-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 10 04

Horoskopas spalio 04 d., sekmadieniui

17 Mėnulio kalendoriaus diena. Džiaugsmingiausia Mėnulio kalendoriaus diena. Šią dieną siela turi skambėti tarsi varpas, džiaugtis, dalintis, mylėti. Tai vienintelė diena, kuomet rekomenduojama gerti raudoną vyną, atgaivinti kraują.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

 

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Ryte būsite nervingas, neaišku kodėl ir ant ko pyksite. Stenkitės, kad antroje dienos pusėje jūsų nuotaika pasikeistų, kitaip rizikuojate susipykti su visa šeima. Jei sulauksite dalykinių pasiūlymų iš užsieniečių, vertėtų juos priimti.   

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jums reikalingos permainos, į jas greičiausiai žvelgiate su viltimi. Visgi neskubėkite, suteikite žmonėms (jei tai susiję su jais) dar vieną šansą. Viduje taip pat pajusite pokyčius, nebijokite jų.   

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jei norite nepadaryti klaidos, tuomet paklausykite, ką jums sako vyresni žmonės. Šiandien venkite ginčų, nes jie nieko gero neduos, o tik sugadins nuotaiką. Galite tvarkyti sudėtingus juridinius, finansinius reikalus.   

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Nors šiandien jums sunkus laikas, tačiau net sunkiausiomis aplinkybėmis pasiseks. Tai sėkmingos kovos dėl profesinio pripažinimo, dėl savo vaikų, dėl šeimos metas.  

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jums nepatinka būti apribotam dėl finansų trūkumo, tačiau šiandien niekur nepabėgsite nuo prastos piniginės situacijos. Pasitelkę fantaziją galite sugalvoti ne vieną būdą kaip pasilinksminti už dyką.   

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien bus sunku kuo nors pasitikėti. Geriau būtų pasitikėti savo intuicija ir nedaryti to, dėl kop o to gailėtumėtės. Planetų išsidėstymas gali lemti išdavystę, kurią patirsite iš artimo draugo pusės. Pasikalbėkite apie tai.   

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Rytą netikęs žodis gali sugadinti visą reikalą, tad neleiskite sau susierzinti, ypač darbe bendraukite ramiai, nuoširdžiai niekas negalės jūsų provokuoti. Tinka imtis skubių reikalų.   

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Sau privalote susikurti naują rutiną, nors senus įpročius pakeisti bus sunku. Praeitis jus slėgs, niekaip nepavyks atsikratyti blogų prisiminimų. Susikoncentruokite į dabarties akimirkas.   

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Sėkmę lems vyriškumas, drąsa bei ryžtas. Jei šių savybių neturite, tuomet bus gan sudėtinga. Tai metas, kuomet visi tampa ryžtingesni, atviresni, drąsesni, taip pat labiau linksta į konfliktus, padaugėja netakto ir muštynių. Susidursite su norinčiais vadovauti, taip pat gali tekti priimti kraštutinius sprendimus.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Metas, kai būsite daugiau linkę išlaidauti, nei uždirbti. Gali būti labai sėkmingi sandėriai, jei užmokestį gaunate tuojau pat. Vien pažadais nepasitikėkite. Nesutvirtinti dokumentais, jie labai greitai užsimirš. Daiktai, įsigyti šiuo metu, labai greitai sudyla, susidėvi, tarsi "sudega".   

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Pavyks atsigriebti dalykuose, kuriuos anksčiau praleidote savo veikloje, konkurencinėje kovoje. Verta tvarkyti svarbius tarnybinius reikalus. Palankus metas susitikti su būsimu darbdaviu, pasirašyti naują darbo sutartį.   

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Kad ir kaip stengtumėtės likti stebėtojai, dienai baigiantis būsite priversti įsitraukti į jums nemalonų pokalbį, kovą. Tik nepraraskite orumo. Beje, šiandien turėsite progą ištaisyti seną klaidą tvarkydami reikalus, bendraudami.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius