-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 21

Horoskopas rugpjūčio 21 d., sekmadieniui

22-oji Mėnulio diena. Ši diena – rami, išmintinga. Nereikia skubėti. Viską gerai išnagrinėkite, apmąstykite – žymiai didesnė tikimybė nei paprastai, ką nors išsiaiškinti, atskleisti. Gerai gilintis į dokumentus
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Tinkamas metas veiklai, susitikimams. Kita vertus, šiandien skubėti nepalanku: jei iškart susidursite su kliūtimis, nesusipratimais – atsitraukite. Saugokitės apgavikų.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Galimi sėkmingi susitikimai – geras laikas diplomatams, verslininkams. Šiandien galite daug ir skaniai valgyti – tai stabilumo, pastovumo, „pasikrovimo“ diena. Maistas bus gerai virškinamas.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jums šiandien pravers bendravimas su kolegomis ir bendri renginiai. Jūsų energija ir gyvenimo džiaugsmas optimistiškai nuteiks ir aplinkinius

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Ruoškitės netikėtiems susitikimams su senais bičiuliais arba artimais žmonėmis. Poilsio dieną būtų geriausia praleisti dviese su mylimu žmogumi, o štai svaiginančių meilės nuotykių reikėtų vengti.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Verslininkams būtų pravartu išplėsti pažinčių ratą ir užmegzti ryšius su naujais veikliais žmonėmis. Ieškant naujo pajamų šaltinio, žvilgsnį reikėtų nukreipti į tolimą šalį.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Nekreipkite dėmesio į tai, kas jūsų gyvenime bus nerimta ir nepastovu. Šalia visada bus jūsų bendraminčiai. Pasikliaukite jais, kitaip vienam jums bus sunku įveikti klastas.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Neverta atkakliai ginti atgyvenusių ir pasenusių idėjų. Pasistenkite įveikti savo ambicijas ir persiorientuokite į kitą veiklos kryptį. Atkreipkite dėmesį į sveikatą – gali paūmėti chroniški susirgimai.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Atminkite, kad gerokai išaugę materialiniai poreikiai – ne pats geriausias patarėjas ieškant uždarbio, todėl atsižvelkite į savo galimybes. Santykiuose su mylimu žmogumi galima konfliktinė situacija.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jūs turėsite gerą galimybę būti pamatyti ir išgirsti. Todėl bendraukite su įtakingais žmonėmis, kurie jums padės išspręsti savo problemas. Diena tinkama kelionėms, lankymuisi svečiuose.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Net jei ne viskas klostysis taip, kai norisi, net jei kai kurie reikalai strigs, tai laikina: atsiras galinčių pagelbėti. Pakovokite už save. Vakarą būtinai praleiskite su artimaisiais.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Esate kupini vilčių, karštų troškimų, tačiau šiandien nieko negalima daryti neapgalvojus. Gera diena tvarkyti piniginius reikalus, spręsti buities problemas. Tinka ką nors naudinga įsigyti savo namams.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien jums labiausiai reikalingas ramus poilsis namuose, tad nesiimkite jokių svarbių dalykinių reikalų. Būkite atsargesni su informacija, dokumentais, pinigais: nė nepastebėsite, kaip apsigausite ar būsite apgauti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius