Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2009 09 06

Horoskopas rugsėjo 6 d., sekmadieniui

18-oji Mėnulio diena. Šios dienos įvykiai tarsi veidrodyje parodys Jums, ką esate užsitarnavę, galite aiškiai pamatyti savo problemą. Reikia įsiklausyti į tai, kas Jums sakoma, kas su Jumis ar aplinkui vyksta – tai Jūsų paties gyvenimo misterijos, būties kokybės atspindys. Įvykiai turi tendenciją kartotis ateityje. Patartina badauti, jautrūs, silpnesni inkstai.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Tai diena, kai išmintingi asmenys duos jums gerų patarimų, visgi stenkitės galvoti savo galva. Aplinkybės greičiausiai pakoreguos jūsų ketinimus – taps aišku, kas jums iš esmės priimtina. Galimi tam tikri veiklos apribojimai, tačiau tai išeis tik į naudą. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Netikėti pokyčiai šiandien gali sugriauti jūsų planus. Bus sudėtinga pakoreguoti dienotvarkę, tačiau stenkitės išlikti lankstus. Kai kas į jus dės didžiules viltis ir tikėsis to, ko galbūt negalite padaryti. Patartina elgtis taip, kaip norisi pačiam, o ne kitiems. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Prisiminkite, kad būna ir blogesnių situacijų – tai jums padės šiandien, užklupus sunkumams. Saugokitės vedusių vyrų ar moterų, mat galite įsivelti į nepageidaujamą romaną su liūdna baigtimi.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien norėsite peržengti visas ribas, todėl negalvokite, kad negalite pabandyti elgtis taip, kaip anksčiau nedrįsdavote. Pasinaudokite kvietimu ar pasitaikiusia proga dalyvauti įdomiame renginyje ar susipažinti su nauju žmogumi. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Labai svarbus laikas suvokiant save, savo pašaukimą. Šios dienos patirtis leis suvokti, ar tai, kuo užsiimate, yra jūsų reikalas, jūsų likimas. Patogus laikas kūrybiškai pažvelgti į sukauptą patirtį – sena galima panaudoti naujam. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Galite galvoti, kad jūsų loginis mąstymas yra pagrindinis ginklas visose situacijose. Tačiau kitiems šiandien taip neatrodys, todėl susidursite su pasipriešinimu ir niekaip nepavyks įrodyti savo teisybės. Gal todėl, kad nebūtinai esate teisus? 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien pasinersite į apmąstymus apie senai pamirštą svajonę. Visgi pernelyg neužsimirškite, mat jūsų laukia įsipareigojimai šeimai, draugams. Kažkoks įvykis jus taip pat gali išmušti iš vėžių. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Net jei atsikelsite būdamas prastos nuotaikos, vėliau pajusite energijos ir optimizmo antplūdį. Bendraudamas su žmonėmis šiandien nieko nevertinkite, nekritikuokite, nesmerkite – pamėginkite suprasti tuos, kurie jums nepatinka. 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien knietės tinginiauti bei nevykdyti turimų įsipareigojimų. Visgi valios tvirtumas ir baimė išgirsti artimųjų priekaištus pastūmės jus veikti. Nebijokite parodyti savo jausmų artimam žmogui, jam ir jums, ko gero, reikia išsikalbėti. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Pasistenkite atsipalaiduoti ir skirti laiko kūrybai. Nors esate tokie pedantai, kad negalite pakęsti nei dulkelės, tačiau nuolatinis tvarkymasis po sunkios darbo savaitės yra ne tai, ko jums reikia.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien saugokite asmenines paslaptis, ypač susijusias su verslu ar darboviete, mat kitaip konkurentai suskubs jomis pasinaudoti. Vadovaukitės intuicija, nesutrikite, jei išgirsite netikėtą informaciją.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Neabejokite savo sėkme. Šiandien palanku kurti ilgalaikius dalykinius planus, mąstyti apie kilimą karjeros laiptais. Būkite dėmesingesni mylimam žmogui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius