-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 06

Horoskopas rugpjūčio 06 d., penktadieniui

27–oji Mėnulio diena. Viena geriausių dienų. Labai palanki tolimoms kelionėms, gera menininkams, nebloga diplomatams. Galima užmegzti santykius – viskas eis sklandžiai, kūrybingai.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Jus gali aplankyti meilė, ir tai nenuostabu. Jūs titaniškomis pastangomis siekėte užsibrėžto tikslo ir visai pamiršote gyvenimo skonį. Gal reikėtų paprašyti trumpų atostogų arba išvykti į užmiestį su draugais.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Turėtumėte gerai pagalvoti, ko jūs norite. Net ir labai banalus klausimas jus gali sutrikdyti. Jį išsamiai analizuodami, daugelis pastebės net nežinoję, koks lobynas slypi jų sąmonės gelmėse.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Situacija darbe bus visiškai kontroliuojama, asmeniniame gyvenime nebus nieko naujo. Galimas dalykas, jog verslininkai išvyks į trumpą komandiruotę, kad sudarytų svarbią sutartį su naujais partneriais.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Jūsų aktyvumas ir darbingumas sukels aplinkinių susižavėjimą. Bet nors jums labai sekasi, pasistenkite nepamesti galvos ir veikti apdairiai.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Pavyks prastumti ir realizuoti ne vieną projektą. Daugelis gali jums pavydėti darbingumo ir veržlumo. Bet ši savybė taps priežastimi, dėl kurios gali kilti nesutarimų su kolegomis.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Primygtinai patartina tausoti sveikatą. Juk sirgti tiesiog nėra kada, jūsų laukia tiek reikalų. Be jūsų neapsieis vadovybė ir kolegos, o pirmiausia – giminės ir artimieji, kuriems jūs būsite tiesiog nepakeičiami.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Vikriai balansuosite tarp įsipareigojimų vykdymo ir savo asmeninių idėjų bei planų realizavimo. Jums turėtų pavykti pasiekti puikių rezultatų ir vienur, ir kitur. Svarbiausia – nesusipainioti ir laiku atlikti tai, kas sumanyta.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Greičiausiai teks laikytis formulės: daugiau logikos – mažiau emocijų, kitaip visi anksčiau pasiekti teigiami rezultatai nueis šuniui ant uodegos. Tramdykite save.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Pamirškite ilgai lauktas atostogas. Tarnyboje susiklosčiusi padėtis jums niekaip neleidžia susikrauti lagaminų ir išvažiuoti kuo toliau nuo darbovietės. Bet nusiminti neverta.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Turite nė sekundei nepamiršti, kaip svarbu kontroliuoti save. Kitaip bloga jūsų nuotaika gali sugadinti santykius su bendradarbiais, dėl ko vėliau tektų gailėtis. Savikritiką ir neapsakomą gailestį sau atidėkite vėlesniam laikui!

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Savo ryžtingais veiksmais galite pasiekti labai įspūdingų rezultatų. Dabar jau vėlu samprotauti, atėjo metas veikti, ir nuo to, kokie bus šie veiksmai, daug kuo priklausys jūsų darbo sėkmė.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Nesileiskite išprovokuojami ir nesivelkite į konfliktines situacijas, tuo jūs sau tik dar labiau pakenksite. Jeigu yra galimybė, tai važiuokite į trumpalaikę komandiruotę arba paprašykite kelių dienų atostogų, kol aistros nurims.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius