Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2011 10 31

Horoskopas savaitei 10.31 – 11.06

Sužinokite, ką jums šią savaitę žada žvaigždės.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Erzina monotonija gyvenime? Jaučiatės tapę rutinos įkaitais, negalintys laisviau atsikvėpti? Šią savaitę gali pasitaikyti ne viena proga imtis pokyčių, tačiau ar ryšitės tam? Nuo jūsų gebėjimo lanksčiai derinti kai kurias neišvengiamas pareigas ir laisvalaikio pomėgius priklausys ir jūsų savijauta, taip pat ir tai, ar gebėsite praskaidrinti savo aplinką, savo gyvenseną. Tai metas, kuomet galite gerokai paįvairinti savo kasdienybę, atrasti ir imtis veiklų, kurios taps ir pomėgiu, ir puikiu atsipalaidavimo būdu.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Norint išjudinti ar sėkmingai tęsti jau pradėtus svarbius projektus, šią savaitę gali tekti gerokai paplušėti siekiant nuraminti artimus žmones, išsklaidyti jų abejones. Būtent iš namiškių galite sulaukti didžiausio pasipriešinimo, jų reiškiamo nepasitikėjimo vystomais, plėtojamais projektai, ypač jei tai susiję su tam tikromis rizikomis. Teks pasitelkti ir išmonę, ir iškalbą idant įtikintumėt savo siekių teisingumu ir būsima nauda. Jei įtikinsite – sulauksite svarbios paramos, jei nepavyks – darbai gali rimtai strigti. Todėl verta pasistengti.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Gali prispausti finansiniai rūpesčiai, kai kuriems svarbiems poreikiams ar svarbiems pirkiniams gali neužtekti savų lėšų, gali tekti skolintis. Tokiu metu padidėja rizikos įklimpti į ilgalaikes skolas, todėl skolintis derėtų atsargiai ir atsakingai. Galbūt verta peržiūrėti ir karpyti kai kurias savo išlaidas, palankus metas imtis taupymo, atsisakyti besaikio vartojimo. Antroje savaitės pusėje gali kilti papildomų rūpesčių darbe, namuose. Todėl gali prireikti ir ryžto, ir susikaupimo norint nepaskęsti užgriuvusių problemų lavinoje.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šios savaitės laikas – plačių užmojų, didelių ambicijų, lakių svajonių metas. Tačiau perdėtas maksimalizmas, noras gauti viską iš karto, čia ir dabar, gali lemti tai, jog liksite prie suskilusios geldos. Bus svarbu įvertinti tai, ką jau esate pasiekę, taip pat atsižvelgti ir į kitų pasiekimus bei pažangą. Galite būti labiau linkę į savanaudiškumą, tačiau tai metas kuomet reiktų vengti perdėto egoizmo, individualizmo, didesnės sėkmės pasieksite dalindamiesi, veikdami su bendraminčiais išvien, gerai planuodami ir siekdami tikslų palaipsniui, žingsnis po žingsnio.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Galite būti apipilti viliojančiais pažadais, kai kurie žmonės labai sumaniai gali kurstyti jūsų lūkesčius, puikiai išmanydami jūsų troškimus, svajones. Tačiau tai gana pavojingas metas, kuomet suvilioti galite patekti į spąstus, iš kurių bus sunku ištrūkti. Vertėtų įsiklausyti į šalia esančių žmonių perspėjimus, jų reiškiamas abejones, įžvalgas. Galbūt pats metas atsikratyti tam tikrų iliuzijų, nusileisti ant žemės, šitaip irgi būsite mažiau pažeidžiami. Savaitės pabaiga – puikus metas atviram bendravimui, šį laiką gali tekti praleisti su ypač įdomiu ir mielu žmogumi.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jūsų sėkmė darbuose atliekant įvairias pareigas gali labai priklausyti nuo jūsų fizinės saviajutos. Savaitės viduryje gali kamuoti miego sutrikimai, o tai gali lemti visą virtinę nemalonių potyrių ar nežymių sveikatos sutrikimų. Jei bandysite verstis per galvą ignoruodami savo organizmo būklę, alindami kūną dar labiau, neišvengsite dar rimtesnių problemų ir juo labiau nepasieksite geresnių rezultatų darbe. Bent viena laisva diena gali būti ypač svarbi jums norint vėl tvirtai atsistoti ant kojų.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Kai kurie veiksmai šią savaitę gali grįžti bumerangu. Padarysite gerą darbą – labai tikėtina, jog taip pat sulauksite gero gražaus atsako. O kiekvienas bloga linkintis ar nenuoširdus veiksmas gali virsti žala sau pačiam. Tad jūsų valioje pasirinkti – ko linkėsite kitiems, to linkėsite ir sau. Geri darbai, pagalba jos prašantiems žmonėms, rūpestis silpnesniais ar sutrikusiais artimaisiais – tokia veikla šią savaitę gali būti ypač prasminga ir teikti didžiausią pasitenkinimą. Tačiau derėtų vengti tuo puikuotis, didžiuotis ar girtis. Jūsų gera valia tikrai neliks nepastebėta, galite įgyti didesnį jums barngių žmonių pasitikėjimą. Antroje savaitės pusėje gali tekti daugiau laiko skirti buitiniams rūpesčiams, bus svarbu nepaskęsti buityje, rasti laiko mėgiamiems laisvalaikio užsiėmimams.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Nesismulkinkite. Tai metas, kuomet derėtų nepasiyti mažmožių, smulkių nesusipratimų, plačiai atverti namų ar savo sielos duris, įsileisti šviežio oro į visas savo gyvenimo sritis, ar tai būtų darbas, verslas ar meilė. Darbe galite trykšti naujomis idėjomis, kai kurios gali sudominti svarbius žmones, jų palaikymas ir parama gali tapti esminiu lūžiu. Būdami draugų tarpe ar su mylimu žmogumi trokšite naujų potyrių, nuotykių, gali užvaldyti troškimas daugiau pamatyti, pažinti, keliauti ir smalsauti. Tačiau jei tektų leistis į ilgesnę kelionę, išvyką, ypač antroje savaitės pusėje, saugokitės galimų pavojų kelyje, taip pat vagysčių, apgavysčių.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Palankus metas mokslams, kvalifikacijos kėlimui, tobulinimuisi įvairiose srityse. Jei pritrūktų kai kurių gabumų, daug ką galite pasiekti atkakliu darbu. Tačiau bus svarbu nesiblaškyti, atsipsirti kai kurioms pagundoms, draugų vilionėms. Galite pasiketi svarių pergalių ir karjeros kelyje, jūsų kruopštumas ir atsakomybės jausmas gali būti įvertinti, galite sulaukti ir netikėtos finansinės sėkmės. Tad jei patys sau nekliudysitye, nepasiduosite tingumui, apatijai, šią savaitė gali būti labai sėkminga.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šią savaitę gali erzinti nesiliaujanti aplinkinių kritika, priekaištai dėl nederamo elgesio, dėl, jūsų vertinimu, visiškai nereikšmingų smulkmenų. Tačiau tai, kas jums atrodo nereikšminga, kitiems gali būti labai svarbu. Tai metas, kuomet gali būti labai svarbu įsiklausyti į kitų nuomones, paisyti kitų poreikių, vengti kampuoto, grubaus elgesio ar pasisakymų, taip pat ir neskoningo jumoro. Šią savaitę vertėtų labiau klausytis, nei patiems kalbėti, dalintis išmone. Ypatingai vertingos gali būti vyresniosios kartos žmonių – tėvų, senelių pastabos. Gal tai suprasite ne iš karto, tačiau netruksite pripažinti jų tiesas.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Nepastovumo, ryškios ir staigios nuotaikų, elgsenos, įvykių kaitos metas. Tai lems ne tik netikėtai besikeičiančios aplinkybės, jus supsiantys žmonės, bet ir žvaigždių išsidėtymas. Tad kai kuriuos dalykus gali būti tiesiog neįmanoma suvaldyti, pakeisti. Gali tekti tiesiog prisitaikyti prie tam tikrų situacijų ir stengtis jų nedramatizuoti. Antroji savaitės pusė gali būti kur kas stabilesnė ir ramesnė, tačiau vis tiek negalima atsipalaiduoti. Gali tekti imtis rimtų iššūkių darbe, net jei abejotumėte savo jėgomis, netrukus patys galėsite įsitikinti, jog gebate ir pajėgiate kur kas daugiau, nei patys manėte.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šią savaitę gali tekti aiškintis ir narplioti sudėtingus, painius santykius, galio tekti būti arbirtrais kitų ginčuose, laviruoti tarp skirtingų požiūrių ir interesų. Bus svarbu išlaikyti tam tikrą pusiausvyrą, pernelyg pakrypę vienon pusėn galite patys neišvengti problemų. Savaitės vidurys – labai palankus metas įvairiems finansiniams sprendimams, prekybinėms sutartims, verslo sandoriams. Įžvalgos, skaičiavimai gali būti labiau tikslūs, o rezultatai gali pranokti jūsų pačių lūkesčius. Vienintelė rimtesnė galima kliūtis jūsų kelyje – skubėjimas. Bus labai svarbu būti apdairiems, net jei tektų paskubinti kai kuriuos veiksmus – darykite tai iš lėto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius