-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 16

Horoskopas savaitei 05.16 - 05.22

Sužinokite, ką žvaigždės žada Jums šią savaitę.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Nežiopsokite, nes galite gauti konfidencialią ar kažkuo ypatingą informaciją, kuria derėtų pasinaudoti. Ieškokite naujų saviraiškos galimybių. Periodo pabaiga bus kupina kūrybinio polėkio bei energijos. Nusimato smagių akimirkų.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Galite rasti rėmėjų, sąjungininkų savo projektams. Tik neskubėkite pulti euforijon dėl kai kurių pasiūlymų, pažadų, kol neaišku, ar jie realiai įgyvendinami. Periodo pabaigoje nekaip seksis praktiniai darbai. Labiau tiktų teoriškai mąstyti, užsiimti kūryba, nerti į dvasinius ieškojimus. Gali pildytis meilės svajonės, tik dar gana nekonkrečiai.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Neignoruokite kitų žmonių noro jus suprasti, palepinti ir pralinksminti. Tikėtina, kad jus suintriguos paslaptingas asmuo. Kitos savaitės pradžioje būsite linkę nerimauti, dramatizuoti. Neužsigriebkite daugiau, nei galite padaryti. Įmanomas jaudinamas susitikimas su žmogumi, atvykusiu iš toli. Galite sulaukti pasiūlymų dėl bendros veiklos arba draugystės, meilės santykių užmezgimo.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Galite įsigyti norimą daiktą arba kils idėjų, susijusių su verslu, galimu papildomu uždarbiu. Derėtų būti atsargiems, nes galite susidurti su sukčiais. Į periodo pabaigą dėl romantiškų ar draugiškų santykių užuomazgos arba atsinaujinimo pajusite pagyvėjimą, energijos antplūdį

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Seksis demonstruoti kulinarinius sugebėjimus, estetinį skonį. Jei išlaidausite sekmadienį, galimas ir nevykęs pirkinys, nuostolis. Kitos savaitės pradžioje labiau pasitikėkite artimų žmonių galimybėmis jums padėti ir aktyviai prisidėti prie bendrų reikalų. Tikėtina netolima kelionė, svečias arba svarbi žinia, informacija. Galite sudaryti naudingą sutartį, tačiau būtina gerai pagalvoti prieš ką nors pažadant, įsipareigojant.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Su kasdieninėmis užduotimis susidorosite neblogai, nors bus jaučiamas nenoras gilintis į darbo reikalus, skubėti. Verčiau nepradėkite sunkaus darbo, nes nepajėgsite jo deramai užbaigti. Periodo pabaigoje kažkokie įvykiai, kontaktai sužadins jūsų polėkius. Suliepsnosite kūrybine ugnimi arba romantiška meile.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Daugiau dėmesio skirkite šeimai, pasvarstykite, ką galite padaryti dėl artimųjų gerovės, tarpusavio supratimo. Nuo pirmadienio viskas seksis gana lengvai ir žaismingai, tačiau galite patekti į keblią situaciją dėl žodžių ir veiksmų neatitikimo. Į periodo pabaigą darbe gali kilti nedidelių nesklandumų, kurie greitai susitvarkys.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Gali nudžiuginti pakvietimas į pasimatymą, vakarėlį. Nuo pirmadienio suksite galvą, kaip sutvarkyti dalykinius, verslo reikalus, kad netektų susiveržti diržo. Galite gauti informaciją iš įtakingo asmens. Gali paaiškėti, kad dėl kažko nesate teisūs. Pagalvokite, ar ne metas keisti įvaizdį, gyvenimo būdą.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Galite užmegzti naudingus ryšius arba šiuo metu jais sėkmingai pasinaudoti. Tikėtina, kad rasite bendrą kalbą ir su priešais, konkurentais. Periodo pabaigoje galbūt sulauksite pažadų, susijusių su paskola, kompensacija, uždelstais atsiskaitymais. Kažkam galite suteikti psichologinę pagalbą, nustebinti savo ypatinga įžvalga.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Galite sutvarkyti svarbų reikalą, susijusį su paveldėjimu, draudimu, mokesčiais, paskolomis. Tikriausiai būsite seksualūs, jausmingi. Periodo pabaigoje jums gali būti aktualu pristatyti kūrybinius ir mokslinius projektus, užmegzti tarptautinius ryšius.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Gali kilti nenumaldomas noras išlaidauti. Kontroliuokite save. Nepatartina pernelyg pasitikėti ir antrosios pusės saiko jausmu bei skoniu. Savaitės pradžioje palanku bendrauti su užsieniečiais, diskutuoti su išsilavinusiais žmonėmis. Žinoma, tuo atveju, jei ir patys turite pakankamai žinių, esate kompetentingi.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Plūksitės su nebaigtais darbais. Tai gali būti politinių ambicijų, tam tikro demonstravimosi metas. Turėkite galvoje, kad lengvai galite kitus įžeisti, supykdyti. Nepasiduokite provokacijoms. Į periodo pabaigą nusimato jaudinami įspūdžiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius