-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 22

Horoskopas savaitei 02.22 - 02.28

Ką žvaigždės žada Jums šią savaitę.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Pirmiausia turėtumėte atminti, kad negalima priimti jokių sprendimų, prieš tai visko gerai neapgalvojus. Gausite daugybę įdomių pasiūlymų, susijusių su profesine ir komercine veikla, bet priimkite tik tuos, kuriuos pateiks laiko išmėginti bičiuliai. Priešingu atveju jus gali apgauti, o tai neigiamai atsilieptų jūsų padėčiai visuomenėje.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Galite tikėtis naujo darbo, beje, pakankamai gerai apmokamo ir perspektyvaus. Jeigu jums iškilo būtinybė pakeisti darbovietę arba veiklos pobūdį, tai ateinančios septynios dienos – tinkamiausias metas tokiems planams įgyvendinti. Verslininkai galės tiesiogiai dalyvauti naujuose projektuose arba ieškoti naujų partnerių, pirmiausia – užsienyje. Galimas dalykas, kad šiuo tikslu turėsite vykti į komandiruotę.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Tai laikotarpis, kai jokiu būdu nereikėtų keisti veiklos pobūdžio ar darbo – laikotarpis tam nepalankus. Profesinė veikla naujoje vietoje pareikalaus daug pastangų, kurios nepasiteisins, kadangi gali kilti didelių keblumų bendraujant su vyresnybe, o padarytos klaidos jums labai brangiai atsieis. Apskritai savaitė nepalanki permainoms: pastangos pradėti naują darbą arba rasti naują pajamų šaltinį veikiausiai bus nesėkmingos.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Ši savaitė suteiks galimybę sėkmingai išspręsti savo materialines problemas. Labai galimas dalykas, kad čia lemiamą vaidmenį suvaidins neblogas darbo užmokesčio priedas arba vienkartinė, bet gana solidi premija. Jūs taip pat turėsite šansą sėkmingai surizikuoti – pasiteisins dalyvavimas visokiausiose loterijose, žaidimuose ir konkursuose dėl piniginių prizų.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Turėtumėte nepražiopsoti galimybės realizuoti savo kūrybinį potencialą. Todėl jums patariama aktyviai rengti susitikimus ir keistis patirtimi su kolegomis. Šis laikotarpis reikšmingas ir tuo, kad dabar, kaip dar niekada, galima įgyvendinti visus ankstesnius planus ir idėjas. Verslo srityje pasistenkite naujai pažvelgti į santykius su partneriais, rodykite iniciatyvą rengiant naujus projektus.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Galite gauti svarbią žinią, kuri tikriausiai iš pagrindų pakeis jūsų gyvenseną. Tai greičiausiai bus naujiena, susijusi su jūsų paaukštinimu, vadinasi, jūsų laukia labai aktyvi savaitė profesiniu požiūriu. Padidės jūsų autoritetas, o kartu su juo – darbo krūvis bei atsakomybė.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Laukia įtempta savaitė. Aplinkybės arba nedraugų intrigos jus privers aktyviai ginti savo nuomonę. Labai didelė konfliktų su aplinkiniais ir artimaisiais tikimybė, galimi kivirčai su mylimu žmogumi. Nepaisant visų šių keblumų, pasistenkite likti ramūs ir santūrūs, tik tuomet jūs galėsite iki minimumo sumažinti visus nepalankius krizinių situacijų padarinius.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Rasite naują pajamų šaltinį, plėsdami savo galimybes profesinės veiklos sferoje. Savaitė bus palanki dalykinėms kelionėms, investicijoms, nuosavos įmonės plėtrai. Tokia planinga veikla užtikrins nedidelius, bet perspektyvius jūsų karjeros pokyčius.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Turėtumėte skirti savo jėgas tyrimams, analitinei veiklai ir moksliniam darbui. Jūs galite įspūdingai pasireikšti šioje srityje, o už jūsų pastangas ir uolumą bus deramai atlyginta. Dabar prasideda toks laikotarpis, kai jūs galite sėkmingai išspręsti išsilavinimo problemą, jeigu pasitelksite į pagalbą kolegas ir giminaičius. Savaitės pabaigoje gausite žinią, kuri teigiamai atsilieps jūsų santykiams su mylimu žmogumi.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Turėtumėte daugiau dėmesio skirti bendravimui su bičiuliais ir verslo partneriais. Su jų pagalba jūs gausite viliojančių pasiūlymų, kurie jums padės rasti naujų pajamų šaltinių arba pakeisti darbovietę. Bet nevertėtų iškart imtis visko, ką jums pasiūlys: pasiekti laimėjimų bus nelengva, todėl reikia viską gerai apgalvoti.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Ši savaitė suteiks puikią galimybę greitai išspręsti daugelį susikaupusių problemų ir grąžinti senas skolas. Daugiau aktyvumo ir iniciatyvos – tuomet sunkumai pasitrauks į antrą planą. Bet nepamirškite, kad užsispyrimas ir išpuikimas – tai tos ydos, kurios gali tapti naujų nemalonumų priežastimi.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Tikriausiai susidursite su didelėmis finansinėmis problemomis, kurios, deja, neigiamai atsilieps visiems jūsų reikalams. Gali būti, kad jūs išleisite daug pinigų. Didžioji dalis šių išlaidų nebus nei pateisinamos, nei protingos. Asmeniniame gyvenime gali pasitaikyti nemalonumų, kurie taip pat bus susiję su piniginiais klausimais. Kaip tik dėl finansų įsimylėjėliai ir sutuoktiniai ginčysis ir konfliktuos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius