-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 14

Horoskopas savaitei 12.14–12.20

Šios savaitės astrologinė prognozė.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šią savaitę sulauksite nemažai paramos iš savo draugų rato. Ir net įdėdami gan mažai pastangų, rezultatų pasieksite nemenkų. Verslo, profesinėje srityje viskas klostysis neblogai, todėl jausitės saugesnis. Kita vertus, galite turėti reikalų su valstybinėmis institucijomis ir sužinoti nemalonių naujienų. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šią savaitę nesiseks jūsų priešams, o jums atvirkščiai – viskas klostysis lyg sviestu patepta. Palankiai bus sprendžiami teisiniai klausimai, jei įgyvendinate rimtus projektus – didelė tikimybė jų sėkmingai plėtrai. Savaitės viduryje galite turėti problemų su sveikata, todėl nedelskite kreiptis į gydytojus. Kuriami ateities planai bus vaisingi. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Darbe būkite pasiruošę priimti sprendimus. Jei lauksite, kad bendradarbiai imtųsi lyderystės, praleisite neblogą galimybę. Atidžiai dairykitės, mat galite sutikti gyvenimo meilę. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Metas palankus, jei norite užkariauti kieno nors simpatijas, pristatyti idėjas, veiklą. Būkite ryžtingesnis, nedvejokite. Pinigais geriau nerizikuokite, patartina netgi atidėti juos juodai dienai. Laikotarpis dinamiškas, vos spėsite suktis. Būkite atviras ir pasiruošęs išsikalbėti.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jei norite, kad meilė truktų ilgai, žinokite, jog jūsų išrinktas asmuo turi būti draugu. Jei turėsite bendrų interesų, pomėgių, santykiai išliks įdomūs ilgiau. Tad jei šią savaitę sutiksite asmenį, kurį įsimylėsite, neskubėkite, o pirmiausia pažiūrėkite, ar turite ką bendro. Darbus dirbkite neskubėdami, nes pridarysite klaidų. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Siųskite aplinkiniams teigiamas bangas ir neabejotinai gausite atgal pozityvią energiją. Neleiskite niekam įsibrauti su piktais ketinimais į jūsų teritoriją darbe, laikykitės iš paskutiniųjų. Atėjo laikas parodyti kitiems, ką sugebate! Romantiškuose santykiuose daug kas priklausys nuo to, ar turite panašias vertybes. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Atkreipkite dėmesį į savo intuiciją. Jei žinote savo širdyje, kad kažkas neteisinga, nesidairykite ir veikite remdamasis savo instinktais. Saugokitės žaidimų protu – kova dėl galios su mylimuoju gali sukelti trintį. Švelninkite savo požiūrį – jis ar ji pasielgs taip pat. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Darbe neužsiiminėkite niekais, o dirbkite, kitaip kolegos gali apskųsti vadovybei. Šią savaitę patartina sakyti tai, ką galvojate ir nenutylėti, jei nepatinka tam tikri dalykai šeimoje. Nebijokite būti atviras su žmonėmis, mat pasirodys, jog turite nemažai bendro. 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Būkite atviras su mylimu asmeniu. Jei nesidalinsite savo mintimis su artimu, jis ar ji gali pagalvoti, jog kažką slepiate. Darbe veikite individualiai, tačiau siekdami savo tikslų, paisykite ir kitų žmonių interesų. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Visų pirma – būkite atsargūs. Ožiaragiams reikėtų vengti rizikingų sandorių, susitikimų ir nuotykių. Neišsigąskite, nes žvaigždės rodo, jog savisauga bus stipri, todėl intuicija visada jums pasakys teisingiausią sprendimą. Svarbiausia, galvokite ne tik apie save, tačiau ir apie kitus. Venkite įsivelti į intrigas ir pavojingesnius žaidimus. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Nežaiskite su savo partnerio emocijomis, taip pat nesileiskite, kad draugai ar artimieji primestų jums kaltę už tai, ko negalite padaryti. Savo emocijas nukreipkite teigiama linkme, nepasiduokite provokacijoms. Galite jausti tam tikrą netikrumą dėl savo veiksmų krypties. 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Didesnių sunkumų ar kliūčių šią savaitę ūsų kelyje neturėtų pasitaikyti. Teks daug dirbti prieš šventes, todėl gerai suvoksite aukojamo laisvalaikio prasmę. Taip, atsisakyti šio to teks, nors didesnių problemų tai nesukels, kadangi esate pratę prie sunkumų. Vienintelė problema, kuri gali jus sutrikdyti, bus kolegos arba verslo partnerio nepalanki pozicija prieš jus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius