-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 19

Horoskopas rugpjūčio 19 d., penktadieniui

20-oji Mėnulio diena. Tai viena geriausių Mėnulio dienų: rimta, švari, produktyvi. Labai gerai, jei pakankamai laiko skirsite rimtiems apmąstymams: koreguokite strategiją, numatykite tolesnį kelią. Šią dieną įžvalga tolima ir teisinga.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Darbe sunkiai seksis susikaupti, koncentruoti dėmesį. Nors šiandien atrodys viskas svarbu, vieni patys nesugebėsite išskirti prioritetų. Patarėjai irgi nebus nei nuoširdūs, nei labai sumanūs.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Darbe neskubėkite ginčytis, įsiklausykite, kas ir kaip jums sakoma. Jausite padidėjusį aplinkinių dėmesį. Daugumą tai gali varginti. Šiandien norėsite darbuotis tyliai, niekieno nepastebimi.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šeimoje labai svarbu atsikratyti ambicijų ir įsigilinti į partnerio emocijas bei poreikius. Gebėjimas žvelgti į bet kokią dienos situaciją nešališkai lems aplinkinių pasitikėjimą.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Tinkama proga svarbiam pokalbiui su partneriais, įtakingais asmenimis. Profesinėje veikloje būsite gerbiami, jusite, kaip stipriai išaugo jūsų autoritetas ir valdžia.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Gali būti nelengva diena, kupina nesusipratimų tarp sutuoktinių ar įsimylėjėlių. Tačiau, jei santykiai pagrįsti pasitikėjimu, pavyks greitai susitaikyti. Darbe būsite valdingi, tiesūs ir dalykiški. Norėsite, kad viskas klostytųsi taip, kaip suplanavote, kaip numatėte iš anksto.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Tai laikotarpis, kurio metu gausite ne vieną progą pamatyti, ar turite tikrų draugų, ar patys tokie esate. Jūsų žavesys ir mokėjimas gražiai bendrauti padės išspręsti didžiąją dalį susikaupusių problemų. Nesikuklinkite imti iš gyvenimo tai, kas padėta paviršiuje.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Tvarkydami dokumentus, finansinius reikalus, būkite atsargesni ir neprasilenkite su įstatymais. Nereikėtų labai džiaugtis lengvais pinigais ir skubėti juos leisti. Jei konfliktuojate su antrąja puse, būkite ypač taktiški.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Sėkminga derybų ar profesinių ginčų eiga priklausys nuo teisingų argumentų. Dirbdami įprastus darbus būsite sumanūs ir aktyvūs, lengvai spręsite profesinius konfliktus.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Nors būsite linkę visiems padėti, neišvengsite smulkių konfliktų. Pagrindinė kliūtis bus ne įžvalgos stoka, o piniginiai reikalai: vienaip skaičiuosite, kitaip išeis.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Bereikalingas ginčas skatins pyktį, kuris trukdys objektyviai mąstyti ir vertinti susiklosčiusią situaciją. Būkite paprastesni, nuoširdesni, o tarp draugų ar naujų pažįstamų – santūresni.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Būkite atidesni, dėmesingi, jei ketinate tvarkyti svarbius dokumentus, sutartis. Galite gauti pajamų iš draudimo, iš pardavimo ar paveldėjimo. Visgi reikės nemažai ištvermės ir kantrybės, kad garbingai priimtumėte visus pokyčius.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Net ir keblioje situacijoje nesunkiai rasite alternatyvą, originalią išeitį. Paslysti galite tik tuomet, jei prasilenksite su savo sąžine. Būsite populiarūs ir mylimi draugų tarpe.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius