-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 23

Horoskopas sausio 23 d., šeštadieniui

9-oji Mėnulio diena. Tai pirma iš mažiausiai palankių Mėnulio dienų, susijusi su iliuzijomis, apgaule. Jei susiduriate su blogiu – nesitraukite: šią dieną blogis tampa agresyvus, reikalinga aktyvi gynyba, apsauga nuo jo. Sunku įrodyti teisybę, geriau nepradėti jokių svarbių darbų.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Bent vienai dienai pamirškite rūpesčius ir reikalus. Nesiteisinkite, kad nėra nuotaikos, skauda galvą ar oras per prastas – pirmoje dienos pusėje nugalėjęs save, vakarop dėl to tik džiaugsitės.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Neužsisklęskite tarp keturių sienų – kuo daugiau žmonių bus aplinkui, tuo geriau jums. Jei sugebėsite išeiti iš namų, turite šansą sutikti savo likimą – tik reikia jį atpažinti ir patikėti. Pasistenkite nepadauginti skysčių ir alkoholio.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Žmonės aplink bus ryžtingesni, atviresni, drąsesni, tačiau taip pat labiau links į konfliktus, padaugės netakto ir muštynių. Išvysite, jog kai kurie artimieji mąsto egocentriškai, tai gali jums nepatikti. Susilaikykite nuo kraštutinių sprendimų.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Asmeniniuose santykiuose galimi pokyčiai: simpatija gali peraugti į aistrą, draugystė – į antipatiją. Jei esat azartiškas lošėjas, šiandien jokiu būdu neloškite. Dėl didelių emocinių išgyvenimų naktį gali kankinti nemiga.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Sprendimus priimsite drąsiau, atviriau, impulsyviau, tačiau po to dažnai apgailestausite dėl skubotų poelgių ar neapgalvotų žodžių. Didesnė gaisrų, traumų, avarijų galimybė. Vairuotojai, kaip ir pėstieji, bus linkę skubėti, rizikuoti.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Tai metas, kai būsite daugiau linkę išlaidauti, nei uždirbti. Gali būti labai sėkmingi sandėriai, jei užmokestį gaunate tuojau pat. Vien pažadais nepasitikėkite. Nesutvirtinti dokumentais, jie labai greitai užsimirš.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šis laikas tinkamas pirkti mechaninius prietaisus, peilius, įvairiausius instrumentus, kurie turi būti aštrūs, mašiną, jei Jums rūpi, kad ji būtų greita. Metas nepalankus esantiems kelyje, mat didelė avarijų tikimybė.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Būkite atidus ir taktiškas, venkite karštakošiškų sprendimų. Išlaidas taip pat vertėtų atidžiau skaičiuoti, ypač pramogoms. Pageidautinas aktyvus, su fizine veikla susijęs poilsis.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Geras metas pradėti tuos darbus, kuriuos galite greitai užbaigti. Palankus metas dirbantiems jėgos struktūrose žmonėms: policininkams, kariškiams, saugumo tarnautojams, taip pat administratoriams, vadovams, politikams, dirbantiems aktyvų fizinį darbą, sportininkams.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Jokių svarbių darbų nepradėkite, nes diena tam visai nepalanki. Būkite mandagus ir dėmesingas aplinkiniams. Stebėkite aplinką, visada žinokite, kas darosi jums už nugaros. Neikite per gatvę neleistinoje vietoje.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Gresia kivirčas su artimu draugu. Jei pajusite, kad širdis šlubuoja, nedvejodamas atidėkite geresniems laikams stiprių nervų reikalaujančius darbus. Iš sutuoktinio galite sulaukti dviprasmiško siurprizo.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Darbe sumažės įtampos, tačiau nuo rimtesnių pirkinių ar operacijų šiandien geriau susilaikyti. Būsite nusiteikę pasyviau, taikiau, jus trauks poilsis, pramogos, netgi meilės nuotykiai. Vakare nevaikščiokite vienas, nes didelė vagysčių tikimybė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius