-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 05

Horoskopas rugsėjo 5 d., pirmadieniui

8-osios ir 9-osios Mėnulio kalendoriaus dienų sandūra. Nepastovus, kupinas permainų ir iššūkių metas, galimi įvairūs pavojai, rizikos, tačiau kartu proga išmokti vertingų pamokų, įgyti vertingos patirties. Antroji dienos pusė gali būti labiau apgaulinga, agresyvi, svarbu atsispirti blogio pagundoms.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Kai kurių svarbių reikalų nepalikite savieigai, jūsų įsikišimas gali būti labai reikalingas ir savalaikis. Tad šiuo atveju svarbu pasikliauti savimi ir atsispirti aplinkinių abejonėms.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šią dieną ypatingai derėtų vengti pagyrų, net jei girtis turite kuo. Kuklumas ir santūrumas gali apsaugoti nuo galimų nesklandumų ar varžovų pinklių. Derėtų saugoti kai kurias savo sėkmės paslaptis.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Gali tekti patirti nemažą pasipriešinimą, įvairių sąmoningų ir negeranoriškų trukdžių bandant įgyvendinti savuosius sumanymus. Nepasiduokite. Jei nepavyks įveikti kliūčių jėga, mokėsite apeiti jas gudrumu.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Gali tekti gerokai paplušėti pasitelkiant visą savo iškalbą, greičiausiai teks daug laiko skirti kitų įkalbinėjimams, įtikinėjimams, deryboms, ginčams. Kantrybė – dar vienas bruožas, kuris šią dieną gali ypač praversti. Jei nesiseks pradžioje, dar nereiškia, jog nesiseks apskritai.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Venkite apgaulės, melas šią dieną gali lemti itin nemalonias pasekmes. Tad saugokitės klastos, taip pat venkite ir patys nutylėti tiesą, nebandykite jos pagražinti. Juolab kad šiandien daug laiko gali tekti bendrauti su protingais ir labai patyrusiais žmonėmis.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Kai kurie audringi, triukšmingi įvykiai vėliau gali pasirodyti tebuvę audra stiklinėje. Tad nešvaistykite jėgų ir energijos mažareikšmiams sukrėtimams, kur kas labiau prasmingai praleisite laiką, jei imsitės ištaisyti kai kurias praeities klaidas arba tesėdami senus pažadus šeimos nariams.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šią dieną svarbu ne laukti, o veikti. Tik patys imdamiesi iniciatyvos, o ne sekdami iš paskos ar laukdami nurodymų, galėsite tikėtis gerų rezultatų savo veiklose. Be to, bus svarbus operatyvumas bei greita reakcija.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Kai kurios šią dieną gimusios idėjos gali būti realiai įgyvendinamos, ypač jei nepražiopsosite palankaus momento ir neatidėliodami imsitės savųjų sumanymų. Taip pat šią dieną gali pavykti sėkmingai išjudinti įstrigusius darbus, svarbius projektus, bus labai svarbi jus supančių žmonių pagalba.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Nederėtų būti pernelyg užsispyrusiais, tiesmukiškais, geriau būkite pasiruošę kompromisams. Norint pasiekti geresnių ir spartesnių rezultatų, gali tekti tam tikrose srityse nusileisti. Ypač jei imsitės spręsti finansinius, verslo ar juridinius reikalus.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandieną derėtų būti arčiau žemės ir realiau planuotis darbus, priešingu atveju planavimas gali netekti prasmės, nes didžioji dalis numatytos darbotvarkės dėl pasikeitusių aplinkybių gali žlugti. Šią dieną bus svarbu nusistatyti aiškius prioritetus, mažiau svarbias veiklas paliekant ateičiai.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šią dieną gali tekti pasukti naujais keliais, gali tekti priimti ir svarbius, ir kartu sudėtingus sprendimus. Atsakomybės našta gali juo labiau apsunkti, jei nuo jūsų sprendimų priklausys ir daugelio kitų žmonių ateitis. Prieš spręsdami devynis kartus pamatuokite.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Gali būti sunku susikaupti, gali varginti nerimas, nemiga, nuovargis. Tai galbūt lemia kai kurios nemaloniai susiklosčiusios aplinkybės ar santykiai su gerai pažįstamais, tačiau ne itin mėgiamais žmonėmis. Atsikratyti nemalonios savijautos gali padėti netikėtas nustebinsiantis ir nudžiuginsiantis įvykis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius