-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 26

Horoskopas savaitei 04.26 - 05.02

Paskaitykite, ką žvaigždės žadai šiai savaitei.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šis metas atneš sėkmę prekybos, žemės ūkio, pramonės, statybos, architektūros, menų, aptarnavimo srityse bei finansinėje veikloje. Tai dinamiškiausias, produktyviausias metų periodas. Nesnauskite - jam pasiruošti reikėtų iš anksto.   

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Savaitė laukia gan rami, tačiau šiuo metu gali tekti peržiūrėti kai kuriuos ankstesnius sprendimus, grįžti prie anksčiau atidėtų darbų. Išmintingiau, naujai sutvarkę dokumentus, išsiaiškinę įstatymus, turėsite galimybę rasti sėkmingesnius sprendimus.  

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Laikotarpis tinkamas tęsti tai, ką pradėjote anksčiau, arba darbams planuoti. Niekur neskubėkite, nes kokybiškai darbų neatliksite. Šiuo metu teks daugiau jėgų skirti susiderinimui su kitais žmonėmis, procesais, gilinimuisi į situacijose iškylančius niuansus.   

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Laukia sėkmingas periodas: jei tik sieksite, rasite būdų, kaip veikti plačiau, ramiau, sujungdami savo jėgas su kolektyvo ar draugų, visuomenės jėgomis. Tai puikus metas dideliems visuomeniniams, kolektyviniams projektams planuoti ar pradėti. Lydės sėkmė dvasiniame gyvenime. Tai geras metas dirbantiems menų, švietimo, prekybos srityje ar žemės ūkyje.  

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šią savaitę galite tikėtis profesinių laimėjimų. Jums pavyks palypėti karjeros laiptais, išplėsti veiklą arba rasti papildomų pajamų šaltinių. Kitą savaitę taip pat gali būti įdomių ir naudingų susitikimų, kurie jums padės nesunkiai užsidirbti pinigų arba patvirtinti savo autoritetą, įgyti didesnį pasitikėjimą savo jėgomis.   

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Laukia palanki savaitė, suteiksianti ramybės ir naujų pajamų šaltinių. Jūsų finansinė padėtis pasikeis į gerąją pusę, bus teigiamų permainų ir profesinės veiklos sferoje. Tvarkyti piniginius reikalus padės nauji ryšiai ir pažintys. Verslininkams ateinanti savaitė bus sėkminga finansiniu požiūriu, pasiteisins rizika verslo srityje. Poilsio dienas praleiskite su artimais žmonėmis, pasidalykite su jais savo būgštavimais ir dvejonėmis.  

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Savaitė nebus tokia dinamiška kaip ankstesnės: reikės gilintis į sudėtingesnes situacijas, spręsti finansų, kreditų klausimus. Pasistenkite šiuo metu neišlaidauti - pataupykite resursus bei energiją svarbiausiems tikslams. Tai rimtų sprendimų metas.   

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Metas bus puikus: lydės puiki savijauta, būsite žavūs, pastebimi, kupini gyvybės, meilės. Tai puikus laikas partnerystei pradėti, sutartims pasirašyti, pristatyti savo veiklą visuomenei, ją plėsti. Šis periodas sėkmingas ir menininkams, ir ūkininkams, ir gamintojams, verslininkams, amatininkams bei finansininkams.   

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Turėsite ypač daug darbo, tačiau ir sugebėsite daug nuveikti. Tai sėkmingas metas statybininkams, finansininkams, gamintojams, prekybininkams. Asmeniniuose santykiuose neleiskite savo partneriui pradėti ginčų, nes iš jų nesugebėsite išsivaduoti. Valdykite savo aistras, o energiją stenkitės nukreipti teisinga linkme. Pasiūlikite savo pagalbą draugams, bet nebūkite pernelyg įkyrus.   

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Jūsų noras gilintis į smulkmenas gali sutrukdyti jums pamatyti išsamesnį vaizdą. Emocinėje srityje reikalai greičiausiai klostysis nelabai gerai. Įsiklausykite į duodamus patarimus. Stenkitės valdytis, nes netikėčiausiu momentu galite pratrūkti, o aplinkinių akyse tai neatrodys gerai.   

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Didelis šio meto darbų tempas, aplinkinių agresyvumas gali jus skatinti lengvabūdiškiems žingsniams, tuštybei. Neverta pradėti naujų darbų, geriau tęskite ankstesnius bei planuokite naujuosius. Vertėtų daugiau laiko skirti sau, šeimai, namams bei nekilnojamojo turto reikalams.   

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Ši savaitė geriausia, produktyviausia - sėkmė lydės dirbančius meno, švietimo, prekybos, finansų, paslaugų, dvasinio ugdymo srityse. Būtent šiuo metu galite pradėti darbus, susijusius su minėtomis sritimis. Puikiai seksis užmegzti reikalingus ryšius, mokytis, kurti, mylėti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius