Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 25

Horoskopas rugsėjo 25 d., sekmadieniui

28 – oji Mėnulio kalendoriaus diena, ramybės, harmonijos metas, palankus metas pradėtų darbų tąsai, užbaigimui, taip pat itin sėkmingai gali klostytis naujai pradedami darbai. Geras laikas savianalizei, pravartu daugiau dėmesio skirti savo vidiniam pasauliui, psichologinei būsenai.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Vertėtų nenutolti pernelyg nuo namų, nes būtent šiandien puiki proga susitvarkyti aplinką, buitį, pasirūpinti geresnėmis gyvenimo sąlygomis, susikurti daugiau patogumų. Šią dieną taip pat galite drąsiai imtis puošybos, gražinimo darbų, turėsite ir puikių idėjų, ir galimybių jas įgyvendinti.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Venkite pernelyg skubotų ir pernelyg kategoriškų vertinimų. Viena nelemta aplinkybė gali pakeisti iš esmės viską. Galbūt jos dar nežinote, todėl esate pasiklydę savose išvadose ir sąmokslų teorijose. Šaltas protas, santūrumas ir kantrybė padės kur kas adekvačiau vertinti šios dienos situacijas.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šią dieną kažin ar vertėtų veržtis į priešakines linijas, jūsų iniciatyvos, kad ir kokios geros bebūtų, gali tiesiog nesulaukti reikiamo supratimo ir palaikymo. Galbūt vertėtų palaukti palankesnio meto. Dabartinis laikas kur kas labiau tinka geresniam pasiruošimui, planavimui.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Aktyvi veikla, fiziniai darbai šią dieną gali mažiau sektis, kūnas gali būti labiau susikaustęs, vangus, tokia veikla gali ir gerokai išvarginti, ir išsekinti. Kur kas labaiu tinkamas metas protinei veiklai, savianalizei, apmastymams, meditacijai. Taip pat ir gilesniam bendravimui, žmonių pažinimui.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Labai palankus metas vaikų auklėjimui, ugdymui, vertybių diegimui, įtvirtinimui, geresniam pasaulio ir gyvenimo pažinimui. Jei skirsite deramą dėmesį ir negailėsite laiko, pastangų, gali pavykti sėkmingai ugdyti drąsą, ryžtą, ištvermę. Vaikai šią dieną gali būti imlesni, labiau žingeidūs.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Gali tekti visai netikėtai ragauti įdomaus kultūrinio gyvenimo, išvysti kai kuriuos jo užkulisius. Šis patyrimas padės atsipalaiduoti, atsiriboti nuo įgrisusių kasdienių rūpesčių ir problemų. Galite pasijusti patekę į visai kitą pasaulį, kuriame jausitės ypač maloniai ir jaukiai.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Būkite atsargūs ir budrūs kelyje, taip pat saugokitės pavojų, kuriuos gali sukelti ugnis, įvairūs buities prietaisai. Derėtų akyliau stebėti ir vaikų elgesį, labiau saugoti juos nuo įvairių rizikingų pagundų ir veiklų.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Nederėtų labai sielotis, jei nepavyko pasiekti užsibrėžtų tikslų, galbūt pernelyg aukštai buvote iškėlę kartelę, galbūt jūsų siekiai pernelyg nutolę nuo realybės. Tad esminiai paklydimai gali slypėti ne jūsų veiksmuose, o jūsų vertinimuose ir skaičiavimuose.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Patys galbūt to iškart nepajusite, tačiau aplinkiniai tikrai pastebės – šią dieną galite būti labiau smulkmeniški, preciziški. Tai geras ir labai savalaikis bruožas, padėsiantis atlikti kai kuriuos darbus vienu ypu, išvengiant didesnių klaidų.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Kai kurie pasiūlymai, kurių šią dieną galite sulaukti ne vieno, bus išskirtinai savanaudiški, greičiausiai nieko bendro neturintys su abipuse nauda ar gerove. Tad būkite atsargūs ir nepasiduokite suviliojami gražių pažadų, nepasikliaukite žodiniais susitarimais ar įsipareigojimais.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Puikus metas panirti į nuotykius, imtis tik tos veiklos, kurią ypač mėgstate ir kuri padeda gerai atsipalaiduoti. Labiau išlaisvinkite ir savo vaizduotę, ji gali pakuždėti puikių, originalių sumanymų. Vakarop galite sulaukti įdomių svečių, kurie taip pat paįvairins jūsų poilsį.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Metas praktiškiems, racionaliems sprendimams bei veikloms. Galite aiškiai žinoti, ko norite ir ko reikia, tai žinodami gebėsite greitai priimti tinkamus sprendimus ir tuirėsite visas galimybes juos vykdyti. Tikslai greitai ir nesunkiai pasiekiami.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius