Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2011 12 19

Horoskopas savaitei 12.19 – 12.25

Susipažinkite su astrologų prognozėmis visai savaitei.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Į bėdą pakliuvusiam draugui verčiau padėkite protingu patarimu, nes jūsų paskolinti pinigai jam tikrai nepadės. Jei rasite bendrą kalbą su kolegomis, visi kartu savaitės viduryje nuveiksite tikrai didelį darbą. Savaitgalį nedrybsokite namie, ilsėkitės aktyviai.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Savaitės pradžioje smalsumas gali jus nuvesti labai toli, gal net pernelyg toli. Jei negalite susilaikyti nuo abejotinų poelgių, bent jau būkite ypač atsargus. Antroje savaitės pusėje stebinsite aplinkinius savo nepaprastomis idėjomis. Vargu ar jos bus įgyvendintos, bet jūsų populiarumas gerokai išaugs.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Ar nejaučiate, kad jums užėjo niekuo nepagrįsto užsispyrimo laikotarpis? Jei galite, atidėkite visus svarbius reikalus. Ši savaitė jums nepalanki imtis ko nors rimto. Kuo labiau veršitės į priekį, tuo toliau būsite nublokštas atgal.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Kiekvieno darbo imatės su tokiu nežabotu entuziazmu, kad kitus tai net baugina. Netrukus rasis prieštaraujančių jums kolegų. Ne kiekvienam patinka šitokia jūsų energija. Verčiau daugiau dėmesio skirkite šeimai ar mylimam žmogui, antraip santykiai gali netikėtai pašlyti. Ketvirtadienį gali tekti apsispręsti dėl rimtos finansinės investicijos.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Pirmadienį pagaliau turėtų nusiristi nuo širdies jau kuris laikas jus slėgęs akmuo. Savaitės viduryje galimi nesusipratimai su partneriu, tad pasistenkite kalbėti ir elgtis ypač aiškiai ir nedviprasmiškai. Jei turite draugą, šią savaitę švenčiantį savo gimtadienį, nepamirškite jo pasveikinti, antraip tikrai įsižeis.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Pirmomis savaitės dienomis venkite impulsyvių ir nepamatuotų sprendimų. Rizika nepasiteisins. Savaitės viduryje niekuo nepasikliaukite, ypač verslo ar kitais dalykiniais klausimais, verskitės savo jėgomis. Tik savaitgalį verta praleisti su senais draugais.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Pirmomis savaitės dienomis nepersistenkite bandydamas padėti kitiems, ypač jei to jūsų niekas neprašė. Savaitės viduryje laikykitės toliau nuo svetimų paslapčių – dėl jų tik bėdos turėsite. Galimos problemos šeimoje, tad skirkite artimiesiems daugiau dėmesio.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Savaitės pradžioje sunkiai rasite bendrą kalbą su draugais ar kolegomis, užtat finansiniai reikalai klostysis puikiai. Savaitės viduryje imkitės darbų, reikalaujančių fizinės jėgos ir ištvermės. Savaitgalį vis dar jausitės toks pat stiprus ir nepriklausomas, bet jau būsite dėmesingesnis artimiesiems.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Viskas, ką darote, turi prasmę ir yra toliaregiškai suplanuota. Nepanikuokite dėl netikėtų pokyčių savaitės viduryje. Viskas tik į gera. Turite gerus šansus viską padaryti geriau ir greičiau už kitus. Nepaleiskite iniciatyvos iš savo rankų, kai savaitgalį reikės spręsti finansinius klausimus.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šią savaitę jus bandys įsprausti į gan ankštus rėmus, o tai jums labai nepatiks ir gerokai gadins nuotaiką. Teks bandyti pačiam vaduotis iš blogų nuotaikų ir ramintis svajonėmis apie geresnę ateitį. Pasistenkite nepasiduoti nei svetimai įtakai, nei savoms emocijoms.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Savaitės pradžioje būsite kaip niekad nereiklus sau ir kitiems. Galėtumėte puikiai praleisti laiką su draugais. Savaitės viduryje būkite atsargus – į jūsų gyvenimą bandys brautis seni ir negeidautini pažįstami, su kuriais jau manėte visiškai nutraukęs bet kokius santykius. Pasistenkite likti ramus savaitgalį, kai šeimos nariai demonstruos savo tariamą nepriklausomybę.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Netikėkite niekuo, ką stebinančio išgirsite pirmadienį ar antradienį. Veikiausiai jus bando vedžioti už nosies. Antroje savaitės pusėje būsite linkęs išlaidauti. Niekam neskolinkite pinigų, juo labiau – geram draugui. Ketvirtadienį – didelė tikimybė įsimylėti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius