aiškiau kalbėti apie savo profesinius siekius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius