-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 18

Horoskopas spalio 18 d., pirmadieniui

13–oji Mėnulio diena. Daug lemia ryšiai, supratingumas, kruopštumas, sugebėjimas naudotis informacija, smulkmenomis. Tai karminės korekcijos diena, tačiau ėmęsi ne to, ko reikia, galite ilgai suktis neigiamų pasekmių rate.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiuo metu kilusios problemos lengvai neišsispręs. Kad ir kas įvyktų, nesistenkite pabėgti nuo situacijos (kitur bus tas pat), neužsimerkite prieš realybę.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Netikėkite draugų ar vadovybės pažadais – kai patys pasirengsite įveikti situaciją, kas nors pasikeis į gera. Galimos neplanuotos išlaidos dėl savo arba naminio gyvūno sveikatos.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Apgaulingas metas – būsite kupini prieštaringų norų bei emocijų, o emocijas suvaldyti gali tapti itin sunku. Todėl nepriimkite jokių svarbių sprendimų, ypač jei būsite spaudžiami tai padaryti.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Mokėkite nereaguoti į provokacijas, nepasiduokite pirmam impulsui – galite lemtingai suklysti. Labiau tikėkite tais, kuriuos mylite, ir nebūkite optimistai šiuo metu aptarinėjamuose dalykuose (dėl finansinių problemų jie gali sužlugti). Būkite apdairūs pirkdami – per skubėjimą galite įsigyti brokuotą prekę.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Neperlenkite lazdos – per dideli reikalavimai savo artimiesiems, partneriams, darbdaviui gali pakenkti santykiams, sužlugdys svarbų sumanymą. Saikingiau vertinkite finansines perspektyvas.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Nepervertinkite savo jėgų: daug nežadėkite, neįsipareigokite. Saugokitės provokacijų, venkite priimti dovanas, jei įtariate, kad tai pakiša, – aplinkiniai gali mėginti jus papirkti. Beje, gali kilti įtarimų dėl jūsų sąžiningumo.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Pavojingas laikas, ypač moterims. Nesižvalgykite į naujus ar gražius dalykus – tai gali pakenkti ryšiams su tėvais, šeima, jūsų finansiniam stabilumui. Diena žada nuostolių. Nederėtų pinigų skolinti, investuoti. Darbe venkite prieštarauti kolektyvo, viršininkų nuomonei.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Nebūkite lengvabūdiški su pinigais, neskubėkite jų išleisti ar investuoti, skolinti, nepalanku ir pirkti brangių daiktų, ypač vaikams ar mylimam žmogui. Gali atsiskleisti meilės paslaptys. Tai gresia ir šiandien užmezgamiems slaptiems romanams.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Gali pritrūkti atidumo smulkmenoms, neleisiančioms įgyvendinti savo sumanymų, gauti to, ko siekiate. Būkite itin atidūs bei saikingi. Būsite linkę priekaištauti dėl išlaidų vaikams, dėl niekų mylimam asmeniui, ir tai taps rimto konflikto pagrindu.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Namuose ir darbe nuo jūsų valios mažai kas priklausys – gali tekti aukotis, atsisakyti savo interesų, naudos ir net nukentėti dėl neteisybės. Tai kritinė diena nestabilioms sutuoktinių poroms – galite priartėti prie skyrybų slenksčio, jei imsite aiškintis santykius.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Slegiantis laikas, kai blogai net tuomet, kai gerai. Jei dabar gerai, gali tekti atsakyti už ankstesnes klaidas, neįvykdytą pažadą, negrąžintą skolą. Stresai, ko gero, neišvengiami.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Jaučiantiems saiką bei ramiems žmonėms palankus metas, tačiau nukentės tie, kurie per daug nori. Bendraudami nepalieskite kito žmogaus ambicijų, gerbkite svetimą nuomonę, įsitikinimus bei teises.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius