-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 08

Horoskopas rugpjūčio 8 d., pirmadieniui

9–osios ir 10–osios Mėnulio kalendoriaus dienų sandūra. Pirmoji dienos pusė gali būti slogi, varginanti, labai „rutiniška“, neįdomi, tačiau vakarop situacija ir nuotaikos gali pasikeisti iš esmės – bus geras laikas artimiems, romantiškiems santykiams, atsipalaidavimui įdomių žmonių rate.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Palankus metas statybų, remonto, dailinimo darbų pradžiai. Šią dieną pradėti darbai gali būti sklandžiai, be nukrypimų ir trukdžių, užbaigti. Gali pavykti laikytis numatytų laiko terminų, o tai bus itin svarbu, norint išvengti nenumatytų išlaidų.
 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Kai kuriuos darbus gali tekti paskubinti, o kai kurių – galbūt atsisakyti, kad suspėtumėt atlikti bent svarbiausias užduotis. Laiko šią dieną gali gerokai stigti, tad, jei tik galite, pasitelkite ir kitų pagalbą.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Nuobodžią atgrasią rutiną šios dienos vakarą praskaidrins mylimas žmogus, galbūt parengęs malonią staigmeną. Galite būti įvilioti į intriguojantį romantišką žaidimą, kurstantį ir vaizduotę, ir aistras.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šią dieną bus svarbus jūsų dėmesys kitiems, ne tik šeimos nariams, bet, pavyzdžiui, kaimynams. Pasidaliję savo žiniomis, kitiems galite padėti išvengti kai kurių pavojų, rizikų.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Nors galbūt nenorėsite to pripažinti, tačiau tam tikrose situacijose šią dieną galite būti apimti pavydo ar net gobšumo. Nenorėdami dalytis ar bandydami gauti daugiau, nei jums reikia, galite patekti kitų nemalonėn, įsivelti į beprasmiškus konfliktus.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Palankus metas geriau pasirūpinti savo išvaizda, sveikata. Šią dieną atliktos grožio, sveikatingumo procedūros, masažai gali būti ypač veiksmingi. Vertėtų daugiau judėti, sportuoti gryname ore.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Kai kurie šią dieną, ypač pirmoje dienos pusėje, išgirsti priekaištai ar net kaltinimai gali labai įskaudinti. Galite pasijusti neįvertinti, nesuprasti. Šią patirtį derėtų vertinti kaip jūsų valios, tvirtumo ir kantrybės grūdinimą, tai proga pasidaryti vertingų išvadų.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Palankus metas planuoti šeimos šventę, giminės susibūrimą. Šią dieną gali gimti puikių idėjų, galite imtis malonaus ir kartu atsakingo rūpesčio organizuoti svarbų renginį, sulauksite ir svarios kitų pagalbos.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Labai svarbu nepražiopsoti kai kurių svarbių momentų, kurie gali tapti lemiamo lūžio taškais sprendžiant finansines ar teisines problemas. Gali prireikti kompetentingo specialisto pagalbos, neskubėkite pasikliauti vien savo žiniomis, kitų patirtis gali labai pagelbėti.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Saugokitės galimų traumų, sukrėtimų, tai pavojingas metas, kai nemalonumai gali tykoti net pačiose paprasčiausiose situacijose. Kai kurios rizikos gali kilti ne dėl jūsų veiksmų, o dėl aplinkos veiksnių, kitų žmonių neatsargaus elgesio, tad įdėmiai stebėkite aplinką.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Jei paliekate namus ilgesniam laikui, tinkamai pasirūpinkite jų saugumu, saugokitės apgavysčių, vagysčių. Užmaršumas, išsiblaškymas gali būti jūsų priešai, būtinai pasitikrinkite, ar nesate palikę svarbių būtinų daiktų, be kurių negalėsite apsieiti.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šią dieną gali būti sunku sustoti kalbėti, dalytis sava išmintimi, patarimais. Tačiau gerai įvertinkite, ar tam tikru metu neperlenkiate lazdos, galbūt jūsų kalbėjimas jau tapęs pratisu moralizavimu, erzinančiu ir atstumiančiu aplinkinius. Nepraleiskite kai kurių gerų progų patylėti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius