-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 24

Horoskopas sausio 24 d., pirmadieniui

20-oji Mėnulio diena. Tai viena geriausių Mėnulio dienų: rimta, švari, produktyvi. Labai gerai, jei pakankamai laiko skirsite rimtiems apmąstymams: koreguokite strategiją, numatykite tolesnį kelią. Šią dieną įžvalga tolima ir teisinga.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Nebūkite atlapaširdžiai, saugokite asmeninį gyvenimą. Neišleiskite iš rankų likimo siunčiamų galimybių ką nors svarbaus pakeisti: darbą, gyvenamąją vietą ar partnerį.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jei su kuo nors pykstatės, pats metas sėsti ir ramiai viską išsiaiškinti. Dėmesį sutelkite į profesinius reikalus. Labai svarbu nuraminti kolegas, subtiliai pagirti vadovą ir darbuotis.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Pagalbos ranką išties ir protingų patarimų duos labiau patyrę draugai ar šeimos nariai. Visus svarbius darbo reikalus sutvarkykite taip, kad dar liktų laiko šeimai ir laisvalaikiui.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Aplinkiniai deramai įvertins jūsų pastangas. Dalykinė pažintis gali įgauti romantiškų atspalvių. Tačiau flirtas gali išprovokuoti apkalbas, nemalonumus.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Gyvenkite kaip gyvenote, dirbkite kaip dirbote iki šiol. Aplinkiniai jums simpatizuoja, todėl neatsukite jiems nugaros. Suteikite sau daugiau laisvės ir erdvės ne darbo aplinkoje.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Nepatartina planuoti dalykinių kelionių, svarbių verslo reikalų. Netikslumai beveik užprogramuoti. Kita vertus, iškilę sunkumai vers pasitempti, ieškoti netradicinių problemų sprendimų būdų.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Jei susidursite su keistuoliais, stenkitės į daug ką nekreipti dėmesio. Kritikuodami ar ironizuodami pakenksite savo įvaizdžiui. Geriausiai jausitės namuose, tarp artimųjų. Tinka ką nors planuoti, organizuoti, skaičiuoti.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Nors paprastai esate puikus psichologas ir žmones matote kiaurai, tačiau šiandien šių savybių kaip tik pritrūks. Greičiausiai apsiriksite vertindami išgirstą informaciją, be to ir intuicija klaidins kaip niekad.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jūs paprastai esate mėgėjas pasižmonėti, pakalbėti, tačiau šiandien galite pasijusti kiek kitaip. Būsite linkę klausytis, o ne kalbėti. Greičiausiai tam nebus rimtos priežasties, tiesiog norėsite geriau suprasti kitus.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Pasistenkite išlikti kuklūs, neskubėkite atvirauti. Paslaptingumas šiuo metu - jūsų pranašumas. Visą dieną nederėtų skubėti. Apgalvokite savo poelgius, planus.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien jums gali kilti klausimas, kas trikdo jūsų draugą. Šis asmuo gali atrodyti prislėgtas ir sunerimęs, tačiau nebus linkęs dalintis rūpesčiais su jumis. Greičiausiai tos bėdos bus susiję su pinigais ar asmeninio gyvenimo detalėmis. Būkite kantrus ir jums jis ar ji atsivers.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien stengdamiesi pasirodyti profesinėje veikloje galite paminti aplinkinių interesus, įskaudinti tuos, kurie jumis labai pasitikėjo. Todėl atsakingiau kalbėkite ir neironizuokite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius