-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 07

Horoskopas rugpjūčio 07 d., šeštadieniui

27–oji Mėnulio diena. Viena geriausių dienų. Labai palanki tolimoms kelionėms, gera menininkams, nebloga diplomatams. Galima užmegzti santykius – viskas eis sklandžiai, kūrybingai.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Tikriausiai būsite priversti reikalauti to, kas jums priklauso – atlygio už darbą, piniginės kompensacijos, socialinės išmokos ar pan. Nelengva bus apginti savo interesus, bet jei nieko nedarysite, tikrai pralošite.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Tai, ką mėginsite įteigti kitiems, kaip traktuosite informaciją, nebūtinai atitiks objektyvią tiesą ir labiausiai remsis jūsų norais. Tačiau prisiimdami naują atsakomybę, turite būti įsitikinę, kad sugebėsite pateisinti kitų pasitikėjimą.
 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien palanku būtų brandinti planus, bet ne juos realizuoti. Gerai apmąstykite situaciją, įsiklausykite į savo vidinį balsą. Jei savyje išgirsite stabdymo signalą, neskubėkite priimti sprendimų, išvadų.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Būsite nusiteikę ginti savo interesus, ieškoti kaltų ir atsakingų, o kartu – pritariančių ir palaikančių. Daug patarimų sulauksite iš draugų, pažįstamų, bet ne visais jais bus įmanoma pasinaudoti ir pasitikėti.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Nesistenkite bet kokia kaina atrodyti pranašesni, protingesni už kitus, neteikite tiek daug reikšmės savo įvaizdžiui ir trumpalaikei šlovei, nebent norėtumėte pelnyti arogantiško pasipūtėlio etiketę.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Tikėtinos kelionės, susijusios su visuomeninių klausimų sprendimu, moksliniais tyrimais, kitos atsakingos profesinės komandiruotės. Jose gali iškilti nenumatytų keblumų. Su nerimu lauksite kažkokių rezultatų, atsakymų.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Bus dalykų, dėl kurių smarkiai nerimausite, pergyvensite. Galbūt sužinosite nelinksmą žinią arba netikėtai paaštrės kai kurios finansinės, skolų problemos. Galite pasijusti sutrikę dėl kitų žmonių reiklumo, godumo.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Diena nebus rami ir harmoninga. Jausite kai kurių žmonių priešiškumą, nepasitenkinimą. Stenkitės išlikti diplomatiški, pareigingai vykdykite pavestus darbus ir nedramatinkite smulkių nesklandumų.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jums šiandien bus sunku įtikti, daug reikalausite iš kitų ir savęs. Nuotaiką gadins suvokimas, kad negalite pakeisti pasaulio tvarkos. Ką ten pasaulio – juk net darbovietėje ir namie reikalai nejudės taip, kaip norėtųsi.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Rūpesčių galite turėti per vaikus ir artimuosius. Pasistenkite neįžeisti kitų žmonių, nereikalauti neįmanomų dalykų. Neverta imtis darbų, kurių negalėsite šiandien užbaigti. Saugokitės traumų.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Būsite dirglūs, neramūs. Galite susidurti su grubiais, piktavališkais žmonėmis, patirti traumą. Tačiau nauja ar papildoma veikla gali praplėsti jūsų galimybes. Pagalvokite apie numatomų reformų prasmingumą.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Galite turėti problemų dėl neteisingai suprastų taisyklių, įstatymų, kitų žmonių minčių bei norų. Daug lems mokėjimas naudotis informacija. Būkite itin dėmesingi vaikams, artimiesiems.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius