-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 17

Horoskopas rugpjūčio 17 d., trečiadieniui

18-oji Mėnulio kalendoriaus diena, gali būti kupina įvairių grimasų, vaidybos. Tai taip pat praregėjimų, aiškaus matymo ir supratimo metas, galite aiškiai pamatyti savo problemą. Svarbu stebėti aplinką, įsiklausyti į tai, kas vyksta aplinkui, gali tekti prisitaikyti, būti lankstiems.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Kad ir kaip būtų sunku nustygti vienoje vietoje, būtinai turite užbaigti kai kurias užduotis, jei nenorite jų užkrauti kitiems ir blogiausiu atveju sužlugdyti visas prieš tai dėtas pastangas bei įdirbį. Jei atidėliosite darbus panirdami į išsvajotą poilsį, jį vis tiek gali apkartinti nerimas dėl nebaigtų darbų.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Būkite atsargūs kelyje, ypač jei vykstate į nepažįstamas vietoves, tolimus kraštus. Būkite dėmesingi, pavojų gali kelti ne tiek jūsų pačių, o kur kas labiau – kitų žmonių neatidumas bei neatsargumas. Taip pat nebandykite vienu metu imtis kelių veiklų, tai gali būti ir nenaudinga, ir rizikinga.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Kai kurioms jūsų svajonėms šią dieną gali būti lemta išsipildyti, gali tekti patirti didžiulį atradimą, džiaugsmą. Apimti euforijos norėsite šėlti ir švęsti, iš tiesų tai gera proga atsipalaiduoti ir džiaugtis savo sėkme.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Neskubėkite kaltinti, jei nesate pakankamai tikri ir neturite rimtų įrodymų. Net jei turite pagrindo įtarimams, nereikškite jų garsiai, pasilaikykite sau, nes galite įskaudinti niekuo dėtus žmones, o prasikaltusiems suteiksite progą išlipti sausiems iš balos.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šią dieną gali tekti pasitelkti ne tik iškalbą, įspūdingą išvaizdą, bet ir aktorinius gebėjimus. Siekdami savo tikslo galite nertis iš kailio, kad įtikintumėte kitus, užsitikrintumėte reikalingą paramą. Tačiau atminkite – jei prastai vaidinsite, žiūrovai gali nušvilpti.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Tai, kas iš pradžių atrodys nuoširdu, artima, vėliau gali paaiškėti buvus veidmainyste. Gali tekti išgyventi nemalonius sukrėtimus, nuoskaudas, galbūt išmoksite skaudžių, bet vertingų gyvenimo pamokų.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šios dienos įvykiai turi tendenciją kartotis ateityje, tad svarbu stengtis suvaldyti kai kurias nepalankias situacijas, vengti staigių posūkių, rizikingų, neprognozuojamų veiklų. Ir nuo jūsų, ir nuo šeimos narių požiūrio į kai kurias problemas priklausys, kaip sklandžiai gebėsite susitvarkyti su kai kuriais netikėtumais.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Netikėta žinia gali pakeisti jūsų planus. Tačiau nenusiminkite, šios permainos ilgainiui atneš ir naudą, ir malonių įspūdžių. Labai svarbu nepasiduoti blogoms nuotaikoms, skepsiui.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Kai kurie iš pažiūros nežymūs sveikatos sutrikimai gali būti rimtesni nei atrodo. Palankus metas rūpintis sveikata, galite pačiu laiku nustatyti problemą ir ją sėkmingai įveikti. Šiuo atveju nederėtų bandyti taupyti sveikatos sąskaita.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Bus labai svarbu būti atspariems, nepasiduoti kitų įtakoms, kai kurie žmonės gali bandyti jumis pasinaudoti, manipuliuoti jūsų gera širdimi, dosnumu. Ypač pavojingi gražbyliaujantieji, žadantieji aukso kalnus, tokius apeikite iš tolo.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Ne visiems norams ir sumanymams buvo lemta išsipildyti, tačiau nepasiduokite ir nesiliaukite kurti naujų planų, neatsisakykite ambicijų. Iš nesėkmių ir klaidų galite gerai pasimokyti, įgiję vertingos patirties kai kuriuos tikslus netruksite pasiekti.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Susidūrimai su kai kuriais įžūliais žmonėmis gali palikti gilių randų, galite būti apimti noro keršyti, atsilyginti. Tačiau užuot pasinėrę į beprasmes kovas, išsivaduokite iš pykčio ir nuoskaudų ir imkitės labiau pozityvios veiklos – kūrybos, paramos ar globos jos stokojantiems žmonėms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius