-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 09 07

Horoskopas rugsėjo 7 d., pirmadieniui

19-oji Mėnulio diena. Viena iš pačių nemaloniausių, pavojingiausių mėnesio dienų. Net gamta dažniausiai šią dieną verkia, neretai būna prastas oras: lietus, šlapdriba. Tai diena, kuomet keršto, pykčio, tamsos jėgos, iki tol pasislėpusios, ima veikti agresyviai ir atvirai.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Jūsų emocijos bus tokios įvairios ir keis viena kitą, kad jausitės pasimetęs. Pasikalbėkite su artimu draugu ir paprašykite patarimo, objektyvaus žvilgsnio iš šalies į jūsų problemą. Gal neverta gilintis į situaciją, nes viskas išsispręs savaime? 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Tai diena, kuomet keršto, pykčio, tamsos jėgos, iki tol pasislėpusios, ima veikti agresyviai ir atvirai. Galimi klasta, provokacijos, barniai. Yra didelis pavojus pakliūti į apgaulingų ideologijų tinklą, pasiduoti neigiamoms svetimoms įtakoms.

 DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Venkite karštakošiškų sprendimų – būkite kantresni ir nepasiduokite kitų raginimui. Būsite kiek linkę į kraštutinumus, kurie brangiai kainuos. Nemaža tuščių išlaidų, konfliktų tikimybė.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Geriau nieko svarbaus nesiimkite, mat bus ne taip, kaip planuojate. Geriau nepasirašinėkite dokumentų, sutarčių tokią dieną, nieko nežadėkite, neprisiekite – galite labai pasigailėti. Šis vakaras ir naktis ypač pavojingi, todėl geriau būti namuose.

 LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Netversite noru kurti ateities planus, tačiau susidursite su problema – kito asmens vizija skirsis nuo jūsiškės, todėl teks ieškoti kompromiso. Nesistenkite šiuo momentu išspręsti keblios situacijos – visi žmonės skirtingi ir tai derėtų suvokti kuo greičiau.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Paprastai sugebate be didesnio vargo pabaigti tai, ką pradėjote. Tačiau šiuo laikotarpiu tai bus sudėtingiau, mat norėsite imtis naujos veiklos. Gali netgi apimti nerimas dėl to, kad negalėsite apsispręsti – apriboti save turimais užsiėmimais, ar plėsti savo akiratį. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Stenkitės būti taupūs, galbūt pavyks rasti ir papildomų uždarbio šaltinių, tačiau skolintis nepatartina. Vakaras geras romantiškiems pasimatymams ar pasikalbėti su tais, kuriuos laikote savo mokytojais.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien neturėsite jėgų spręsti kieno nors kito, o taip pat ir savo, emocinių problemų. Stigs laiko, energijos nenorėsite švaistyti darbams, kurie neturi perspektyvos. Visgi nepamirškite, kad jausmų ignoravimas ar vengimas nieko neišspręs, o taip pat neleis pasijusti geriau.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Būsite nusiteikęs žaismingai, tačiau neilgam. Gerą nuotaiką gali sugadinti bendradarbiai, vis primenantys jums jūsų klaidas. Laimei, turite pasirinkimą, bendrauti arba ne. Tad nekreipkite į nieką dėmesio ir darykite tai, ką privalote. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Esate įsitikinęs, kad metodiškas požiūris leis įgyvendinti viską, ko šiandien užsibrėžėte, tačiau teks susidurti su impulsyviais kitų asmenų veiksmais, kurie bandys jūsų kantrybę. Bus sudėtinga priimti savarankišką sprendimą, o dar sunkiau bus patarti. Todėl viską atidėkite kitai dienai. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Dienos tempas bus spartesnis nei norėtumėte. Verčiau nesiskųskite dėl to, kaip viskas komplikuota, tiesiog imkitės darbų ir darykite tai, kas priklauso.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Puikiai žinote, kad išeitis slypi visai šalia, tik reikia ją rasti. Tik gali būti, kad jos ieškosite ne ten, kur reikia. Dar kartą atsigręžkite į praeitį, prisiminkite patirtas pamokas. Svarbių reikalų tvarkymą verta atidėti rytdienai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius