-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 03

Horoskopas rugsėjo 3 d., šeštadieniui

6-osios ir 7-osios Mėnulio kalendoriaus dienų sandūra. Ramiai prasidėsiantis laikas vėliau įgaus didoką pagreitį ir antroji dienos pusė gali būti labai intensyvi, kupina įvykių, pokyčių, netikėtumų. Gali tekti įsivelti į karštas diskusijas, ginčus, kovoti už savo tiesas. Šiuo metu gali būti jautresni plaučiai, labai svarbu bent dalį laiko praleisti gryname ore.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šią dieną svarbu nepasiduoti baimėms, atvirai reikšti savo nuomonę, ginti poziciją. Nutylėjimai gali lemti visą klaidų virtinę, didžiulius nesusipratimus. Jūsų įžvalgos gali būti teisingos, tad išdrįskite jomis pasidalinti.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Puikus metas imtis sezoninių žemės ūkio darbų, derliaus nuėmimo, darbas, judėjimas gryname ore gali padėti atsikratyti kai kurių negalavimų, tačiau labai svarbu nepervargti, gerai paskirtyti krūvius.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Vertindami kitų poelgius ar skubėdami smerkti galite skaudžiai nusvilti. Gali būti, jog ne viską žinote arba ne visos jus pasiekusios žinios bus teisingos. Šią dieną apskritai derėtų vengti moralizavimo, svarbiau rūpintis savo, o ne kitų poelgiais bei reikalais.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Vertėtų daugiau dėmesio skirti sveikatai, labai svarbu pasirūpinti imuniteto stiprinimui, gali būti, jog dėl patiriamo streso ar chaotiško gyvenimo būdo jūsų organizmas gerokai nusilpęs, nors šiuo metu galbūt tieisogiai to nejaučiate. Šiuo metu gali būti taiklūs ir vertingi specialistų patarimai, gali praversti ir kitų žmonių patirtis.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Geras metas praktiškiems darbams, plėtrai, idėjų generavimui ir sklaidai. Tačiau bus labai svarbu sutelkti stipresnes pajėgas, suburti žmones komandiniam darbui, talkon. Taip pat svarbu mastyti ne tik apie šios dienos darbus, bet ir apie perspektyvą, pasiruošti laukiantiems iššūkiams.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Karingas metas, kuomet galite būti jautresni kitų kritikai, replikoms. Net nekaltas pokštas gali suerzinti ar užgauti. Lygiai taip pat jautresni gali būti ir jus supantys žmonės, tad gali būti sunku išvengti kivirčų, konfliktų. O jei nepavyktų – svarbu laiku atvėsti, mokėti atleisti ir jei reikia – atsiprašyti.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Kažin, ar šią dieną pavyks atverti mylimo žmogaus sielos duris, nebūkite pernelyg įkyrūs, nors galbūt jaučiate, kad ne jums ne viskas pasakoma ir knieti sužinoti neatskleidžiamas paslaptis. Pernelyg grubiai besibraudami galite paskatinti jums brangų žmogų dar labiau užsisklesti. Būkite kantrūs.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Puikus metas pramogoms, nuotykiams, galite įgyvendinti kai kurias senas svajones, pažinti iki šiol nepažintą pasaulį, gamtos paslaptis. Šiuo metu gerai gilintis į istoriją, domėtis savo šaknimis, keliauti po savo kraštą, gimtąsias vietas.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šią dieną gali tekti apsispręsti – ar didesnis kiekis, ar geresnė kokybė. Tai gali būti nelengvas apsisprendimas, tačiau, ar jis buvo teisingas paaiškės jau artimiausiu metu. Tačiau greičiausiai neteks gailėtis, šią dieną vertėtų labiau pasikliauti intuicija.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Geros skaidrios nuotaikos, pokštų, išdaigų ir linksmybių kupinas laikas. Gali tekti daug laiko praleisti šventėse, sveikinti artimus žmones. Šią dieną net netikėtai kilę nesklandumai ar nesusipratimai neturėtų pagadinti jums nuotaikos. Galėsite puikiai atsipalaiduoti ir atsiriboti nuo kasdienių rūpesčių.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šią dieną svarbu ištrūkti ir pakeisti įprastą aplinką nors trumpam laikui. Jūsų savijauta ir emocinė būklė gali tiesiogiai priklausyti nuo jus supančios aplinkos ir žmonių. Venkite žmonių, kuriuos mažai pažįstate, abejojate jų nuoširdumu.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Svajonės atsiriboti nuo jus supančio pasaulio ir pabėgti nuo miesto šurmulio gali subliukšti dėl netikėto svarbaus įvykio, į kurį busite priversti reaguoti. Vietoje numatyto ramaus poilsio vienatvėje gali tekti suktis įtampos ir verdančių įvykių rate. Tačiau ši veikla gali būti labai prasminga ir neteks nusivilti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius